Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hep hoca yetersiz dimi abi 10 senedir hep hocalar yetersizdi Trabzonspor da
    ben simdiye kadar hic ilk yenilgide hoca gitsin demedim. hep istikrardan yana oldum.
    ama bence bu sefer hoca faktoru ile boyle bir sezonda basari gelir.

Yorum

• takıma gelebilecekler içinde bu yerlileri yerine oturtabilecek tek kişi şu anda Bjknin başında.Başka kim gelirse gelsin yerlilerin kazan kaldırma girişimleri devam eder.

Bu arada yıllık 2,5 milyon euro alan biri için öyle ya da böyle sadece destekleyen taraftara boşa laf etmeyin.
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bırakın şu satma işlerini. yok onur sattı yok o kötü oynadı. bırakın şu paranoyak ayaklarını

iyice kafayı yediniz.onur o kadar salak ti dimi.5 gol bilerek yiyecek ve burak için kariyerini bitirecek.

Beş gol yiyince ne diyeceklerini şaşırdılar. Gelene geçene sallıyorlar. Bazı yorumları gülerek okuyorum.
        Cidden bizim memleketin insanı enlerde yaşıyor. Severken de döverken de en uçlarda muamele gösteriyor.
        Bence bu akşam bir satma vb. yok. Takım ilk yarıda Malatyaspor'u tabiri caizse ezdi. Fakat skoru onlar aldı.
        İki stoper, bir kaleci hatası derken maç 3-0 oldu.

Oysa ki ilk yarıda orta sahadaki üstünlüğümüzü rakibe kabul ettirmiştik. Sosa şef gibi takımı yönetiyordu.
        Topu bir oraya bir buraya muazzam dağıtıyordu. Olcay ve Pereira sağ kanattan akın üstüne akın yapıyordu.
        Baskın oyunumuzla net pozisyonlara girdik. Fakat vuruş ve pası tamamlayamayarak golü yapamadık.
        İlk yarıda oynanan futbola laf diyecek adam yoktur sanırım. (Futboldan anlamayanlar hariç diyelim.)

Yorum

• bu işte bir şeyler var böyle kadronun ligin 12.haftasından liderden tarihi fark yemesi akıl alır değil başka dolaplar dönüyor takımda
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Sanki 1-0 kaybetmişiz gibi yorumlar var. Şanssız olduğumuz için mi 5-0 yenildik yani?

İyi oynadık ama olmadı kaybettik muhabbetini 5-0'lık bir maçtan sonra nasıl kabul ediyorsunuz hayret ediyorum.
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Maçı en başından itibaren izleyen biri olarak maçın o şeklinden bu şekle bürünmesini aklım almıyor.Tuaf olan Ünal hocaya da kabahat bulamıyorum.Suçlu kim! Bize bu eziyeti yapanlar kim!!!

Yorum

• Sikindirik Alanya kulübü üst üste gelen mağlubiyetler üzerine hocasına sepet havası çalıyor ama biz hala beyefendinin keyfini bekliyoruz. Kovun gitsin köyüne yallah.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• En çok zoruma giden şey bu onur burak zıpçıktılarına ünal karamanı yedireceğiz ya o zoruma gidiyor. Yoksa yemişim 5 ilk değil(akhisar, antalya, alanya da attı bize)
                  trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• valla 1-0, hadi o şokun etkisini azaltması için yeterli süre olmadan 2'yi yediğimiz için 2-0'dan sonra yenen tüm goller hocaya yazar.

sahaya 11 çıkarıp saatinde oyuncu değiştirmekle teknik direktör olunmuyor.
                    İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                    ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• sistem kadroya göre esnetilebilir.ideal kanat açıkların yoksa eğer yani daha çok iç oyuncuların varsa 4-3-2-1 şeklinde bir diziliş yapabilirsin.

yani

kaleci
                      perera-zargo-macid-novak
                      ------kucka-sosa-onazi--
                      -------yazıcı ömür------
                      ----------hügo----------

olcay amiri envekame gibi verimsizleri kenarda kulübede bekletirsin.

içte oynayıp kanat beklerinin önünü açmak bir plan olur yada içte yakın oynayıp rakibi göbekten delmek.
                      TEKKEBALL

Yorum

• benim anlayamadığım nokta şu hoca kötü sabır etsek ne olacak.
                        ligin hocalarının yarısı gitti biz neyin derdindeyiz hoca yetersizse yollarsın olur biter.
                        şuan hocaya göre kadro kuracak bütçemiz olmadığı için maalesef bu kadroya göre yönetebilecek tecrübeli bir isim lazım.

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sikindirik Alanya kulübü üst üste gelen mağlubiyetler üzerine hocasına sepet havası çalıyor ama biz hala beyefendinin keyfini bekliyoruz. Kovun gitsin köyüne yallah.
                        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Adamların defans ve kalecisinin öz verisine bak bide bizim defans ve kaleciye bak toplam 6 şutları var 5 gol 1 tanesini de onur kurtaramadı hüseyin çıkardı başka bir şey söylemeye gerek yok

Yorum

• İlk olarak selimcoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            En çok zoruma giden şey bu onur burak zıpçıktılarına ünal karamanı yedireceğiz ya o zoruma gidiyor. Yoksa yemişim 5 ilk değil(akhisar, antalya, alanya da attı bize)
                            yedirmeyin... bir de tribünlere gidip özür diliyor utanmaz arlanmazlar. hepsi defolup gitsin. bu adamların bu akşam sabah trabzona gelip ayak basmamalılar.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu maçta yaptığı tek hata envekame nin ilk 11 başlaması.

zaten ön liberosuz oynuyoruz.

4+4 ü sağlam kuracaksın biraz.en azından kanat açıkların pres yapacak.
                              katılırım. hatta dersin ki hoca kaç haftadır adamı yedek bile ihtiyaç varken sokmuyorsun bu maç neden 11

Ama iddalı olacağımız bir kadroyu sene başından beri idare edemiyor hoca.
                              Yusuf ve Abdüş geriye gidiyorlar ki Gecen sene bu ikili maç alıyordu.
                              kuçka gibi en iyi top kapan adam yok zaten

Ünal Hoca nın dediğim gibi hatasının en az olduğu hatta en iyi oyun oynattığı maçtı.
                              Ama sen 9 puan alacağın 3 haftayı 3 puanla kapatınca malesef burda kaybettiğin 3 puanla dip yaparsın
                              13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu işte bir şeyler var böyle kadronun ligin 12.haftasından liderden tarihi fark yemesi akıl alır değil başka dolaplar dönüyor takımda
                                Hocam bu kadronun bu puanı alabilmesine şaşıyorum ben de. Kadromuz tırt bana kalırsa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X