Penaltı değil mi bu yahu?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 24. Hafta | Kasımpaşa 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İtiraz etmiyorlar ki bal gibi penaltı millet her pozisyona itiraz ediyor bizimkilere uyusturucu iğne yapılmış gibi !!!İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePenaltı değil mi bu yahu?
Yorum
-
15 dakikada üçü de cezasahası içinden üç etkili şut imkanı tanıdık paşaya. gidişat çok iyi değil. savunma disiplinini sağlayamazsak bu maçta sıkıntı yaşayacağız. iyi senaryo işlerse paşa'nın berbat savunması bir gol atmamıza izin verir, maç bizim lehimize kırılır.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Bana da net penaltı gibi geldi. Bizimkiler mal mal izliyor. 1 kişi bile itiraz etmiyor. Hoca da uyuyor sağolsun !İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtiraz etmiyorlar ki bal gibi penaltı millet her pozisyona itiraz ediyor bizimkilere uyusturucu iğne yapılmış gibi !!!McLas was Here
Yorum
-
Ümraniye maçının aynısı yürüyoruz yine sahada
VIA_A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Rakip ceza sahasına kadar kolayca geliyoruz fakat önceki haftalarda olduğu gibi topu savunma arkasına bir türlü geçiremiyoruz. Geçirdiklerimiz de top kaybı olarak yansıyor. Buna mukabil biz de tam tersi kolayca geçit veriyoruz. Şu an için Hüseyin ve Ekuban ikilisi gayet verimli oynuyor. Onlara biraz da Yusuf katkı sağlıyor. Sol taraf da destek verirse savunmayı aşabiliriz...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Ekuban çok dinamik ve güçlü bir futbolcu. Ha bu uşağı sağ açıkta harcıyoruz bence. Rodeyyega reyizin yerine Eku'yla, sağ açığa da Yusuf'la başlayıp ortaya da Amiri ve ya Murat Cem'i çeksek mesela...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum