Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 0 - 2 Denizlispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• VazgeÇmek yok!!

İlk olarak Cihan_Şumul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonsporun sezon başından beri genelde ortaya koyduğu vasat futbol, kritik maçlarda sergilediği berbat oyun, Ersun hocanın yaptığı hatalar, oyuna doğru düzgün müdahale edememesi bence şampiyonluk ümitlerini kırmıştır. Takımın oynadığı futbolla süper ligi ilk dört içerisinde bitirmesi bence büyük bir başarıdır. Ancak ben Trabzonsporun, taraftarın duygusunu taşımayan futbolcular ve teknik heyetle ilk dörtte bile tutunamayacağını düşünüyorum. Ortaya konulan vasat-berbat futbol ve Denizli maçındaki "biz şampiyonluk istemiyoruz" havasındaki futbolcular ve oyun anlayışı bunu gösteriyor. Futbolcular biraz olsun Denizli maçına motive olabilselerdi, teknik heyet oyunu doğru okuyabilseydi bu maçı asla ama asla kaybetmezdik. Görünen o ki takımda taraftarın duygusunu taşıyan çok az futbolcu var. Hüseyin ve Umut gibi...
    Arkadaşlar,bir maçla yıkılmayız..biz iyi takımız! Tayfun denizlinin ilk golünden otuz saniye önceki %100 pozisyonu gol yapsa idi belki bu gün çok farklı olacaktı....! Vazgeçmek yok arkadaşlar,sonuna kadar devam!!! Biz sarsılsakta yıkılmayız...!!!
    İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• Bu macdan sonra hayal kirikligina ugradim.
      YOU'LL NEVER WALK ALONE
      OKlahoma City Thunder

Yorum

• denizli şu an gaziantepi yeniyor, en iyi top dolaştıran takım dedikleri gaziantepi , bu ligde her şey olabilir.
        ATAMIYANA ATARLAR...
        galatasaray fransadır !

Yorum

• bu lig de herşey olabilir sadece bir şey olamaz, hacettepe kümede kalamaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
          Yükleniyor...
          X