Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 22. Hafta l Trabzonspor 0 - 1 M. Başakşehir l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçın özetini izledim sanki Burak inanılmaz saçmalıklar yapmış gibi algı yaratılıyor. Sakatlıktan çıkan oyuncu bu tarz fizik güçsüzlükler yaşayabiliyor. Oynatmasaydı hoca o zaman.

Asıl sorgulancak şeyler Arda Turan'ın ceza sahasında vurduğu kafalar ve Onur'un yediği gol.
    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 19.02.2018, 11:19.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• burak yilmaz in ilk yarida topu onune alip karsi karsiya kaldigi pozisyonda kendini yere atmasina akil veremiyorum o pozisyon nasil gol olmadi. yanimda maci izlemeyen 50 kisi vardi toplam herkes sasirdi kaldi
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Maç izlerken Yusufa yapılanlar denilenler geliyor aklıma gerçekten diyecek söz bulamıyorum. Acınacak haldesiniz. Bırakın çocuğa destek olmayı laf etmeyin köstek olmayın yeter, bu çocuk topçu olur.

Yusufu defansa gönderip top çıkarmasını bekleyen hocanız olsun, her topu burağa atın, o da yesin topları. Sonra bu çocuğa ne oldu diye sorun.

Yusuf ceza sahasına bile giremiyor artık burak yüzünden, en son ne zaman ceza sahasında gördünüz bu çocuğu?
        En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 19.02.2018, 12:20.

Yorum

• Maçı katleden baş aktörün burak olmasına rağmen, t.direktörümüz olacak müsvette bir tek burakla olmaz diyebiliyor. Adam ruh hastasıymış yahu.

Yorum

• Rıza Çalımbay'a Anadolu kulüpleri yeter artar bile.
            Gerçekten hiçbir şey katmadı takıma.

Dakika 88 olmuş Rodellaga'yı sokuyor oyuna. Maç sonunda da risk aldık diyor. Sen bütün forvet yedeklerini sokman lazım oyuna ama futbol görüşün maalesef bu kadar.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kamil ahmet iyi diyoruz da visca ikinci devre otobana cevirdi.
              demek ki iyi değil,
              en azından bizim için asla yeterli bir bek oyuncusu değil.
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bence dünki maçta hiç bir futbolcunun suçu yoktu teknik ekip o kadar kötüki bu kadroyada kapasiteleri bukadar etki ediyor ben maçtaki tek taktik olarak 65 e kadar abdulkadiri sol kanada hapsedip 65 den sonra yusufla kanat değişikliğini gördüm ki bunada takitik diyebilirsek...

Yorum

• Rıza hoca rıza hoca diyoruzda
                  bi rıza hoca kadar hatalı futbolcularda var.

beyinleri duruyor.
                  adamlar sahamızda galip,
                  oyuncu değişliği oluyor,çıkan adamlar sallana sallana saha dışına çıkıyor,
                  bizler ıslıklıyoruz,bu ağır hareketleri,hakem bunu duyuyor saati gösteriyor,
                  bir tane oyuncumuz gelip te sallana sallana çıkan oyuncuya uyarı yapmıyor,
                  hakemi baskı altına almıyor,çıkan oyuncuyu sırtından iteklemiyor hızlı çık diye..

belkide çok ama çok basit gibi görünebilir veya düşünülebilir.bence önemli bir ayrıntıdır.

biz takım olamadık,a dan z ye(bizlerde varız)

maç bitmeden rıza hocaya,futbolculara,yönetime sallamalar çok yanlış.

top toplayıcı çocuklar bile ner de ne zaman topu vereceklerini bilmiyorlar.

vs vs

Yorum

• Sezon sonuna kadar böyle gidecek bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek için mücadele edilecek sonrası yeni sezonda yine aynısı
                    ​SADECE TRABZONSPOR

Yorum

• Maç hakkında konuşmaya gerek yok. Çok kötü bir oyun olmadı.

Baktığımız zaman kağıt üzerinde gerçekten iyi kadromuz var. En azından ilk 3 için yeterli. Baktığımız zaman ilk yarı derbilerde hatırı sayılır sonuçlarda alındı. Yani bizden iyi kadrolarla başa baş maçlar çıkardık. Sistemde sıkıntı var. Yapılması gereken transferler ara dönemde ne yazık ki yapılmadı. Burak yoksa veya gününde değilse asla gol atmayı beceremiyoruz.

Castillo ilk 11 de sürekli oynamak için daha ne yapması gerek anlamıyorum. İyi bir ortasaha oyuncusu takımı şampiyonluğa bile taşır dedik ama bu Sosa bildiğin elimizde patladı. Aynı şekilde Kucka. Üzülerek söylüyorum ki ikisi de emekliliğe gelmiş. Gram umurunda değil adamların.

İkisinin maaliyeti korkunç. Hadi Burak öyle ya da böyle maaliyetini çıkardı.

Başkan bir şeyler için çabalıyor ancak teknik adam konusunda bir türlü istenilen sonucu alamadı. Ekonomi yüzünden fazla da hareket şansı yok. Bu konuda kendisine hak veriyorum. Ama verdiği sözleri de tutmayınca, üstüne gelen kötü sonuçlar kendi kaderini çiziyor. Eğer ki Sezon onunda başkan herkesin onay verebileceği bir hoca ile anlaşıp bu kemik sayabileceğimiz kadronun üzerine adam akıllı transferler yapabilirse devam etsin. Yoksa bu takım daha da vahim durumlara gelecek.

Bana kalsa şahsi fikrim, tüm kalbur üstü yabancıları ve maaliyetli yerlileri gönderip, %80'i alt yapı ağırlıklı genç bir takım kurmak olur. Yani takım orta sıralara oynayacaksa bu şekilde de oynar. En azından 4-5 sene kendimizi toparlarız ekonomik olarak.
                      Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• yusuf u israrla kanatta oynatmak takima ihanettir. illa sosa ve yusuf ayni anda sahada olacaksa ozaman
                        Okay-Yusuf
                        Abdülkadir-Sosa-Castillo denenmeli.
                        kanatlarda kanat oynama becerisi olanlarin oynamasi sart.
                        İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                        BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• basaksehirden banane ama adebayor adebayor gibi oynamaya devam ediyor. abdulkadir ile ayni takimda olsalardi keske.
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Kadroyu görünce umutlandım. ancak oyuncuların oynadıkları pozisyonlar maçın kaderini tayin etti. Onazi dışında takımda sırıtan da olmadı. Ancak bizim yan top zaafiyetimiz tamamen Onur'dan kaynaklandı. buda çizgi kalecisi olmasından dolayı. çıkıp alabilcekleri topları almaya cesareti yok bunu biri ona anlatmalı hatada yapabilirsin ancak sen çıkacaksın toplara denmeli. Hiçbir yan topa çıkmıyor kalecimiz.
                            Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X