İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Gayse maçında da böyle yorumlar vardı maç başlayınca neler oldu aynı şeyler yazılıyor bakalımİlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıllardır edindiğimiz acı bir tecrübe var. Ne zaman bir hevesle maçı beklesek gaza gelsek şampiyonluk falan desek sonunda hüsrana uğrayıp kalıyoruz her şeyi başa sariyoruz.
Bu nedenle beklentimi düşürdüm bu maçta , çok güvenmemek lazim öyle sosa ,antony falan
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Adamlarım orta sahada oynayan iki oyuncusu 1.90 üzerindeİlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesut Bakkal: Maça çok iyi çalıştık duran topları baya bir çalıştık Trabzon'un hatalarını biliyoruz inşallah galip geleceğiz...
Artı stoperler
Artı santrafor
Dün özellikle değindim duran top sıkıntısına
Adamlar tamamen duran toptan atıp kitlemeye çıkmışlarİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Toure ----> Büyük Trabzonspor taraftarinin sevgisine layik olabilmek için, birlikte güzel oyun oynayarak kazanmaliyiz.
Amiri -----> Daha önceki maçlarda iyi olduğumuzu kanıtladık. Beraberlikle sonuçlanan maç şanssızlık eseriydi. Galatasaray maçında iyi bir takım olduğumuzu kanıtladık. Taraftarlarımızın desteği ile daha iyi sonuçlar alacağız. Beklentilerin farkındayız, birlikte kazanacağız.
Birlik ve beraberlik laflari bu takımdan hiç eksilmesin.
Bu iki oyuncuya kanim cok ısındı.
İnşallah uzun yillar boyunca formamizi başarıyla terletirler.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
yusuf ve olcay aslında kendi sahamızda kullansak daha iyi deplasmanda daha çok kontra oynadığımız oyununda ikisi de kötü.
onların yerine abduş ve amiri oynasa daha iyi olur.
ama takıma güveniyorum zor olacak ama kazanacağız inşallah skor tahminim. ilkyarı 1-1 ikinci yarı açılır 3-1 alırız.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
Yine Onur muhabbeti dönmesini ama en azından yumruklayabileceği toplara da çıkıp savuşturması lazım Onur'un..
Onun dışında Alanyaspor kadrosuna bakarsak da tempolu bir maç beklemiyor bizi..Bu durum da gözönünde bulundurularak 2.yarı erken bir hamle ile hava hakimiyetini sağlamak adına Onazi-Kucka değişikliği de yapılabilir..
Ama bunlar hep maçın gidişatına göre gelişecek seyler.. İnşallah vurduğumuz gol olsun da bu hesaplara hiç girmeyelim yoksa duran toplar hakikaten çok korkutuyor beni.
Yorum
-
Bizde yerden oynarsak bunu avantaja çeviririzEnvoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalkİlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlarım orta sahada oynayan iki oyuncusu 1.90 üzerinde
Artı stoperler
Artı santrafor
Dün özellikle değindim duran top sıkıntısına
Adamlar tamamen duran toptan atıp kitlemeye çıkmışlarson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
Su forumda kac yildir uyeyim.
Son 3 - 4 yildir da aktif olarak yazmaya ugrasiyorum.
Forumun yoneticilerinden [MENTION=8552]zekeriya[/MENTION] arkadasimiz da nasil bir aileden gelme olduğumu, sakin ve efendi bir insan olduğumu da aile nezdimde cok iyi biliyor.
Daha dogrusu benim ozelimde ailemi çok iyi taniyor.
Neyse silin yönetici arkadaslar Onur ile ilgili mesajlarimi.
Cok rica ediyorum.
Bundan sonra da Onur hakkinda en ufak bir laf etmeyecegime soz veriyorum.
Macin baslamasina 10 dakika kalmış, hic gerek yok ortami germeye.
Macin havasindan disari çıkmaya.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 17.09.2018, 19:50.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Olcay Cakir Alanya stoperlerini duran topta ileride gormesin elli defa dile getirir bunuİlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesut Bakkal: Maça çok iyi çalıştık duran topları baya bir çalıştık Trabzon'un hatalarını biliyoruz inşallah galip geleceğiz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum