Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 beşiktaş l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Esasen uzun zamandır söylenecek birşey yok takımımız hakkında.Rakibin eksikliğinden kaynaklanan yalancı bahar uzun sürmedi.Kayıp normal.
    Becerisi kıt oyuncular,takım olma hüviyetini kazanamamış ve kazanamayacak olan bir topluluk ve hoca zanneden zat-ı muhterem ile bu sezon kapanacak.
    Kalıcı sorunlarımız ise;seneye takımın başına geçecek HOCA,gönderilebileceği şüpheli olan yetenek fakirleri ve gelmesi gereken OYUNCULARIN transferinde yaşanacak maddi-manevi problemler...
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Yüce insan Mustafa Kemal ATATÜRK'ün yapmış olduğu DEVRİMLERİ bilirsiniz.
      Bitmek üzere olan,sıradan bir takım olma yolunda son durağa gelen TRABZONSPORUMUZ
      içine düştüğü bu durumdan çıkması için DEVRİM gerekiyor.
      yeni sezonda;Ustanın bahsettiği ayrılırlar,
      f.atik gitsin,sefa kalsın.
      aykut gitsin,mustafa kalsın,
      bosiwga gitsin,cavanda kalsın,
      musa gitsin,yusuf kalsın,
      marin gitsin,cardozo kalsın,
      aytaç gitsin,okay kalsın,
      erkan gitsin,özer kalsın,
      ekici gitsin,salih kalsın,
      dauglas gitsin,Akokkpo kalsın,
      tarzında olacaksa hiç bir oyuncunun gitmesini istemem
      çünkü hiç bir işe yaramaz.
      bizleri bu duruma düşüren futbolcuları affetmem ben.
      sizlerinde affetmemesini öneririm.
      Sayın USTA büyük projelerle geldiniz,50.yıldan bahsettiniz.
      yeni stadımız açılacak,yeni sezon öncesi
      sizlerden DEVRİM niteliğinde kararlar bekliyorum.
      bu futbolcu topluğu bizleri bu duruma düşürmemeliydi.
      sizler affedilecek kişilikte futbolcular değilsiniz
      içimiz kan ağlıyor.
      **
      bi gerçek varki yenileceğimizi düşünüyorduk.
      ama bjk yi bu kadar kötü yakalamışken,galip gelemesekte,berabare kalmamız gerikiyordu.
      76.dak.getirmissin maçı,
      yıllardır yazarım buradan söylerim,
      yusuf bu takımdan ilk uzaklaştırılması gerekn oyuncusur diye,
      çalımcı ve bencilliği ile öne çıkan bir oyuncu
      ya kardeşim yusuf,sağında demir var onun sağında cardozo var,
      ikiside boş ama sen ben kahraman olacam diye pas vermiyorsun,
      golde yapamıyorsun dağlara taşlara
      sen adam olmassın yusuf
      sonra taraftar bana sitem ediyor diyorsun.
      dönde aynaya bir bak yusuf,
      *
      sefa değil sonradan oyuna sokmak bile hainliktir.
      *
      marin hiç bir numarası yok,
      bir tane pas atmaktan aciz,her topu rakibe verdi,kör müsün kardeşim
      dünya takımlarında oynamıssın,pas atmaktan acizsin,
      *
      demir efendi antepde böyle oynamıyordun bize gelince
      laubalilik,şımarıklık üst düzey oldu,
      bi pozisyonda 4-3 yakaladık rakibi pas yerine sol ayağıyla şut çekti
      topta kanı gibi gitti kaleye..
      ikinci gol kaptırdığın toptan geldi
      konya maçında yeniğiz dışarı yürüyerek çıkıyorsun
      kişiliksiz,içimiz acıyor,senin kaprisinle uğraşamam
      senide seneye istemiyorum,defol git takımdan.
      *
      pimi çekilmiş el bombası dauglas
      pozisyon bitmiş,kaleci bırak diye uzaklaştırıyor topu tacaikornere değil
      nereye rakibe,devamında penaltı,seni getiren şota ve hurmaya yazıklar olsun.
      *
      aytaç,mersin ve bjk maçında devamlı şut çekiyor,çeke bilse bari
      bütün topları ezdi,şutları dağlara taşlara gitti
      *
      erkan senin ne top oynadığını bilmiyorum,
      oynuyormuş gibi yapıyorsun ama hiç bir şey oynamıyorsun,
      yeni sezonda seni takımda görmek istemiyorum.
      gelelim hami hocaya;
      sen hoca olamassın,maçtan sonra diyorki,60-70 dakikalardan sonra oyundan düştük,orta saha verimli olamadı diyor
      sen hoca olsan 2 tane oyuncu değiştirme hakkın var ve sen değiştirmiyorsun,
      marin,erkan,demir sahada yürüyor ve seyrediyorsun,yazıklar olsun sana ve hocalığına
      sırıtarak konuşmuyorsun yenilince ,yenincede gevşek gevşek gülürek konuşuyorsun.
      unutmadan dikkat etmişinizdir.
      Şenol GÜNEŞ hoca maç boyunca tıkır tıkır paslaşan oyuncularına bile bağırdı,el kol hareketleriyle takımını ateşledi
      hami hoca eli cebinde maçı izledi,sen bizleri çoldırtmak içinmi geldin hami hoca.
      teknik heyet ve futbolcuların aldığı paralar
      haram olsun haram olsun haram olsun.

Yorum

• Kadro kötüymüş....

Bu kadroyu Gençlerbirliği Tdsi Deli İbrahim'e ver....

9 maçın en az 5-6 tanesinden galip gelir.....

Ya da bakkala ver , manava ver hatta kasaba ver...

Yinede Hami'den daha fazla galip gelir....

Bir takımın tekniği eksik olur ama 90 dakika koşar....
        Kondisyonu kötü olur ama teknik oynar...

Bir takımın her maçta her şeyi kötü olurmu yahu.....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Marin çok trişka bir futbolcu
          **
          sezon başı bu oyuncu için aynı şeyleri söyledim,
          çok itiraz eden arkadaşlarımız oldu.
          balon balon,
          ciddi ülke ve takımlarda oynuyacaksın,
          ve bir tane düzgün,adam gibi öldürücü ayağa pas atamayacaksın,
          alanzinyo bile bundan daha verimliydi.

Yorum

• İhoya geldiği ilk günden beri karşı çıktım de dimki lig 4.cülüğü size şampiyonluk gibi gelecek o durumlara düşecesiniz işte geldiğimiz nokta.Ustadan bir an önce radikal kararlar bekliyorum.Sevgili usta sen lucescuyu salak mı zannediyorsun?.Şu sahadaki rezaletin başına gelip oturacağını mı zannediyorsun?Hemşerim başarı vaadettin kıvırmayacaksın.Onur,aykut,cavanda,belki Ekici,yedek olara muhammet demir,gerisi 5 dakika daha bu formayı kirletmemeli.Yapamayacaksan,hala sefadan yusufdan marinden yumludana okay ve aytaç denen en kötü orta ikilyle şampiyon olacağına inanıyorsan hicbizi meşgul etme dön tweeterin başına ...
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Kardeşim hala bu takımı 2002 deki kadroyla kıyaslayanlar var .Hemserim ,2002 deki kadro parasızlıktan o hale geldi macitle,dilaverlerle,jarroarla,kürşatlarla Brezilya 3 .liginden adamlarla,cep telefonunu ilk defa görmüs.100.000 dolarlık adamlarla yinede mücadele ediyordu çocuklar o halde Trabzonda fbyi yendiler.Şimdi 200 milyon TL harcayıp 13 mağlubiyet alan bir gurursuz sürüsü var bu kadroyu unutmayalım Unutturmayalım.Hep şampiyon kadro resimleri asılmaz. ki duvara.Bu reziligin bir daha yaşanmaması için bu rezil kadronun fotoğrafı kulüp binasında asılı kalsın.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor kendisine 1 tane adam gibi pas atamadığımız Cardozo'nun sadece ismiyle 1 puan alabilecekken ,

Hami'nin saçma tercihiyle Beşiktaş'a 3 puan hediye etmiştir.....

Şenol Güneş Alaaddin'in sihirli lambasını bulsa 3 dilek hakkı olsa 3 ündede Cardozo oyunda olmasın derdi bu maç için....

İşte öyle güzel bir imkan sağladı Beşiktaş'a.
                ciddimisinız ya aynı cardozoyu mu ızledık cardozo tel tel dokuluyor ha cıkması dogrumuydu bana gorede yalnıstı ama cardozo dun cok vasattı kosamıyor yuruyor resmen butun atak baslangıclarını yok ettı dun takımı ozerı bıraz olsun aradı bana gore bu sene takımın ıcıne edenlerıde sölım onur mehmet ekıcı özerın performans dusuklugu ve hakem hataları ana nedendir bana gore
                Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• bir çift laf da hamıyee ALLAH ASKINA BIRAK GIT GELDIN GELELI TAKIMA TOP OYNATMADIN KAYSERI VE OZELLIKLE MERSIN MACINI SANSA ALDIKK BU TAKIMI SABOTE ETSEN BU KADAR KOTU OYNAR
                  Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• <footer style="box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 14px; line-height: inherit; font-family: inherit; vertical-align: baseline; color: rgb(176, 190, 197);">İlk yarı gol bulsak bjk için facia olabilirdi, beceremedik.

bjk futbol oynamadı, böyle giderlerse bu hakemlerle saçma sapan puan kaybeder ancak "şerefli ikinci" olurlar.

Hakem bjk yenilsin diye gerekenleri yaptı, Trabzonspor olarak biz gerekli yeteneği sergileyemedik.

Geri pasta bence pas amacı yoktu. ama verse kimse bir şey diyemezdi.

Mustafa Yumlu'nun pozisyonu buz gibi penaltı, ayrıca bence top kaleye gidiyor, kırımızı kart da gerekir.

Cardozo çıkana kadarki bölümde takımın inancı ve hırsı çok güzeldi.

Cardozo neden çıktı anlamış değilim.

Gomez bjk'de efsane olur.

maçın tek iyi yönü timsaha gelen fb beleşçileri oldu.

yatma-kalkma muhabbetine en güzel cevabı şenol güneş verdi zaten.

</footer>
                    En son Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından düzenlendi; 16.03.2016, 11:13.
                    "Trabzonspor bir çember gibi,
                    her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                    - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• maçı canlı seyretmedim şimdi özetini seyrettim hiç şaşmadım gene yusuf,yumlu o kadar diyorum yusuf maçtan sonra yıl sonu gideceğini söylemiş vah vah çok üzüldüm herkes yoluna
                      Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• yumlu'nun eline top çarptı da ortada şut bile yok, gomez dürttü sadece topu.buna kırmızı kart vermek komik olurdu.

Yorum

• Sefa aşkını anlamak zor
                          "İkinci yarı da böyle devam eder" derken, Hami hoca akıl almaz bir değişiklik yapıp, Cardozo'yu çıkardı, Sefa'yı sürdü. Böylece Necip-Tosic dışında; Atiba da ofansif tehdit ortadan kalkınca daha verimli oynamaya başladı.
                          Hami hocanın Sefa aşkını anlamakta zorlanıyorum. Bu değişikliği öylesine verimsiz oldu ki

Yorum

• İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            maçı canlı seyretmedim şimdi özetini seyrettim hiç şaşmadım gene yusuf,yumlu o kadar diyorum yusuf maçtan sonra yıl sonu gideceğini söylemiş vah vah çok üzüldüm herkes yoluna
                            özet izleyip maç yorumlarsan böyle olur. 90 dakika oynanıyor maç. niye erkan özete girmemiş diye sorsan doğruyu bulursun.

Yorum

• cardozo varsa ona göre oynıyacaksın çıkardın adamlar rahatladı jimnastiğin defansı rahatladı necip diyor cardozoçıktı rahat oynadım ondan sonra

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                özet izleyip maç yorumlarsan böyle olur. 90 dakika oynanıyor maç. niye erkan özete girmemiş diye sorsan doğruyu bulursun.
                                erkanıda eleştirelim ama iki yılı iyi inceleyelim ne demek istediğimi anlarsınız iyi niyetli olabilirler ama bu kadar beceriksizlik asla kabul edilemez bir değil beş değil on değil ne zaman oynayacan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X