Abdülkadir şimdiden gecelere aktıysa durum kötü.
Burak zaten Arda gibi bir ahlaksızla dolaşmaktan sahada aklı karışık
Bu hafta Olcay ve Yusuf'a verilmeli forma
Nawekeme sakat, Onazi de sakatlanmış.
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Dünkü ruhsuz tablodan sonra isyan etmekte haklısıız lâkin belirtmiş olduğunuz sürelerde tutarsızlık var.
Milli aralarda genelde bütün takımlarda 3 gün izin verilir. Geçen milli arada da 3 gün izin verilmişti, muhtemelen hocanın taziyesi sebebiyle 1 gün ilave oldu. Erzurum harıl harıl çalıştı, Antalya da izin yapmadan antrenmanlara başladı demişsiniz fakat onlar da 3 gün izin yapmış. Zirvedeki takımlardan GS, BJK, Başakşehir ve Kasımpaşa da 3 gün ara vermiş. Zirvede olmasa da tek istisna FB var ancak onlarda da kriz ilan edildiği için önceden belirlenen tüm izinler iptal edildi...
Bu eleştiriler iyi niyetle yapılsa da bence puan kaybına kılıf üretmekten öteye geçmiyor...
*
Milli aralarda diğer takımların 3 gün ,4 gün izin yapmaları,bizimde izim yapacağımız anlamına gelmez.
tekrardan hocamıza başsağlığı diliyoruz,allah sabırlar versin.
akhisar maçında takımın başında yardımcı hoca hüseyin çimşir vardı.
ünal hocanın 6 tane yardımcı hocası var...
(metin hoca,hüseyin hoca,ümit hoca,gökhan hoca,murat hoca,timur hoca)
takımın bu kadar kırılgan olduğu bir dönemde takıma bu kadar izin verilmemesi taraftarıyım ben.
milli takıma seçilen oyuncular diğer arkadaşlarından daha iyi ayaklar olduğu için seçiliyorlar
milli takıma giden oyuncu izin yapıyor mu?
yapmıyor.
diğer oyuncularında milli takıma giden arkadaşlarının kıvamına gelmesi için,
izin yerine antreman ve hazırlık maçı yapılmasının daha sağlıklı olur düşüncesindeyim.
he hele bizim takımın o kadar zayıf,eksik noktaları söz konusuyken....
bu kadar izin verirsen burak efendinin arda ile yaptıkları ortada.....
antalya bu hafta alanya ile oynadı,galip geldi ve ertesi gün izin yapmadan antremanlara başladı diyorum.
milli aradan sonra izin yapmadı demiyorum.
puan kayıplarından sonra yönetim,hocalar ve futbolcular kılıf üretir.
çok net bizler üretmeyiz.
Yahu ne kadar izin verirsen ver.
Geçen bir televizyon programında duydum, Diego Simeone izine giderken ve gelirken bizzat tartıyormuş oyuncularını.
Kilo alanın canına ot tıkıyormuş idmanlarda.
İzin ver. Ama kontrol altında tut adamları.
Bunların tamamı okumamış, hayatlarını planlayabilecek yetenekte olmayan adamlar.
Genç yaşta o paraları kazanan delikanlıları başıboş bırakırsan parayı nerede yiyeceğini şaşırır tabi.
Eğer evli ise bir nebze...
Hanım her anlamda düzenler, toplar adamı.
Antalya maçından önce genel bir değerlendirme yaparsak 9 maçlık periyodda alınan 14 puanı başarılı olarak görürsek formamızın büyüklüğüne haksızlık etmiş oluruz o nedenle daha çok çalışmamız gerçeği ortada.
Kısa süren iki maçlık istikrar bizi hedefe götürmez bizim daha büyük serilere ihtiyacımız var dolayısıyla tüm futbolcuların fiziksel ve mental açıdan bu mücadeleye hazır olması gerekli.
Erzurum maçıyla akhisardan aldığımız 3 puanı geri iade etmiş olduk.Şimdi yeniden bir seri başlangıcı yapmalıyız.Büyük kulüplerin üst üste iki maçtan puan kaybetme lüksü yok o yüzden kazanmak zorunda olduğumuz bir maça çıkacağız bu hafta.
Genel olarak en büyük problemimiz form grafiği sürekli değişen onbir oyuncuları bunda bir sürü etken var yaş,özel hayat ve para liste başı faktörler.
Bizim şampiyonluktan bahsedebilmemiz için ligin 25 ila 30. hafta arasını görmemiz lazım şuan 10 puan farkla lider bile olsak evet şampiyon oluruz diyemeyiz çünkü ekonomik olarak elimiz güçlü değil dolayısıyla ilerleyen zamanda karşımıza ne gibi problemler çıkacak bilmiyoruz.O yüzden bizim hedeflerimiz maçtan maça kısa vadeli olmalı.
Antalya maçına geçersek zor maç olacağı belli hem deplasmanda hem de puan durumunda üstümüzde yer alan bir ekiple oynayacağız bu maçı kazanarak yeni bir seri başlatmalıyız.Son maçı baz alırsak bazı futbolcuların performansını yükseltmesi lazım,örneğin,burak,sosa, onazi,kucka,amiri,abdülkadir ve yusufu bu listede sayabiliriz.
Defans hattının uyumu şimdilik iyi housseın üstüne koyarak devam ediyor.Toure,Novak,Perreira ve Onur da belli bir istikrar yakaladı.
Orta saha da iniş çıkışlar çok fazla,açıkların kanat etkinliği ise yeterli değil bu sorunları çözmek lazım.Forvet oyuncularımız kaliteli ama istikrarsız dolayısıyla ekubanı kazanabilsek çok güzel olurdu son maçta fiziksel açıdan güçlü göründü ama pas,şut tercihlerinde çok eksik kendini geliştirir umarım çünkü bir istikrar yakalayacaksak bu ancak yusuf,abdülkadir,housseın,onazi,ekuban...ve bu yaş grubundaki enerjik oyuncuları kazanabilirsek olacak.
Cumartesi gününe çok var daha ünal hoca,
takıma 2-3 gün izin ver sen,
milli arada takıma 5 gün izin verdiğin gibi...
o arada erzurum harıl harıl çalıştı.
antalya izin yapmadan alanya maçının ertesi günü başladı antremanlara.
burak efendiye de izin ver,istanbulda ardayla buluşsun,istanbuldan antalya ya geçer
sende direk 11 de başlatırsın.
belkide klasik olacak ama,
her hafta yazdığım gibi,
samimi mücadele etmezsen,rakipten fazla koşmazsan,rakibin kim olursa olsun ciddiye almayıp,
dün akşamki gibi laubali,vurdum duymaz,yürüyerek oynarsan sonuç hüsran olur.
adam gibi 90.dak.savaşarak oynayın.
asil formanın hakkını verin.
bu konu cok fazlaca göz ardi ediliyor. aynisini ersun da yapiyordu. hic bir Milli mac arasinda hazirlik maci oynanmyordu. ve her Milli ara dönüslerinde takim rezalet oynuyordu. simdi de aynisi. bu kafayi anlayamiyorum. hazirlik maci yaparak oyunculari Dinc tutun iste.
Ya Ünal Karaman diyor ki "sezon basında kimse bu kadro ne oynar bilmiyordu Erzurum maçından önce şampiyonluk konuşuluyordu."
Adam kendisini başarılı görüyor ya.
Bu kadro ligin en iyi hücum kadrosudur ,en iyi ikinci total kadrosudur.
Sezon başı bu takım ne oynar diye düşündüysek senden ötürü .
Rıza Çalımbay demeçlerine doğru kırmaya başladı dümeni
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum