Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaleye geçmesi zor gibi...
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Bremen maçında yediği golde kesinlikle bulunduğu yer hatalıydı. Sağdan gelen bir atakta planjön yapmasına rağmen direk dibine yetişemiyorsa demek ki o köşeyi kapatmamış demektir. Hani o gol kapattığı köşe diye tabir edilir de Tolga orayı kapatmadı bile. Bunun yanında iyi yaptığı bir iş yok mu elbette ki var. Özellikle yan topu uzaklaştırdıktan sonra gelen şutu yerde olmasına rağmen çok iyi bir şekilde bloke etti. Nedense beklenmedik hatalar yapıyor beklenmeyecek toplar çıkartıyor. Kesinlkle vasat bir kaleci değil ya çok iyi olacak ya da çok kötü mesele Sylva nın ona ne katabileceğinde.
      "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• Ne çok iyi, ne çok kötü. Yedek olacak büyük ihtimal.

Yorum

• İlk olarak paşali memo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar bence sorun güven biz güvenmedikten sonra o nasıl güvensin kendine.bir kaleci oynamadan tecrübe kazanmaz bazı arkadaşlargeçen sene çok hatalı golleryedi diyo tamam olabilir defansımız çok mu iyiydi. bakın real madrid e casillas kaleye geçtiğindeçok mu tecrübeliydi hayır oynaya oynaya tecrübe kazandı.euro 2008 i kazanan ispanyanın takım kaptanıydı.real de defansı sağlam milli takımda aynı
          tolga ya bence biraz güvenmemiz (bunu ona hissettirmemiz) ve sabretmemiz gerekiyo diye düşünüyorum

Önemli olan bizim değil onun bize güven vermesidir.Kim Tolga ilk kaleye geçtiğinde desteklemedi?Herkes "şükür bir kaleci bulduk hem Türk,hem Trabzon'lu hem de alt yapıdan "diye sürekli destek içeren mesajlar veriyordu.Ne zaman oynamaya başlayıp basit ve acemice hatalar yapmaya başladı işte o zaman güven sorunu başladı.

Bugün taraftarın Onur mu? Tolga mı? sorusuna cevabının "Onur" olmasının tek sebebi Onur'un bize verdiği güvendir.Yoksa Onur'u kim kim tanıyordu düne kadar?
          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Önemli olan bizim değil onun bize güven vermesidir.Kim Tolga ilk kaleye geçtiğinde desteklemedi?Herkes "şükür bir kaleci bulduk hem Türk,hem Trabzon'lu hem de alt yapıdan "diye sürekli destek içeren mesajlar veriyordu.Ne zaman oynamaya başlayıp basit ve acemice hatalar yapmaya başladı işte o zaman güven sorunu başladı.

Bugün taraftarın Onur mu? Tolga mı? sorusuna cevabının "Onur" olmasının tek sebebi Onur'un bize verdiği güvendir.Yoksa Onur'u kim kim tanıyordu düne kadar?
            Hemen hemen aynısını biz söyleyince yanlış anlaşılıyor..

Belki bunun faydası olur
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Bir de bende şu izlenimi veriyor Tolga..

Tabi ki yaradılıştan ya da mizacından kaynaklanıyor olduğu için fazlaca yüklenmek belden aşağı vurmaya girebilir ama iyi bir kalecide olması gereken keskin bakışlara ve kendine güvenen bir yüz ifadesine de sahip değil Tolga..

Halihazırda son derece mükemmel bir kaleci olsa bu özelliğinin de pek önemi kalmayacak ama o açıdan tam olarak yeterli olmadığı kesin maalesef..

Ben bir defans oyuncusu olsaydım arkamda ürkek bakışları ve çaresiz yüz ifadesi ile duran bir kaleci görmek istemezdim açıkçası..

Oysa ki bir forvet oyuncusu olsam, rakip kalede beni ürkütmeyen bir kaleciyi gördüğümde daha bir güven duyar boş gördüğüm her pozisyonda şut çekmeye cesaretlenirdim

Her ne kadar kendisinin iyi niyetine güveniyor olsam da takıma daha yeni katılan ve kendisinden neredeyse 5 yaş küçük olan Onur kadar bile performans gösterememesi bir çok şeyi açıklıyor zaten..
              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• herşeye rağmen Tolga derim
                .

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

katılıyorum özellikle de dün onur un kendine inanılmaz bir güveni vardı sylva yı bile kaleden edebilir bence onur..tolgaya gelince çok fazla yüklenmenin bir anlamı yok zaman gösterecek ne olacağı..
                  "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir de bende şu izlenimi veriyor Tolga..

Tabi ki yaradılıştan ya da mizacından kaynaklanıyor olduğu için fazlaca yüklenmek belden aşağı vurmaya girebilir ama iyi bir kalecide olması gereken keskin bakışlara ve kendine güvenen bir yüz ifadesine de sahip değil Tolga..
                    ...
                    Evet, bel altı vurmak demiyelim de bence buyuk bir haksizlik ) Benzer ifadeler Senol Gunes icin de gecerli idi, bilmiyorum yasinizi, kalecilik zamanlarini gordunuz mu? Cok net hatirliyorum, Avusturyadan 3 gol yedigimizde Efsane kalecimiz yerin dibine sokulmustu gazetelerde. Ama en azindan milli takim da teknik direktorluk zamanlarini gormussunuzdur, o zaman da karizmasi yok, saclari ustu basi cok kotu, iki kelimeyi bir araya getiremiyor diyorlardi. Tabii bu bahsettigim basin, istanbul basini, Trabzon yerel basinini takip edemedim hic. Benzer sekilde, Hakan Sukur'e Saban dediler, gorunusuyle dalga gectiler, turk futbol tarihine en buyuk golcu olarak gecti kim ne derse desin.

Bahane aradiktan sonra bahane cok, keskin bakislara ve kendine guvene yuz ifadesine kalsa idi kalecilik Petkovic hala kalemizde olurdu. (Gerci Petkovic'i ben begenirdim kalsa idi hala kaleyi ona vermeye taraftardim ama )
                    There are 10 kinds of people
                    Those who understand binary and
                    Those who don’t

Yorum

• Tolga takımda en sevdiğim futbolculardan bir tanesidir. Adana Demirspor maçında bende ki misyonunu tamamlamış olsa da yeri ayrıdır. Tolga'yı çok seviyor olmam objektif olmayacağım anlamına gelmiyor. Ama Tolga bu sene kaleye kolay kolay geçemez. Her ne kadar kaleci transferinden rahatsız olmadım dese de üzerinde bir stres olduğu belli oluyor.

Önemli olan elbette Trabzonspor'un başarısıdır. Ama Tolga, Slyva'nın transferinden sonra yedek kulübesini kabullenmiş gibi bir izlenim verdi bana. Ama Onur ben şansımı zorlayacağım diye bangır bangır bağırıyor kalede.

Kalede ilk olarak Slyva'nın oynayacak olması, Onur'un forma şansı bulduğundan beri devam eden yükselişi derken Tolga'nın daha çok çalışması lazım bu sene. Rekabet bize yarayacaktır.

Şu an 3. kaleci pozisyonuna düşmek üzere. Silkelenmesi ve bir an önce form tutması gerekiyor. İşi çok zor..
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ben tolga yi dünkü macta ciplak gözle izleme imkani buldum.
                        bircogunun iddia ettigi gibi kendisine güvenmeyen ve kalede kücük emrah durusu olan bir kaleci degil bana göre.
                        tolga nin durusu gereginden fazla abartiliyor.ben simdi cikip sylva yi bir trabzonspor oyuncusundan ziyade bir rap ci olarak gözlemledigimi söylesem siz bana ne dersiniz?
                        herhalde önyargili ve abartili yaklasiyorsunuz dersiniz degil mi?
                        tolga ya olan bazi bakis acilari da bunu andiriyor iste.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tolga, Slyva'nın transferinden sonra yedek kulübesini kabullenmiş gibi bir izlenim verdi bana.
                          Bence kabullenmekten ziyade Sylva transferini ve ikinci kaleci durumuna düşmeyi içine sindiremedi. Ve vüyük bir ihtimal ile de içine sindiremeyecek.. Zaten bugüne kadar sorunlarının hep duygusal olduğunu düşündüğüm için, ikinci kaleciliğin onu daha da aşağı indireceği kanısındayım.
                          Onun için mümkünse bir takıma kiralanması gerektiğini düşünüyorum.
                          Başka bir takımda iyi bir sezon geçirirse kendine güveni tam bir şekilde geri gelebilir.
                          Hem Onur'un da önü açılır..
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Çok mantıklı ve yerinde düşünceler. Destekliyorum.

@ Cafer Abi,

İlk yarı kalede olan genç arkadaşımızı da çıplak gözle izledin. O'nun hakkında ne düşünüyorsun çok merak ediyorum. Onur Recep Kıvrak başlığında yazarsan şahsen sevinirim. Canlı izlemiş birinden yorum okumak isterim.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• 3.kalecimiz kendini geliştirmeli
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• bu sene tolga dan yana tek korkum kaleye geçip gol yemesi değilde onur gibi bir kalecinin önünü kesmesi.ona verilem şans onur a verilsin.artık kimse kaleciyi konuşmaz trabzonda...
                                İşte taraftar budur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X