Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Maç Sonucu | TSL 8.Hafta l Trabzonspor 1 - 6 Teleset Mobilya Akhisarspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Üstelik ortada inanılmaz başarısızlıklar olmasına rağmen bu şahıslar kulübü yönetmeye devam ediyorlar. Evet bu yüzsüzlük bu pişkinlik bu iktidarın bir numaralı icraatı yeni Türkiye'ye...
    aman diyelim
    sen de biliyorsun ki 2002 den önce çadırda yaşayıp ok ile avlanıyorduk
    kaldı ki karne ile ekmek falan ne bileyim işte

Yorum

• İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ayrıca varsa bilgisi olan birisi bilgiendirebilir mi Uğur Demirok diye bir stoperimiz vardı adama ne oldu da kadrodan bu denli kesik yedi ?
      Mas neden kesik yedi ? Sakatlıktan çıkalı haftalar olan , ileri topu taşıyan tek oyuncumuz Castillo neden kesik yedi .. ?

Bunları da cevaplasın birileri.
      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Haber gelmesi uzun surdu

Usta umarim ikna cabalari icinde degildir

HEP
        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İstifa ediyor

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mas neden kesik yedi ? Sakatlıktan çıkalı haftalar olan , ileri topu taşıyan tek oyuncumuz Castillo neden kesik yedi .. ?

Bunları da cevaplasın birileri.
            Tabi ki bunları da merak etmiyor değilim.
            Zuğaşi Berepe
            Çoban Express

Yorum

• Onur: ne olur bırak artık sende kurtul bizde
              Hubocan: seni zaten kim hangi beyinle almış bilmiyorum
              Durica: şike mi yaptın abi bu nedir şaka gibi kaybol
              Akbaş: Alçaabat Sebat bile seni oynatmaz
              Perreira: iyi boyadın ilk geldiğinde gözümüzü yat ye bizim gibi keriz kulübün parasını
              Okay: büyük takım oyuncusu değilsin
              Abdulkadir: inşallah daha iyi olursun bir sen varsın zaten
              Yusuf: bu sezon yoksun, ama bu senin suçun değil, yine de mütevazi ol ilk gün ki gibi oyna artistleşme
              Olcay: beşiktaşın çocuğu, sana kaldıysak eyvaahh
              Burak: kral kral dedim ama artık krallığın bitti, eski hızın yok ama sana haksızlık etmek istemiyorum, susuyorum, ya kendine gel çalış ya da bizi ümitlendirme
              Sosa: o kadar sevindik geldin diye ama fos çıktın, çorbayı yaparım ama tuz koymam diyorsun, hamsi tavayı yaparım ama pişirmem diyorsun, baklava yaparım ama şerbet dökmem döktürtmem diyorsun, sen niye geldin? neden sorumluluk almıyorsun? bizim günahımız ne?
              Ersun: geçen sezon bile savundum seni, bu sezon ilk haftadan kendinden bezdirdin, Alanya maçında benim için bittin ADAMSAN istifa et...
              Usta: ben kendimi bildim bileli bu kadar farklı mağlubiyetler hatırlamıyorum senin döneminde ki gibi, aferim ağzımıza ettin vizyonun ile ebemizi belledin, lütfen istifa et artık...
              Taraftar: hangi taraftar?
              Forum ahalisi: siyasete felan suç bulup sırf akpli diye bir insan topluluğunu hor görmeyin, bende takdir etmiyorum spor gibi basit şeylere karışmalarını fakat futbol bizim hayat amacımız değil, sadece bir tutku...iki günlük dünya insanların kalbini kırmayın olayların futbol yönünü eleştirin, gerisi sadece bahane! örnek: bjk iktidara uzak bir takım mı? şamp. liginde uçuyorlar... başkan kalitesiz diye hataları bir topluluğa mâl etmeyin...
              En son OzcanHan61 tarafından düzenlendi; 15.10.2017, 19:36.

Yorum

• Etmiyo ha istifa.Yazıklar olsun orospu çocukları.Bitirdiniz takımı
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Çakal istifa etme niyeti var ama para peşinde

Yorum

• Masaya yatıracaklarmış... Deli ederler adamı...

Hem Ersun, hem Yönetin istifa...

Yorum

• Muharrem usta OUT Nevzat aydın IN
                      Ersun yanal OUT yeni hoca IN

İhtiyacımız olan oyuncu değişikliği bunlar... Bugun bi istifa gelsin artık yanlış yolda istikrar olmaz yeter abi bu taraftar ne yapsın illa intihar mı edelim neyin ısrarı bu

Yorum

• Sende gideceksin yönetim ve Usta.Karaktersiz reziller
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olan bizlere oldu arkadaşlar. Ne başkana ne hocaya hiçbirşey olmaz defolup gitseler bile. Borç 1 milyar tl oldu, kulübün kapısına kilit vurulursa kimse şaşırmasın.
                          Aynen fatih bizi Tüm dünyaya rezil ettiler bağırmak istiyorum ulan muharrem geldiğin o lanet günden beri antaydan 7 çatkapıspordan 5 mobilyaspordan 6 bir takım nasıl yokedilir bizi yok etti mahhfetti bitirdi.KESİNLİKLE küçülmeye gitmeliyiz 1.5 üstü alan kim varsa derhal kovulmalı 6 7 yemek icin bu halsiyetsizlere bu kadar para veren enayi dünyada yoktur.YILMAZ VURAL DİYORUM susuyorummmmmmm.......
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Masaya yatıracaklarmış.
                            Zuğaşi Berepe
                            Çoban Express

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Afedersin de sen bence kendini gözden geçir.
                              Okay bugün sahada tek mücadele eden futbolcuydu. Trabzonspor adına en iyi isimdi.
                              Eleştireceksen Durica'ya laf söyle. İlk 3 golde doğrudan hata yaptı. Bu adama laf demeyip Okay'a saran art niyetlidir.Sosa bugün pas hatası rekoru kırmıştır. Attığı her top rakibe gitti, kontra yedik. Buyur Sosa ya laf söyle?
                              Afedersin de at gözlüğü ile hep aynı isimlere laf söylemeyelim. Bugün Okay'a kusur bulmak ayıptır.
                              Şu saydığım sığırlara bir iki kelam söyle bir zahmet...
                              Dayı bugün takımın hepsi rezildi.. Okay her zaman rezil.. Sen hala daha olayı anlamamışsın.. Adam her zaman rezil oynadı

Yorum

• A Spor kırmızı geçti beyler yönetimle yarın konuşup karar verecekmiş Ersun Yanal

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X