İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Hacıosmanoğlu diyeceğinize Usta diyorsunuz. Usta mı bunun sorumlusu?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Sayesinde dünyanın en yavaş takımıyızİlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYemin olsun ben bir daha bu Erkan'ın olduğu maçı izlemicem.
Sent from my iPhone using Tapatalk#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
bu maçtan ders çıkarıp hocadan bi yol olmayacağının anlayan yönetime denmez mi arkadaş koca bir devre arasını nasıl çöpe atarsın? vizyon vizyon diye gelmediler mi başa? bu mu vizyon? 1 aydır bas bas bağırıyoruz buradan sadi hocayla devam edileceğine cardozo çıkarsın takımı dahi dedik. şimdi topla yere dökülenlerden sağlam ne varsa... sinir harbinden başka birşey değil Trabzonspor taraftarı olmak. bırakacağım o olacak artık.İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayırlı maglubıyet oldu sadı ıle devam edılemeyecegını anlayanlar ıcınİlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Allah askina izliyormusunuz mücadele yok bizim takimda milyonlari benmi aliyorum Bursa bize futbol dersi veriyor bu nedir ya zorlami tutuyorlar bu oyunculari avrupadayim bilet alacagim gidecegim trabzona bu oyuncularla konusmak gerek yeter artik ya HEPSININ KULAGINDA KULAKLIK VAR MÜZIK DINLIYORLAR SANKI KOSARKEN DINLEDIKLERI SARKIDA BATSIN BU DÜNYA ORHAN GENCEBAYDAN YAZIKLAR OLSUN YETER ARTIK YA SINIR KRIZI GECIRIYORUM SUAN BUNU BIZ HAK ETMEDIK BU GELEN YÖNETIM NE SANDI BIZ GELDIK RUH GELDMI BU KADROYLA OLMAZ ONURADA YAZIK GÜNAH SONRA AVNI AKER NEDEN DOLMAZ DENILIYOR BU RUHSUZ ORDUSUNU IZLICEK INSANLAR KUPADA IKINCI LIG TAKIMINI YENIYORUZ SEVINIYORUZ LIGDEKI DURUMUMUZA BAKIN BESIKTASDA YENER BIZI O ZAMAN NASIL CIKACAGIZ LIGIN DIBINDENBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Skora göre yorum yapmak kolay. Birkaç kişi burada 2-0 aldatmasın dedik Bursa'nın koyduğu mücadelenin yarısını yansıtamadık. Her mücadelede yere yapıştık. Mert'i doğru dürüst zorlamadık. Onur'un kurtardıklarını ve kaçırdıklarını saymaya gerek yok. Ligi boşverelim kupaya odaklanalım lafları boş. Bu takım kupayı falan kazanamaz...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Hâlâ İHO'ya haa.İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan İho kurduğun takıma bak illaki küfür mü edelim.
İHO'mu yapmadı ara transferleri.Takımı 2 aysız hocasız bırakanda İHO dimi.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum