Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Blackpanther bu tespiti sadece ben yapmiyorum.
    BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Bizim takımın sıkıntı ortasahada kimi arkadaş takım niye çift forvet oynatılmıyor diyor. Bu ortasaha tek forveti besleyemiyor çift forveti nasıl besleyecek. Ortasaha ne Press yapabiliyor ne dönen topları alabiliyor ne de forvete pozisyon hazırlayabiliyor. İnşallah en kısa sürede taraftar ve takım tek yürek olur da takım toparlanır. İşimiz dualara kaldı artık.

Yorum

• Şu yusuf kadar da gereksiz oyuncu görmedim. adamın yanından sadece koşarak nasıl geçmeyi düşünüyorsun bir değil iki değil. Her pozisyonda aynı. Bu takım böyle devam ederse düşer.

Yorum

• Kelime kalmadı söyleyecek. Yazık.

Sefa ve Özer bugun maçın bu hale gelmesinin temel sorumlularıdır. Bu iki yeteneksiz, bank asya liginde bile hiçbir takımda forma şansı bulamaz.
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Sadiye tekrar devredilmeli takım yazık vallahi göz göre göre gidiyoruz yılmaz vural mural hikaye adamın düşürmediği takım kalmamış elimizde bir tek sadi hoca var

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Bu black panter denilen adamı yüz defa burada uyardık bu herif trol ts li değil adam burayı bulandırma dalga geçme amaçlı burada ama bizim yöneticiler arada sırada buraya laf olsun diye girdikleri için bunu bir türlü göremediler.

2 ay önce burada ne fırtınalar döndü kimse bir ders almamış anlaşılan. Devam edin koçum devam edin. En son ben seni sağlam trollücem black panter.

Yorum

• sadi geri gelecek gibi

Yorum

• hami gidecek ve dertler bitecekmi ??

elestirinizi tribünde oturan sakatlara yapin ??

macin ikinci yarisinda bu eksik kadroyla konyaya top oynatmadik , kaliteli iki oyuncumuz olsaydi konyayi yenerdik Hemde cok rahat ben sahsen konyayi daha güclü saniyordum ..

hami biraksin tabiki Mehmeti aytaci hami sakatladi tekme vurmus sanki ?? cardozo kosamiyorsa muhammed demir futbolu biraktiysa emekli olduysa hami suclu dogrudur ..

hami biraksin tabiki artik buna lafim yok sadece o Kadar sucu hamiye vermeyin efsane golcümüzdür yerin dibine soktunuz adami az saygili olalim daha düsmedik konyaya nasilsa yenilecektik kazanacagimizi düsünen varmiydi ?? ikinci devrede cok güzel oynadik bence bu genclerle ..

haftaya kazaniriz tolunaymi gelecek bilmiyorum lakin ersunun gelecegini sanmiyorum suan gelen hoca iki galibiyetle kral olacak gibi gözüküyor
                  BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu black panther TS li olamaz
                    Bırak şunu takılsın kendi halinde.
                    Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Gecenin en karanlik ani, sabaha en yakin anidir.
                      Allah buyuk, yukselecegiz de sikeciler, trabzon kumeye diyen yavsaklar da dibi gorecek.

Yorum

• Futbolcuya ÇÖP demek yasaktı dimi ? Susuyoruz haliyle
                        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk golde 22, 32 ve 2 No.nın hallerine bakın. Bunları seneye takımda görmek istemiyorum.

Sefa'nın kaçırdığı gol, ilk devre GS maçında Erkan'ın kaçırdığı golü anımsattı. Kovun gitsin bu beceriksizleri, ömrümüzü çürüttüler.

Adamlar 2 kez geldi, ikisi de gol.

Esteban asla bir Onur olamaz.

Ramazan denen çocuğu çok beğendim. Bu çocukta ışık var.

Cardozo-Muhammet değişikliği bence çok gereksizdi. Belki orta gelir de kafayla karambolden çakar diye düşündü Hami denen deha

Ekici olmadan maç kazanmamız zor

Yine bir hafta daha yüzümüz düşük ve keyifsiz dolaşacağız

Tarihimizin en kötü sezonu, 12 mağlubiyet, -4 averaj

içerideki MİY ve Sivas maçlarından 6 puan alamazsak son haftalar sıkıntı ve stres yaşarız.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Hoca istifa eder mi bilemiyorum ama benim korkum istifa ederse başkanın kabul etmemesi.

Yorum

• Puan mı durumu?

Yorum

• Onur ve Mehmet Ekici dışında herkes gönderilmelidir...
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X