Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 3.Hafta Erteleme Maçı | Trabzonspor 2 - 2 Kayserispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Anlamıyorsun galiba işler düzelebilir iyileşebilir. Bu tepeye oynayabileceğin seviyeye çıkabileceğin anlamına gelmez. Fener Gs maçını izledik hafta sonu. O seviyelere çıkabilecek kadro kaliten yok. 40 fırın ekmek yemeliyiz.

Sen rüya görmek istiyorsan ayrı.
    Kim anlamıyor acaba...

Takım kadrosu doğru kurgulanmamış, kimi bölgelerde yığılma kimi bölgelerde eksiklik olmasına rağmen tamamiyle iş üretemeyecek, her maça puan kaybı gözüyle bakılacak bir kadro değil. Önceki dönemden kalma oyun hastalıkları ve fiziksel sıkıntılar olduğu artık hemen herkesin kabul ettiği bir olgu. Buna bakıp da kalan daha 32 maç varken bu takımdan bir yol olmaz demenin kimseye bir faydası yok. Kimse kadro uçuyor kaçıyor demiyor, devre arasına kadar yarıştan kopmayacak bir seviyeye gelmesi mümkün bu takımın, kâğıt üstünde kadro itibariyle favori olduğu maçları kazanması kâfi bunun için, diğer maçların atmosferi, motivasyonu zaten daha farklı oluyor, bjk maçı ortada işte, basit hatalar yapmayacaksın o maçlarda da. Devre arasında da gecikmeden gerekli hamleler yapılmalı. Sen bunun mücadelesini verirsin, olur ya da olmaz, şu zaman lige havlu atılacak bir zaman değil.
    En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 23.09.2024, 18:38.
    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ula kovulmuş müflisi aklamak için bahane üreten sen ve senin türevin tipl.er Hiç utanma arlanma yok bizi bahane üretmek ile suçluyor.
      Bugünün geleceğini geçen seneden söyledik.

Bu takımın transfer ve hazırlık dönemini bu herife emanet ederseniz sadece kovulana kadar geçecek 3-5 maçı değil, en az bütün sezonu kaybederiz diye yırtındık burada.
      Siz avare avare Avcı'nın şansı hak ettiğini zırvalıyordunuz.
      Bu söylediğiklerimizin hepsini olmadan evvel de söyledik.

Yaz kampında takım hava sıcak diye idman iptal ederken, her hafta en az 2 gün izin yaparken bu takım hazırlanmıyor diye yırtınıyordu insanlar.

"Bu kadronun, Bahsettiğin takımların kadrolarından kalitesiz olduğunu idda eden kim???? Kime söylüyorsun bu lafı mesela?? "

Sana söylüyorum sana.
      Suratına direk.
      Sonrasında şu lafı eden adama diyorum.

"bunlar at gibi koşmaktan başka bir boka yaramıyorlar diyorum.. Yarasıydılar, hocasız bile çıksa 4 maçta 1 galibiyet alırlardı.. Alamıyorlarsa beyinsizdirler o kadar net."

Bir cümlede takımın kalitesiz olduğunu iddia etmediğini, iki cümle sonrasında bu takım hocasız da 1 galibiyet almalıydı, alamıyorsa beyinsizdir diyebilen birisinden hangi tutarlı fikir çıkabilir ki?

Avcı enkaz edebiyatı yapamazdı. Zaten 5-6 ay önce ayrılmış, çoğunluğunu kendi kurduğu takım. Neyine edebiyat yapacaktı?

Biz enkaz edebiyatını Avcı denen tip gidince yapmadık.
      Takımı enkaza çeviriyor, açın gözlerinizi dedik.
      Senin gibi gözü kör tipler ve aynı kafadaki Başkan yüzünden bugün sahada 3 kere peşpeşe 20 metre depar atınca kusacak hale gelen topçularla uğraşıyoruz.

Birinci sorumlu başkan, sonra da buna göz yumulmasına çanak tutan sizlersiniz.

Takım ne kadar kaliteli olursa olsun, fizik olarak yetersiz ise mücadele edemez.

4 aydır insanların söylediği şeyi kafanız almadı, bugün o anlatılanlar gerçekleşmeye başladı ona rağmen hala hariçten gazel okuyup kulağının üzerine yatıyorsun.

Senin suratına söylüyorum.... Bu kadrodan bir bok olmaz.... cümlesi, bu kadro şampiyon olacak kadro değildir cümlesidir. Bu kadro kayseriden ve Antepten de kötüdür demek değildir..

Sorun kadrodur, Kadroyu kuran da Yönetimdir. Madem size göre bu kadro iyi kadrodur, o zaman Buyrun izleyeceğiz ve izliyoruz işte...

Takım umurunda falan değil senin, sadece egoların için konuşuyorsun.. Şimdi konuş, Bak hoca da gitti, 3 maçta 3 beraberlik..

Yine de söylüyorum

TRABZONSPOR TAKIMI, İLK DEFA KÖTÜ KADRO KURMUYOR, DAHA ÇÖP OYUNCULAR İLE DE OYNADIK

AMA TRABZONSPOR TAKIMININ, 5 MAÇTA BAŞINDA HOCASI OLMADAN BİLE 1 GALİBİYET ALMASI LAZIMDIR. ALAMIYORSA KADRODAKİLERİN ALAYI ÇÖPTÜR.. VE DÜŞME ADAYIDIR

BUNU ESKİ HOCASINA BAĞLAMAK TEK BAŞINA DA FUTBOL BİLMEMEZİLİKTİR.

abdullah avcının da a.k
      başkanın da a.k

siz bahane üretmeye devam edin, ben demedim mi demek için konuşacağınızı da başından beri söyledim,,

Buyrun size istikrar

Galibiyet öneli değil, yeter ki avcı dan kurtulalım diyenlerin, şimdi beraberliklere üzülmeye hakları da yoktur...

Susacaksınız ve beleyeceksiniz tıpkı herkes gibi,

Bir daha ki seneye umut edeceksiniz.... Belki bu sefer iyi çalışır takım))
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Antep beraberliği sonrası sevinmiş bir halin var.
        Takımın bu hali erto ve avcı müsveddesinin eseridir.
        Trabzonspor un adı 3 puan almaya yeter(di) ama artık öyle değil.
        Kanser metastaz yapmış, kemoterapi uzun sürecek.

Avcı olsa şu anki durumdan farklı bir pozisyonda olmazdık çünkü berbat bir kadro yapılanması var maalesef.

Takıma süre tanınmalı adım adım ilerlenmeli.
        İlk gelişme maç içinde Uğurcan ın adını artık daha az duyuyoruz.
        İkincisi oyunu kaleciyle kale önünde değil orta sahaya yakın bir yerde defans oyuncuları kuruyoruz.

Eksiler takımda birlik beraberlik hala yok.
        Hiçbir hücum organizasyonu yok.
        Ortasaha oyuncuları gereksiz defansın içine gömülüyor.
        Takımın boyu çok uzun. 60 metrede top oynanmaz.

Son olarak 4-2-3-1 ucube oyun sistemini kim bulduysa...
        ***GeNÇ***

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
        Yükleniyor...
        X