Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 19. Hafta l Trabzonspor 1-1 fenerbahçe l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak 50 tanede golde atsa oyun olarak Trabzonspor a zarar veriyor.

20. dakikada sakatlanarak çıkması daha çok zarar verecek

hadi utandır beni pişman et Kral
    HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• aykut cahili valbuena yı yedek başlatacakmış . bence rıza hoca saçmalamazsa maç bizde

Yorum

• İlk olarak Yektaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aykut cahili valbuena yı yedek başlatacakmış . bence rıza hoca saçmalamazsa maç bizde
        Sonradan oyuna girdiği maçlarda oyuna daha çok etki ediyor.

Valbuena dahil olana dek maçı koparmak lazım.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

aykut cahili valbuena yı yedek başlatacakmış . bence rıza hoca saçmalamazsa maç bizde
          Keşke hiç oyuna almasa Valbuena'yı...

Yorum

• gene ali palabıyık atanmış. bu muharrem usta ne iş yapar anlamak imkansız.
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• çok çok zevksiz bir maç bekliyorum. fener kapanır biz atak yaparız. sonra canı sıkılan taraftarlar sahaya girer ve olaylar gelişir.

Yorum

aykutun bu mallığını çok seviyorum. adam harbiden iyi oynayan oyuncuya düşman kesiliyor. her rakibe böyle bi mal lazım.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yerel muhabirin biri basın toplantısında " Benim sorum yok fb maçı galibiyeti Trabzonsporlular için şampiyonluk değerindedir" dedi. Sonra Trabzonspor büyük takım falan diyor. Biz neden daha öteye gidemiyoruz çok net bi fotoğraf bizim için. Fenomen sosyal medya hesaplarımızin bir çoğu da bu konuda Allahlık zaten.
                  Klasik Anadolu takımı taraftarı zihniyeti. Şampiyonluk'tan daha değerliymiş bir galibiyet. Bu adamlarla aynı takımı tutmaktan utanıyorum. Neden başımızı bir türlü kaldıramadığımızın göstergesi aynı zamanda. Hoca bu maçı alsın ligi 5.bitirsin aynı zihniyet hocayı göndermek için demediğini bırakmaz.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Valbueana oynamasın daha iyi
                    Guilianao ve o çok tehlikeli, iyi ki biri yok
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Suc TFF de degil suc haksizliklara karşi sesini acamiyan Yönetim. Kuzu gibi lanet olsun yönet dikleri gibi kendi şirketinde müdür olsalar, çoktan kovmuşlardı
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Hayır sen tüm şehri itham ediyorsun mevlana şehri yazıklar olsun falan . ne alaka yani ? neymiş duricaya kasti demişte buraga bilmem ne demişde . bukadar hata yapılırsa karşı taraf sanada küfür eder abdüsede küfür eder kardeşim . neyse uzatmicam dedigim gibi hatalarda şehri ve mevlanayı karıştırma hocam .
                        Sana yanıt vermeyeceğim.
                        Herkesin fikrine saygım var. Bunu bil yeter.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Benim en çekindiğim adam Fernandao denen ayıoğlu ayı. Bu adamın şansı genelde bize tutuyor çok ters forvet öküz gibi bişey bizim stoperlerin bu adamı durdurması zor gibi geliyor Soldado oynar umarım.
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• 2011 sezonundan itibaren avni Aker'de oynanan maçların özetlerine çıkan olaylara falan baktim avni aker cehennem falan değil.
                            Futbolcu kafasını kaldırıyor arkadaki binanın balkonunu görüyor, tribünler yama gibi,akustik falan zaten sıfır.

Muhtemelen bu maçta bugüne kadar bu statta oynanan 3 derbinin de çok üzerine çıkacak bir ambians olacak ki o derbilerdeki ambiansı anlatmaya gerek yok

Yani basında ve sosyal medyada ne ev sahibi avantajı kardeşim Trabzon en kolay deplasmanımız diyenlerin soluğunu keseceğiz.
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim en çekindiğim adam Fernandao denen ayıoğlu ayı. Bu adamın şansı genelde bize tutuyor çok ters forvet öküz gibi bişey bizim stoperlerin bu adamı durdurması zor gibi geliyor Soldado oynar umarım.
                              Dün Serdar Ali Çelikler ve Mehmet Ayanı dinledim
                              Eskiden çok önyargılı idim ama medyada futbolu çok iyi bilen ve gerçekten herşeyi takip insanlar olduğunu görüyorum artık.
                              Dediler ki bu ligde iş yapacak santrafor ya Makukula Fernandao Gomis gibi stoperi de içeri sokacak kalıpta olacak ya da futbol bilgisi çok yüksek orta sahaya top almaya çıkacak dedi.
                              Mesela Trabzonspor-Basaksehir maçı çok sıkıntı olur ,Trabzonspor stoperleri orta sahaya top almaya çıkan forvetten nefret ediyorlar dediler.
                              Adebayor hem top almaya çıkar hem stoperi kaleye sokar.

O nedenle Uğur-Durica ikilisi zaten defoları olan ikili.Ama Allah'tan karşımızda stoperi orta sahaya çekmeyi seven gelip top almayı seven bir santrafor olmayacak.
                              Dövüşebilirsen Fernandao ile ve ceza alanında uçama kaçana vurursan başarılı olursun
                              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                              -------------
                              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• bu arada türkiyedeki stadların tamamına kırılmayan cam bariyer konulmalı 1,5 metrelik.

kupa finallerinde görüyoruz.patır patır sahaya giriyorlar.sıfır önlem var.

koy abi 1,5 metrelik kırılmayan cam bariyer onunda dibine güvenlik görevlisi koy 3 metrede 1 adet.camdan atlayanı alsınlar hemen.

bu maç oldukça riskli aga.
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X