Birincisi 2. yarı itibari ile tescillenmiştir ki takım savunması ve takım hücumunu bir arada yapabilen ligin tek takımıyız.
Ligin 2 hafta itibari ile en iyi alan daraltan ekibi olduğumuz da su götürmez.
Selçuk ve colman gibi oyunu iki yönlü gerçekten çok iyi oynayan iki orta sahanın türkiye liginde şu anda dengi dahi yok diyebilirim.
Bu arada bir özür de yattara ya..
Savunma yapmıyor demiştim.
Bu maçta gerçekten debelendi.
Koştu, hatta hiç alakası olmayan yerde 2 kere cepheden şut çekecek olan adamın önünde topu engellerken denk geldim.
Gözlerim açık kaldı.
Takımdaşlık yönünden zirve yapmış durumdayız.
Hüseyine ve Büyük şefe teşekkür ediyorum..
Gökhanın dün gece stadyumda da anımsatılan gs-xamax maçında tanjunun golüne benzer golünü görünce ayrıca keyif aldım.
Süper bir vuruştu.
Umut gene garip ve bir o kadar zor bir gol attı.
Ama attıklarından çok maç içinde sahanın her yerinde oluşu idi önemli olan.
Bu arada 10 numara arayışlarının ne kadar gereksiz olduğunu selçuk ve colman gösterdi.
Her topları ile ileri üçlüyü her an tehlike bölgesinde pozisyona sokabiliyorlar.
Enteresan olanı mesafe tanıma huyları da yok.
Paslar 50 metreden falan direk nokta atışı gidiyor.
Colman konusunda yanıılmadığımız için çok mutluyum.
Seneye allah ın izni ile Ş.ligi oynarsak göreceğiz ki bu adamın talipleri ellerini ceplerine atacak.
Alenzinho yu izlemek istiyorum ama yeminle şu takımdan kimseyi kesmek içimden gelmiyor.
Allah yardımcın olsun Ersun Hocam...
Sadri şener ve ekibi başta olmak üzere emeği geçen herkese, sahada canını dişine takan tüm futbolculara teşşekkür ediyorum.
Maçı internetten canlı izledim.
İyi ki izlemişim....
Ligin 2 hafta itibari ile en iyi alan daraltan ekibi olduğumuz da su götürmez.
Selçuk ve colman gibi oyunu iki yönlü gerçekten çok iyi oynayan iki orta sahanın türkiye liginde şu anda dengi dahi yok diyebilirim.
Bu arada bir özür de yattara ya..
Savunma yapmıyor demiştim.
Bu maçta gerçekten debelendi.
Koştu, hatta hiç alakası olmayan yerde 2 kere cepheden şut çekecek olan adamın önünde topu engellerken denk geldim.
Gözlerim açık kaldı.

Takımdaşlık yönünden zirve yapmış durumdayız.
Hüseyine ve Büyük şefe teşekkür ediyorum..
Gökhanın dün gece stadyumda da anımsatılan gs-xamax maçında tanjunun golüne benzer golünü görünce ayrıca keyif aldım.
Süper bir vuruştu.
Umut gene garip ve bir o kadar zor bir gol attı.
Ama attıklarından çok maç içinde sahanın her yerinde oluşu idi önemli olan.
Bu arada 10 numara arayışlarının ne kadar gereksiz olduğunu selçuk ve colman gösterdi.
Her topları ile ileri üçlüyü her an tehlike bölgesinde pozisyona sokabiliyorlar.
Enteresan olanı mesafe tanıma huyları da yok.
Paslar 50 metreden falan direk nokta atışı gidiyor.
Colman konusunda yanıılmadığımız için çok mutluyum.
Seneye allah ın izni ile Ş.ligi oynarsak göreceğiz ki bu adamın talipleri ellerini ceplerine atacak.
Alenzinho yu izlemek istiyorum ama yeminle şu takımdan kimseyi kesmek içimden gelmiyor.
Allah yardımcın olsun Ersun Hocam...
Sadri şener ve ekibi başta olmak üzere emeği geçen herkese, sahada canını dişine takan tüm futbolculara teşşekkür ediyorum.
Maçı internetten canlı izledim.
İyi ki izlemişim....

Yorum