Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkanı eleştirenler varmış mış
    T.D yok transfer yok benim mi suçum kimin suçu Köksal Babanın mı ?
    Para da yok, kimin suçu?

Yorum

• 2-0 dan 4-2 ye vay bee takıma gel....

Yorum

• Soner bu takımda oyuna giriyorsa o takımdan da o antrönörden de başkandan da hayır gelöez. Hadi muharrem usta tweetlerini bekliyoruz.

Yorum

• Hacıosmanoğlu diyeceğinize Usta diyorsunuz. Usta mı bunun sorumlusu?
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yemin olsun ben bir daha bu Erkan'ın olduğu maçı izlemicem.

Sent from my iPhone using Tapatalk
            Sayesinde dünyanın en yavaş takımıyız
            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Usta ya destek verecegiz orda sikinti yok ama su oyunu bize layik görenlerin topunun alayini........

Yorum

• Sadi eliyle Bursa'ya maçı hediye etdi... Eğer gram Onur'u varsa istifa etmeli...!!!
                -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hayırlı maglubıyet oldu sadı ıle devam edılemeyecegını anlayanlar ıcın
                  bu maçtan ders çıkarıp hocadan bi yol olmayacağının anlayan yönetime denmez mi arkadaş koca bir devre arasını nasıl çöpe atarsın? vizyon vizyon diye gelmediler mi başa? bu mu vizyon? 1 aydır bas bas bağırıyoruz buradan sadi hocayla devam edileceğine cardozo çıkarsın takımı dahi dedik. şimdi topla yere dökülenlerden sağlam ne varsa... sinir harbinden başka birşey değil Trabzonspor taraftarı olmak. bırakacağım o olacak artık.
                  İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                  ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Allah askina izliyormusunuz mücadele yok bizim takimda milyonlari benmi aliyorum Bursa bize futbol dersi veriyor bu nedir ya zorlami tutuyorlar bu oyunculari avrupadayim bilet alacagim gidecegim trabzona bu oyuncularla konusmak gerek yeter artik ya HEPSININ KULAGINDA KULAKLIK VAR MÜZIK DINLIYORLAR SANKI KOSARKEN DINLEDIKLERI SARKIDA BATSIN BU DÜNYA ORHAN GENCEBAYDAN YAZIKLAR OLSUN YETER ARTIK YA SINIR KRIZI GECIRIYORUM SUAN BUNU BIZ HAK ETMEDIK BU GELEN YÖNETIM NE SANDI BIZ GELDIK RUH GELDMI BU KADROYLA OLMAZ ONURADA YAZIK GÜNAH SONRA AVNI AKER NEDEN DOLMAZ DENILIYOR BU RUHSUZ ORDUSUNU IZLICEK INSANLAR KUPADA IKINCI LIG TAKIMINI YENIYORUZ SEVINIYORUZ LIGDEKI DURUMUMUZA BAKIN BESIKTASDA YENER BIZI O ZAMAN NASIL CIKACAGIZ LIGIN DIBINDEN
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• sizlerden utanıyorum.
                      kişiliğinden yoksun futbolcular
                      aldığınız paralar haram olsun sizlere
                      çalımcı bencil adi ekici
                      defol git takımdan
                      başta sen olmak üzere defolun didin takımdan
                      hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum.

Yorum

• Skora göre yorum yapmak kolay. Birkaç kişi burada 2-0 aldatmasın dedik Bursa'nın koyduğu mücadelenin yarısını yansıtamadık. Her mücadelede yere yapıştık. Mert'i doğru dürüst zorlamadık. Onur'un kurtardıklarını ve kaçırdıklarını saymaya gerek yok. Ligi boşverelim kupaya odaklanalım lafları boş. Bu takım kupayı falan kazanamaz...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Takımı borç batağına sürüklenirken bu kadar eleştiri olmadı... manidardı bu...

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ulan İho kurduğun takıma bak illaki küfür mü edelim.
                            Hâlâ İHO'ya haa.
                            İHO'mu yapmadı ara transferleri.Takımı 2 aysız hocasız bırakanda İHO dimi.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bana Nazilliyi getirin. Bana Adana'yı getirin. Hani nerde kaldı ? Offf Nazilli nerdesin Nazilli

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              . .
                              . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                              . .

Yorum

• Bursa bize futbol dersi verdi.Hic moralim bozulmadi desem yalan olur ama eskisi gibi gergin degilim.Lig sike Ligi üzülmeye degmez.Daha beter olsun Türk Futbolu!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X