Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 4.Hafta l Trabzonspor 4 - 0 Galatasaray l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serdar A
    yanıtladı
    İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Futbol Akademi‏ @Futbol_Akademi<small class="time" style="font-size: 14px; color: rgb(101, 119, 134); margin-right: 5px; white-space: nowrap;"> 55 dk.55 dakika önce</small><button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" style="color: rgb(101, 119, 134); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 16px; line-height: 1; font-family: inherit; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; padding: 2px 9px; transition: box-shadow 0.15s ease-in-out 0s; position: relative;">Daha fazla</button>
    <button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" style="color: rgb(101, 119, 134); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 16px; line-height: 1; font-family: inherit; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; padding: 2px 9px; transition: box-shadow 0.15s ease-in-out 0s; position: relative;"></button>

3-4 önemli grafik daha var . Ellerine sağlık gerçekten çok iyi iş çıkarmışlar :

+
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 05.09.2018, 11:20.

yorum Yap:

• halilaziz61
    yanıtladı
    İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    rıza : '' kanat forvet alsaydınız bende böyle oynatırdım ''
    Rıza'nın teknik direktörlük gibi bir meslek yapması ne kadar çapsız hocaların Türkiyede iş bulduğunun resmidir..

yorum Yap:

• trbzonsporlu
    yanıtladı
    ey gsliler hani diyorsunuz ya Trabzon taraftari fenerden çok bizim maclara bileniyor. onu 7 kişiye oley çekerken düşünecektiniz. şike sürecinde biz azıcık sendeleyince batan geminin malları gibi futbolcularimiza musallat olurken düşünecektiniz. biz telekomda 7 kişi kaldıgımizda bile mertçe oynadık hatta son dakikalarda yusuf erdoğanın tek başına inanilmaz bir presi vardir. ama siz ne yaptinız 1 kışi eksik kalinca korktunuz 10 kisi savunma yaptiniz tarihi fark yemeyelim diye orta sahayı gecmediniz. keşke 6 tanede bizden yeseydiniz.

yorum Yap:

• Harun-61
    yanıtladı
    ..ve yeni bir gün, akilda kalan harika mac 4 gol. Güzel caktik beee

yorum Yap:

• alperrr
    yanıtladı
    "Fatih Terim'i Trabzonspor maçında aciz görünce üzüldüm"

Böyle farklı bir skor beklemiyordum. Beraberliği dahi bu ortamda zor görüyordum. Galatasaray’ın oynadığı futbol, havası, her şeyi yerindeydi. Trabzonspor’un öyle değildi. Futbol onun için seviliyor. Neyin ne olacağı belli olmuyor. Beklenmeyen bir sonuç diyebilirim. En çok sevindiğim nokta; Trabzonspor taraftarlarının yüzünün gülmesi. Üzüldüğüm nokta ise; Fatih Terim’i aciz gördüm. Buna üzüldüm. Belhanda’nın da kırmızı kart görmesi yıkım oldu. Durum böyle olunca Trabzonspor da coştukça coştu. Oyunun hakimi bir anda Trabzonspor oldu.

...................

ali kemal denizci.. böyle diyor..
    bende bu yazıyı okuyunca yıkıldım..
    haddinden fazla gs ve terime üzülmüş gibi efsanemiz..
    bide kulüp danışmanı yaptılar..
    rakibe saygıyı kesinlikle desteklerim ama burada başka bişey var..
    terim çok büyük adam ya kıyamıyor beyimiz..

....................

maç içinde şunu söyliyim ma.merkezinden tekrarını izledim..
    5.dakikadan 25.dakikaya kadar çok kötü oynamışız..
    sadece anlık olarak 2.golde varız ve kırmızıdan sonra rahatlamışız..
    alan daralma ve pas yapma gibi olumlu gelişmeler var ama gs bizden iyi takım ve özgüvenli oynuyor..
    kim bizim takıma övgüler düzüp bu oyunla çok yukarılara oynarız falan derse yalan söyler veya yanlış söyler..

tam 20dakika oyunun konrtrolünü rakibe vermişiz ve kaptığımız topları pasla düzgün çıkamayıp sürekli rakibe kaptırmışız..
    sonuç güzel, sevindik ettik hatta nasıl çaktık falan ama gerçeklerde bunlar..
    bu takımın hala çok çalışması gerekir..
    En son alperrr tarafından düzenlendi; 05.09.2018, 08:38.

yorum Yap:

Yükleniyor...
X