Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En son Nuri Albayrak'a kıl kapmıştım ve "defol git !" demiştim ; aynısı şimdi Tolga içinde geçerli :

TOLGA ; DEFOL GİT !
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben devre arası yazmıştım gs ile geldi gs ile gider diye. 4-5 olur dedim hakem izin vermedi hakem tolgayı sevdi. Tolga ömründe as kaleci sakatlansa bile kaleye geçmemeli. Jefferson bile senden iyiydi.
      Jefferson bile derken ?

Jefferson bence kötü kaleci değildi.

Yorum

• galatasaray ile girdin o kaleye şimdi aynı şekilde çık.......
        sana ilk 18 bile fazla

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Jefferson bile derken ?

Jefferson bence kötü kaleci değildi.
          yani o olsaydı bile bu kepazelikleri yapmazdı adamın günahını aldık be 40 yıl kurtulamıcaz ahından bu kadar amatörlük yaptı mı adam jeffersonu geçtim yedek klübende tecrübeli senegal milli kalecisi var ne diye bu tüy siklet kaleci oynuyor.
          De Santic iyi ders verdi...
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Trabzonspor forması altında ilk maçın Gs maçıydı,inşallah son maçında Gs maçı olur..

Acınacak halde bir kalecisin.. Maçı izlerken yakın çekimlerde suratının hali resmen acınacak halde.. Boynu bükük kaleci istemiyoruz biz..! Sen şanlı Trabzonspor formasına yakışmayan bir kalecisin bunu öğren artık..
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• yani olurda bu kadarmı olur yaa.kalecisiz oynasak kalemiz boş olsa daha iyi.bir tane top tut yaa.futbolcular geri pası verdiğinde bile yüreğim ağzıma geliyor.
              git git git git git git git git git git git
              İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
              Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• jefferson'a kurban olsun...bu kadar verilen şansa rağmen hiçbir ilerleme kaydedemiyor...aslında ona çok da kızmıyorum...çünkü kapasitesi bu...

Yorum

• Öyle demeyin... Tekmeye kafa uzatır...
                  İnsan koşar, ufuk kaçar beraber...

Yorum

• Ne Olur Git Artık Ya!
                    YALVARIRIM DÜŞ YAKAMIZDAN!
                    Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• yazıkkkkk.
                      GOKDENİZ KARADENİZ

---------61---------

Yorum

• buradan bas bas bagırdık bu adam ts kalecısı olamaz dıye ama ıste belkıde ıyı oldu bıdaha sıttın sene kaleye gecemez

Yorum

• Al eldivenlerini çok tribüne, yaslan arkana rahat rahat maçı izle.Ha tribünde izlemişsin ha saha içinden ne fark eder?

Yorum

• sana kaleci diyen var mı acaba
                            pazarda karpuz atıp tutanlar senden daha iyi kaleci olur
                            git artık yetti nedir senden çektiğimiz

Yorum

• Azcık utanman varsa bırak eldivenlerini.

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Al eldivenlerini çok tribüne, yaslan arkana rahat rahat maçı izle.Ha tribünde izlemişsin ha saha içinden ne fark eder?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X