Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 32.Hafta | Y.Denizlispor 2-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mac hakkinda ne yazalim, insallah izdirap haftaya biter, ya da bu Hoca gider, iki mac serbest takilirsak, en azindan güzel futbol izleriz..

Hüseyin´in kacinci ihaneti bu?

Göztepe macinda Wakayeme´yi oyundan aldi, yirtti

-ama Alanya maci oyuna alinan iki stoper,
    -Agücü maci oyuna alinan kurtarici Bilal ve Koray
    -Antalya macinda sahanin en iyisi Ekuban´in oyundan alinmasi..

hele son iki hafta macin ilk dk´sindan itibaren sahada yürüyen Sosa´nin vurdumduymazligi..

Kamil Ahmet´in cok iyi oynadigi GS macindan sonra kesik yemesi mi, keza Costa! Guilherme´nin yanlis kullanilmasi..daha daha neler neler..resmen Cinayet!!

Denizli macinda Ugurcan´in ürkek performansi da kurtarmayinca bittik!

Yani su sahaya sadece mücadele edecek oyunculari sahaya sür, su son maclarin hepsini almistik!
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Ne desem bilemiyorum, evet bitti, dün Ekubanin golüne sevinmedim oglum niye sevinmedim baba dedi, kazanamayiz bu maçi dedim bosver.
      Oglum denizlinin son golunden sonra hüngür hüngür agladi, Allaha dua ettim niye benim duami kabul etmedi duymadimi yoksa dedi.
      Dilim damagim kurudu konusamadim.
      En son ogluma dedim ki, bak istedigin takimi tut sana kizmayacagim üzülme yeter ki.
      Bizi bu duruma getirenlerin Allah belasini versin, sebep olanlarinda göz yasi aksin.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mac hakkinda ne yazalim, insallah izdirap haftaya biter, ya da bu Hoca gider, iki mac serbest takilirsak, en azindan güzel futbol izleriz..

Hüseyin´in kacinci ihaneti bu?

Göztepe macinda Wakayeme´yi oyundan aldi, yirtti

-ama Alanya maci oyuna alinan iki stoper,
        -Agücü maci oyuna alinan kurtarici Bilal ve Koray
        -Antalya macinda sahanin en iyisi Ekuban´in oyundan alinmasi..

hele son iki hafta macin ilk dk´sindan itibaren sahada yürüyen Sosa´nin vurdumduymazligi..

Kamil Ahmet´in cok iyi oynadigi GS macindan sonra kesik yemesi mi, keza Costa! Guilherme´nin yanlis kullanilmasi..daha daha neler neler..resmen Cinayet!!

Denizli macinda Ugurcan´in ürkek performansi da kurtarmayinca bittik!

Yani su sahaya sadece mücadele edecek oyunculari sahaya sür, su son maclarin hepsini almistik!
        bas aktor huseyin turkmeni unuttunuz sanirim

Yorum

• Artık gol atıyoruz sevinmiyorum,yiyoruz uzulmuyorum.ayni takımdaki oyuncular gibi oldum.duyarsizlastim resmen.heyecanimizi öldürdüler resmen.

Yorum

• O değil de hakem niye penaltiyi vermedi ? Top belinden sekip geliyor da bu tip pozsiyonlar vücuttan gelen top olarak değetlendirilmiyor ki, top oradan geçecek belli, adamin da kolu açik. Topun yönü tam olarak değişir de alakasiz kola çarpar vermezsin. Kurallari da düzgün anlatip uygulamiyorlar, nasil işlerine gelirse.

Yorum

• Rakip 1 puana razı ve böyle bitse bile liderle farkı tek maça düşürebileceksin, bunu bile başaramadı reziller, vurdumduymaz ruhsuzlar sürüsü
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bayburtluyum Trabzonsporluyum Allah nasip ederse cocuklarim da bu takimi tutacak. Ama bakiyorum yonetime futbolculara hainlik yaftasi yapistiriliyor.yapmayin arkadaslar gunahtir. Turkiye liglerinin en serefli takimina bu iftiralari atmayin. Bakiyorum cevremde hergun fenerli taraftarlar grurula formalarini giyiyor kombineyse kombine forma satisi ise keza oyle. Hicbirseye aldiris etmeden. fenerbahcenin yaptigini bizim takim yapsaydi simdi Trabzonspor diye bir olgu kalmazdi.Hep elestirdigimiz fener taraftari kadar takimin yaninda olamiyorusz.
                Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• Bu takımın şu posizyona gelmesindeki en önemli faktörlerden biri bu takımın kaptanı olduğunu idda eden sosa denen şahış bu kadar vurdum duymaz bananeci ayağını dahil uzatmıyor rakip oyuncu geçerken yazık.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O değil de hakem niye penaltiyi vermedi ? Top belinden sekip geliyor da bu tip pozsiyonlar vücuttan gelen top olarak değetlendirilmiyor ki, top oradan geçecek belli, adamin da kolu açik. Topun yönü tam olarak değişir de alakasiz kola çarpar vermezsin. Kurallari da düzgün anlatip uygulamiyorlar, nasil işlerine gelirse.
                    Basak bizden once oynamis olsa ve maci kazansaydi vereceklerdi yuzde bir milyon.pozisyon net penalti nersen sektiginin onemi yok kol acik arkaya gecmeyi engelliyor gecse omur karsi karsiya kalacak verse mac orada bitecek .bu sene saha disinda hicbir seyi sansa birakmadilar basak rahatladiginda gaysey macinda antalya macinda oldugu gibi gozleri acildi ruhumuzu oksadilar adalet timsalleri.riskli mac oldugunda ayni saatde zor deplasmanda basak puan kaybedecegi asikar yine koreldi gozleri bu kadar acik.cimsire ve ruhsuz oyunculara ragmen son 9 haftada alehimize olan puan kaybina yol acan hakem hatalari olmasa ve basak a.gucu macinda oldugu gibi kollanmasa yine puan farkiyla liderdik bu gercek gun gibi duruyor ortada afaki sallamasyon konusmuyoruz bu takima sampiyonluk gostermez bu sistem ve aktorleri degismedikce.
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Şampiyon olsak hüseyin belası yine takımın başında olacaktı birde öyle düşünün.

Yorum

• Olsan içmez miydin benim yerimde.mp3

(UEFA)

Yorum

• Haydi Kayseri canlaaaann
                          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Değişen bir şey yok dağılın
                            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum