Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 3.Hafta | Antalyaspor 5 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ego insanı zehirleyen bir şeydir. Egolu, kendini beğenmiş insanlar eninde sonunda cezasını çekerler. Alçakgönüllülük her zaman kazanır.
    Nuri Şahin'in egosu, kendini beğenmiş artist tavırları kendisine zarar veriyor.
    Yakında kovulur. Öfkeyle kalkan zararla oturur demiş atalarımız. Ne oldu yani bize öfkelendin, kudurdun da noldu? Ne geçti eline?
    Kocaman bir sıfır.
    2010-2011 Sezonu Tertemiz Şampiyonu Trabzonspor !

Yorum

• Bu maçtan beri kazanamıyorlar. Bir işaret olmalı herhalde bu.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Çağlar Güleryüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ego insanı zehirleyen bir şeydir. Egolu, kendini beğenmiş insanlar eninde sonunda cezasını çekerler. Alçakgönüllülük her zaman kazanır.
        Nuri Şahin'in egosu, kendini beğenmiş artist tavırları kendisine zarar veriyor.
        Yakında kovulur. Öfkeyle kalkan zararla oturur demiş atalarımız. Ne oldu yani bize öfkelendin, kudurdun da noldu? Ne geçti eline?
        Kocaman bir sıfır.
        En büyük korkum renktas bu yürüyen egonun kovulması. Bizim maça kadar inşallah bir kaç galibiyet alır kovulmaz. Ona o stadı dar edip takımını çimlere gömmek en büyük hayalim. Başka hocayla gelirse Antalya o kadar zevkli olmaz. Tribünlerin aynen fb maçlari gibi orayı hınca hınç doldurup yürüyen egoya tarihi bir mağlubiyet tattirmamiz lazım.

Yorum

• İlk olarak ekeser60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En büyük korkum renktas bu yürüyen egonun kovulması. Bizim maça kadar inşallah bir kaç galibiyet alır kovulmaz. Ona o stadı dar edip takımını çimlere gömmek en büyük hayalim. Başka hocayla gelirse Antalya o kadar zevkli olmaz. Tribünlerin aynen fb maçlari gibi orayı hınca hınç doldurup yürüyen egoya tarihi bir mağlubiyet tattirmamiz lazım.
          İnşallah öyle olur. Kin gütmeyi sevmem ama Nuri'nin güzel bir şamar yemesi gerekiyor bizden.
          2010-2011 Sezonu Tertemiz Şampiyonu Trabzonspor !

Yorum

• Nuri'den çok Gökdeniz'e kinlendim ben, Trabzon'daki maça gidesim var,,, topçularimiz onlari sahaya gömecek ve biz hep bir agizdan "Gökdeniz ortaya, 3'lü çektir Trabzon'a" diye bagirip makara yapacagiz
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Antalya maçını hala unutmadım. Bize uyguladıkları 5 lik tarifenin daha yükseğini umarım biz uygulayabiliriz. Abdullah Avcı dan yana çok ümidim yok ama taraftarın ateşlemesiyle takımın canlanacağını ümit ediyorum.

Yorum

• bir aksilik olmazsa yine maçtayız
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Antalya maçını hala unutmadım. Bize uyguladıkları 5 lik tarifenin daha yükseğini umarım biz uygulayabiliriz. Abdullah Avcı dan yana çok ümidim yok ama taraftarın ateşlemesiyle takımın canlanacağını ümit ediyorum.
                  Bu maçı iple çekiyorum. Allah'a dua ettim o akşam. Dedim ki;

Şu Antalya ve artist Hoca'sı rövanş maçına küme düşme tehlikesi yaşayarak gelir ve yenerek kümeye göndeririz. BJK ile İstanbul'daki erteleme maçı hariç 18 puanla düşme hattının bir basamak üstündeler. Adamlar bizi yendikten sonra neredeyse maç kazanamadılar.

41.461 taraftar maç sonuna kadar kulaklarını sağır edip 5 atıp yollamalıyız.

O kadar bilendim ve o maçı bekliyorum sabırsızlıkla
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                  Yükleniyor...
                  X