Çok vasat ya, giderkende öyleydi. Vallahi çöpe atılan para. Herhangi bir adam yani.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Berat Ayberk Özdemir
Daraltma
X
-
Bize ilk geldiğinde adam yiyordu şimdi 35 yaşında emeklisi gelmiş orta saha gibi yürüyor.
Milli takıma kadar yükseldiği enerjik ve oyun kuran 6-8 fabrika ayarlarına geri dönmeli. Sahaya hırs ve çalışkanlık katmazsa yürüyen futboluyla kulübeye mahkum olur. Sonuçta Pirlo, Xavi falan değilsin."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Berat'ı en son bıraktığımız gibi sanki.Hiç değişme yok.
Yorum
-
Berbat bi oyuncu olduğunu defalarca belirttim artık yazarken gülme geliyorUmut Güneş de boş, yapmış olmak için yapılmış transferler. Tochi bunlardan çok daha ucuza mal olarak çok daha faydalı olurdu ve bize para kazandırırdı. Veya kimseyi almayıp elde kalan parayla devreye kadar iyi ve potansiyelli bi sekiz numara bulabilirdik rahatlıkla. Yazdıkça sinirleniyorum benden bu kadar şimdilik
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekten doğucan daha iyiydi
Doğucan daha fizikli daha sağlam ama daha da dengesizdi, penaltı yaptırma olasılığı x2'ydi onunTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok yaa al birini vur ötekine
Doğucan daha fizikli daha sağlam ama daha da dengesizdi, penaltı yaptırma olasılığı x2'ydi onunBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
berat ilk geldiğinde basit ama efektif aksiyonlarla iyi bir oyun sergiliyordu yani yapması gereken yerde yapması gereken şeyi yapmayı becerebiliyordu diyelim. ne zaman anlamsız aksiyonlara girişmeye başladı o zaman futbol olarak da geri gitti ve bu da üzerine yerleşti artık sanırım. çözümü nedir bilmiyorum hocanın bu noktada katkısı olabilir belki
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum