La noluyor bu ne?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 26.Hafta | BB Erzurumspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
adam tek zaten, bek de değil üzerine önünde kanat oynayıp yardım edecek yok ortasahadan parmak geliyor bu sefer orta boşalıyor. karşısında da etkili obertan var bunları hepimiz düşünüyoruz ama hocamız ne düşünüyor onu bilmiyorum.
sırf trabzonsporlu diye deneme yanılma ile olmuyor
filtre koyulmalı yani anadolu takımında belli bir seviyeye gelen ufak çaplı başarılar elde eden eski futbolcularımız bu aşamalardan sonra bize gelmeli..
tamam ünal hocamı seviyorum ama bizlik değil şimdilik
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTourenin kanat aksiyor cokYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
katılmıyorum,haftalardır çok güzel oynuyor YUSUF ama taraftar hiç hata yapmasın istiyor.hemen ıslıklıyorİlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf da haftalardır rezil oynuyordu.Bu oyunun yusufla alakası yok.Kör ölür badem gözlü olur demişler.Tam sizin gibiler için söylenmiş.....
Yorum
-
Aynen öyle. Böyle başlamamasi hata bence.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca'nın şu aşamada yapabileceği en basit şey Amiri'yi çıkarıp Olcay'ı sağa alıp oradan gelen tehlikeleri savuşturmak. Muhtemelen bunun için devre arasını bekliyor. İnşallah devreyi gol yemeden bitiririz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum