Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 31.Hafta | Konyaspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
en berbat istatistiktir bana göre
muhtemelen en az faul yapan takımlar arasında da açık ara öndeyizdir.
şunun son 10-20 yıl verilerini nerden bulabiliriz?
> şurdan buldum https://www.transfermarkt.com.tr/sup...saison_id=2014
çarpıcı bi şey var
son 10 yıla baktım
2018 öncesi sürekli dipteyken 2018 sonrası hep zirvedeyiz
23-24 1.
22-23 6.
21-22 1.
20-21 3.
19-20 5.
18-19 1.
17-18 18.
16-17 17.
15-16 18.
14-15 13.En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 29.03.2024, 18:04.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İnşaAllah kalan bütün maçları kazanacağız ve kalan bütün maçları kazanıp hem Türkiye Kupası Kazanıp ve hemde ligi 3. bitirerek, düşmanın hakem şikesi yaptığı şikebahçe maçını unutturun.Haydi ondan sonra önümüzdeki sezon tekrar şampiyonluk destanını hep birlikte tekrar yazalım...
Yorum
-
Aslında unutulmayacak bişi yok,
Bi çelme takıp umutlarını bitirsek güzel olurdu ama öbür tarafta da en az şikebahçe kadar nalet bi takım var elleme ne halleri varsa görsünler.
Tahrik ti, kumpastı hiç kendimizi yorulmayalım haklı şike davamızı bu millete anlatamadık, bunu hiç anlatamayız, he hı diyelim gelsin geçsin.
Bir de şu var,
10 da 10 hayal, kupa zor ama olaki
Türkiye Kupası alabilirsek unutamayan renktaşlar da
unutur
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
----------------onuralp------------------
menuier-----baniya-------denswil------eren
----------mendy--------umut----------------
visca------------bardhi---------------trezeguet
------------pepe---------------------------------ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Artık bu maça odaklanılmalı. Kalan haftalarda;
* Alınabilecek maksimum puan toplanılmalı ve lig en üst noktada bitirilmeli (Henüz on yedinci haftada, teknik direktör ve kaptan tarafından "hedef üçüncülük" denilmişti. Büyük bir talihsizlik, kötü yönetişim örneği...)
* Kupa kazanılmalı
* Vitrine konulacak oyuncuların performansı takımla birlikte yükseltilmeli
* (Varsa) Gelecek sezon için oynatılması planlanan gençlere süre verilmeliAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Onuachi oynayamaz mı acaba. Bireysel idmanlara başlayalı epey olmuştu.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle----------------onuralp------------------
menuier-----baniya-------denswil------eren
----------mendy--------umut----------------
visca------------bardhi---------------trezeguet
------------pepe---------------------------------
Yorum
-
Milli ara sonra seçim arası derken ligden bayağı koptuk.Tabii her takım aynı durumda olacak.o yüzden bu hafta sürpriz sonuçlar çıkabilir.Henüz avrupaya gitmeyi garantilemedik.basaksehir ve kasımpaşa hala ciddi tehdit.Her maç çok önemli konya maçı da derbi maçı kadar önemli mutlaka kazanmalı ve 3. sırayı korumalıyız.
Rakip ligde kalma savaşında olduğu için mücadele ve sertliği yüksek bir maç olacak daha doğrusu rakip öyle olacak ve bizde aynı şekilde rakibe karşılık vermeliyiz.
Uğurcan hem kendini hemde takımı toparlamalı.fb maçının futbolcu bazında çok travma oluşturacağını sanmıyorum.Sadece bir lig maçıydı ve kaybettik.Şimdi kaldığımız yerden yola devam etmeliyiz.
Son maçlarda en yüksek verim aldığımız kadroya dönmek yine en mantıklısı olacak.fb maçında Mendy ve beratı orta sahada kullanınca oyuncular bocaladı.Ondan önceki bir iki aydır biri stoper biri de stoperlerin arasına girerek oynamaya alışmıştılar.Taktiği değiştirip onları öne çıkarınca karıştırdılar.Hani android telefon kullanırken iPhone geçtiğimizde veya tam tersinde parmaklarımız alışana kadar bir bocalama yaşar ya öyle oldular.
İç saha konusunda ceza alacağımız düşünülürse deplasmandan alacağımız puanlar artık daha da önemli olacak.konyadan 3 puanla dönmeliyiz.Birçok takımın odaklanma sorunu yaşayacağı bu haftayı biz en iyi şekilde geçmeliyiz.
Yorum
-
5 gol atacağına da bilsem Pepe yi oynatmam ben.
Gideceği takıma form tutturuyoruz y.vşağa.
Samimi olur, hırs yapar, bişiler yapmaya çalışır başımızın üstünde yeri var, gideceğini bilsek te saygı duyarız
Ama bu laçka adam gram hırs yapmadı,
gram tınlamadı Ts yi.
Oynat Umut'u, parlatalım biraz satalım, iyi kötü bi piyasası var bari onu vitrinde tutup satalım, başlarım Pepesine.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
şikeciler namus davalarındaki dansözlüğü yapmayıp ligden çekilirse şl aşkına daha bir şevkli oynarız diye umuyorum
bu arsız hırsızlar erkeklik yapar da çekilirse herkese benden çayhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Tahirim şikecilerden böyle bi adamlık beklediğin için seni son sürat kınıyorumİlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşikeciler namus davalarındaki dansözlüğü yapmayıp ligden çekilirse şl aşkına daha bir şevkli oynarız diye umuyorum
bu arsız hırsızlar erkeklik yapar da çekilirse herkese benden çay
Eğer dediğin olursa ben sana yemek ısmarlayım.
Oğlum Kemer de, geçerken uğrar borcumu öderim
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum