İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 31.Hafta | Konyaspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Evet. Puan farkını korumak hatta açmak için altın değerinde bir üç puan olur.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maçın şakası kalmadı arkadan 4 5 takım geliyor. puan kaybı yapmayız inşallah. puan sıralamasında çok altlara düşebiliriz.
Konya son haftalarda çıkışa geçti ve iyi oynuyorlar.
Onuachu ne zaman dönecek yahu, fena darlandum.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Abim başlarında o kadar dengesiz dangoz bir adam var ki bir an acaba bu sefer gerçekten defolup giderler mi diye bi düşündüm ama yok dansöz gibi kıvırdılar yine.İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTahirim şikecilerden böyle bi adamlık beklediğin için seni son sürat kınıyorum
Eğer dediğin olursa ben sana yemek ısmarlayım.
Oğlum Kemer de, geçerken uğrar borcumu öderim
beleşe bi şl harika olurdu yine
neyse 3 ay sonra tekrar çekilme kararıyla toplanacaklarmış. gittikçe daha da akıllarını kaybediyorlar, neden olmasın
çay yemek işleri de o zamana saklı kalsın
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Güzel futbol izleriz inşallah.En son EMRAH ERTEMOĞLU tarafından düzenlendi; 03.04.2024, 08:56.FOREVER TRABZONSPOR
1461
TS rh (-)
Yorum
-
Kesinlikle, zaten şampiyonluk kutlamalarımızda konvoy saldırılarını da hatırlıyoruz bu eziklerin. Şampiyon olduğumuz sezon camiamıza operasyon çocukları diye yerel basınlarının attığı manşetleri de...İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonya tribünlerinden türlü pislik bekliyorum, fbliler de akın edecektir stada
Ufak bi hesapcık kessek lezzetli olur.Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek
Yorum
-
Konya'da da konvoy saldirisi mi olmustu, vay anassini yaa..İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle, zaten şampiyonluk kutlamalarımızda konvoy saldırılarını da hatırlıyoruz bu eziklerin. Şampiyon olduğumuz sezon camiamıza operasyon çocukları diye yerel basınlarının attığı manşetleri de...
Ufak bi hesapcık kessek lezzetli olur.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Hahahah sahaya giren adamları hapse attılar sesimizi bile çıkaramıyoruz, güya siyasi destekli takımız yersen
Dalga geçiyorlar koskoca camia ile sesini çıkaranda yok. Hakikaten bende bırakma noktasına geldim.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum