Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dün maçtan sonra epey bir telefon görüşmesi yaptım,cinconlu arkadaşlarım sagolsunlar tek tek aradılar,arayanların söylediklerinin özeti:siz şampiyonluk lafı etmeden önce bir kaleci alın oldu..
    yazık ne diyeyim...!!!
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• arkdaslar bu iş hele kalecilik işi yetenek işi adamda yetenek yok 0 galatasarayın kalecisine hayran kaldım akşam adam arkdaslarına fırça atıyor bizim defans da kaleye top vermekten korkuyor çünkü kalede bir otorite olması lazım pişcen sen tolga pişcen hemde mısır sobasında!!!

Yorum

• İlk olarak 61_onur_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dün maçtan sonra epey bir telefon görüşmesi yaptım,cinconlu arkadaşlarım sagolsunlar tek tek aradılar,arayanların söylediklerinin özeti:siz şampiyonluk lafı etmeden önce bir kaleci alın oldu..
        yazık ne diyeyim...!!!
        sende onlara fazla konuşma deseydin....
        onlar kendi takımlarına baksınlar...
        Herkes gider biz kalırız biz GU®BETÇİ GENÇLE® tayfasıyız...

Yorum

• maç sonu istatistiği
          adama 3 tane top gelmiş 3 de içeri almış,iyiki 10 tane gelmedi,yoksa felaket olurdu
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Maç Sonu;

Tolga:Görüşürüz Arda
            Arda:Görüşürüz tolga sıkma canını ama oğlum çok öndeydin sende nerde duruyorsun
            Tolga:Üzgün ve bilmezlik ifadesiyle dudak büktü

Maç sonunda ki görüntülerden alıntıdır ben gördüm çok netti konuşmaları.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Arda Tolgaya "-Gardaşuk daa" diyor maç
              Tolga üzgün. Biz de üzgünüz Tolga. Derhal bir psikiyatriste falan gitmelisin. Ayıp birşey değil ki bu. Sorun kollarında değil, zihninde. Bunu aşabilirsin ama Trabzonsporda değil. Psikiyaristini al yanına git gençlerbirliğine herşey senin için daha güzel olacak.

Yorum

• İlk olarak tugay_98 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gs maÇinda yedİĞİ gol Çok kÜtydÜ
                yedigi olsa iyi, yedikleri demek istedin sanirim

Yorum

• Sabri'nin pozisyonu gercekten komedi. Aut'a giden topu resmen kendi kendine yumurtladi Sabri'nin onune birakti nasil basardi sasirdim. Sonra guresci gibi adami asaga aldi.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sabri'nin pozisyonu gercekten komedi. Aut'a giden topu resmen kendi kendine yumurtladi Sabri'nin onune birakti nasil basardi sasirdim. Sonra guresci gibi adami asaga aldi.
                    zaten sirf bu pozisyon bir daha kaleye, yedek kulubesine bile girmemesi icin yetiyor.

Yorum

• Trabzonsporun kalesini koruyacak hiçbi meziyetin yok tolga bundan sonra görüşmemek dileğiyle....
                      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• antep maçında tony kaleye,onur yedeğe.tolga tribune,hatta mümkünse stada hiç gelme...birdamı aslaaaa...

Yorum

• her mac 10 kisi basliyor, rakibe 12 oyuncu ile oynama sansi vermis oluyoruz

Yorum

• Diger kalecinin kaleyi devr almasi gerekiyor bence de.
                            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tolga bu maçta oynarsa bir daha toparlanmayacak şekilde dağılır...
                              İlk olarak cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sorumsuzluk nedir.. MeselaTolga gibi futbolcunun bunca zaman Trabzonspor kalesine geçirilmesi büyük sorumsuzluk.

3 sene oldu mu bilmiyorum ama o günkü gs maçından bugünkü gs maçına kadar olduğu yerde saydığı düşünülmeye başlarsa Trabzonspor kalesine son geçişi olabilir.

Demek ki yukarda yazdığım görüş, özünde Tolga nın iyiliği içindir...
                              İlk olarak cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben analizimi yaparım düşüncemi belirtir.. Kaleye Tolga geçmesin dağılır.. takımı da dağıtır derim.
                              Bu laf beni bağlar artık. Tolga iyi oynar takımda kazanırsa sen böyle demiştin ama bak neler olmuştu deyip lafımı bana yedirmek serbest.
                              Maçtan 1 gece önce bunları yazdım, sorumsuz oldum.

Şaka mı bu? falan denildi

Keşke şaka olsaydı...

Halbuki Tolga nın ve Trabzonspor un iyiliği için çok önemli şeylerdi o gece yazdıklarım..

Yazık ki pazar gecesinden beri yerden yere vuruluyor Tolga.. O çocuğun halini düşünmek bile istemiyorum. Onun yerinde olmak istemezdim.

Bu özevlad.. yerlinin yerlisi.. bizden bu uşak vb.. görüşler Trabzonspor un önüne örülmüş duvardan başka birşey değildir. Camianın biran önce bu anlayışı bir kenara bırakıp o formayı kimliğine bakmadan hakedene verme zamanı gelmiştir. Bizim özevlatlara değil yarışmacı takımın yükünü kaldrıcak futbolculara ihtiyacımız var.

Şayet amaç başarmak ise... Yok eğlencelik olsun diyen varsa aynen devam...

De santic ile Tolga yı değiştirip tekrar oynayalım gs yi 5 leriz. O kadar net!

Tolga nın ne kabahati var? Niye kızıyorsunuz arkadaşlar?

Ersun yanal dır bu durumun sorumlusu. Kaleye geç demişlerse geçecek eli mahkum. Tolga yı analiz edemeyen, psikolijiden anlamayan ersun yanal çıksın bu durumu açıklasın.

Bu taraftar gerizekalı değil... Koca camia ile kafa bulmaya kimsenin hakkı yok. Kalende kaleci yok şampiyon olacağım diyorsun. Hadi ordan....
                              Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• Tolga sen kendini bu takıma layık görüyomusun?

bi kaleci lig başladığından beri kaleyi tutan her topu içeri alırmı

öyle bi kaleciki hiç bir topa atlamıyor sadece izliyor

yaptığı tek kurtarış hatırladığım konya maçında direğin yaklaşık 1 metre üstünden geçen topa müdahele edip gereksiz bi korner kazandırmasıydı

böyle kaleci hiç bir takımda yok nasıl milli takıma çağrılıyor aklımı yititricem

sylva geçsin artık bu bir risk deildir kaleyi bulan her topun gol olduğu tolganın kalesinde hiç değil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X