Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 17.Hafta l Kasımpaşa 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ekici bencillik yapmasa herseye ragmen kazanabilirdik yakismadi ekici ye.

Birde sadi hoca bu maci net olarak kazanmak istemedi ve yetersiz oldugunu bir kez daha gozler önüne serdi.
    Maraton'da ağır çekimde Ekici'nin pozisyonunu tekrar izledim.

Deniz'in pasında ilk topu aldığı anda kaleye aşırtma yapsa %90 gol olurdu.

Ya da acele etmeyip 1-2 adım daha sokulup, sağdaki oyucuya pası verse de gol olabilirdi.

Sadi Hoca Marin gibi damı ilk 11'de oynatmayıp, Deniz ve Beşir'e de şans tanımayıp korkaklığını ve yetersizliğini kanıtladı.

Deniz fena değildi. kaleciye baskı yapıp kaptığı top takdire şayandı.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Ben dün demişdim hakem eliyle puan kaybedecez diye hee sadi hocanın büyük hatası var o ayrı bu kasımpaşadan 1 puanda iyidir fortvetsiz oynarsan böyle olur
      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İyisi kötüsüyle ilk devre bitti.

Son 5 sezonun üçünde ilk devreyi 24 puanla kapatmışız

Bu sezon Ekim ayından beri ilk kez deplasmanda gol atmışız.

50 puanın altında ligi bitirmeyeceğimizi düşünüyorum.

Kupaya odaklanalım istiyorum.
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Dün Yumlu'nun adamın üzerine çıkıp engellemesini penaltı olarak yorumladı LİGTV.

Zaten hakem 2. devre çok kötü bir maç yönetti.
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadi Tekelioğlu Trabzonsporun başına son zamanlarda İHO'dan sonra gelmiş en büyük faciadır.

Oyuncu ve kadro tercihlerinin, modern futbolda yeri yok. Hiçbir ülkede bir maça forvetsiz çıkmak diye bir kavram kalmadı. Elinde 16 yaşında toy forvet de olsa oynatmak zorundasın...
            Guardiola gerektiğinde forvetsız oynatıyordu Barcelona'yı yada Bayern'i. Yani öyle bir sistem oynanabilir, ama bu aylar taktiksel bir hazırlık dönemi getektirir. Bizde galiba dün ilk defa o sistemi oynadık ve defans hariç hiç kimse nerede duracağını bilmiyordu. Mehmet'i forvet bölgesinde neredeyse hiç görmedim.

Sadi Tekelioğlunun son maçıydı zaten, fazla uzatmaya gerek yok.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Forvetsiz maca cikarsin ama ileriye koydugun adamlardan 1-2 si top tutar 1-2 si hareketli olur. Ayrica macin 70.dk si olmus adamlar bizi ezmis dalga dalga geliyorlar Sadi kenardan izliyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün Yumlu'nun adamın üzerine çıkıp engellemesini penaltı olarak yorumladı LİGTV.

Zaten hakem 2. devre çok kötü bir maç yönetti.
                Zaten bal gibi bir penaltıydı, yumlu o Ada'mı indirmek icin elinden geleni yaptı. İlk hatalı penaltıdaki sonra hakem cesaret edemedi.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Guardiola gerektiğinde forvetsız oynatıyordu Barcelona'yı yada Bayern'i. Yani öyle bir sistem oynanabilir, ama bu aylar taktiksel bir hazırlık dönemi getektirir. Bizde galiba dün ilk defa o sistemi oynadık ve defans hariç hiç kimse nerede duracağını bilmiyordu. Mehmet'i forvet bölgesinde neredeyse hiç görmedim.

Sadi Tekelioğlunun son maçıydı zaten, fazla uzatmaya gerek yok.

Şimdi, Barcelona ve Bayern'le ortasaha kurgumuzu ve kalitemizi bir tutarsak acayip büyük yanılgı olur bu

Bizde olmaz o taktik. Gerek de yok böyle bir maceraya...
                  And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Yumlunun pozisyonundan once hakem rakibi yumluyu sol eliyle cekdigi icin faul veriyor..pozisyonu devaminda penalti var.. penalti olabilmesi icin pozisyonun devam etmesi lazim oncesinde faul var dun asporda da buna deginildi ..rakibi sol eliyle mustafanin sol baldiri kaldirip dengesini bozuyor..disarda dusundugumuz pozisyon da cizgi ustunde tam yani penalti kavandanin inanilmaz acemice ve gereksizce yaptigi bi hareket pozisyon yokken ..aykut yada yumlu yapsa aynisini sovulmedik yeri kalmazdi..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zaten bal gibi bir penaltıydı, yumlu o Ada'mı indirmek icin elinden geleni yaptı. İlk hatalı penaltıdaki sonra hakem cesaret edemedi.

Aynen doğru
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yumlunun pozisyonundan once hakem rakibi yumluyu sol eliyle cekdigi icin faul veriyor..pozisyonu devaminda penalti var.. penalti olabilmesi icin pozisyonun devam etmesi lazim oncesinde faul var dun asporda da buna deginildi ..rakibi sol eliyle mustafanin sol baldiri kaldirip dengesini bozuyor..disarda dusundugumuz pozisyon da cizgi ustunde tam yani penalti kavandanin inanilmaz acemice ve gereksizce yaptigi bi hareket pozisyon yokken ..aykut yada yumlu yapsa aynisini sovulmedik yeri kalmazdi..
                        Mustafa'ya yapılan faulde (çizgide adamı düşürdüğü söylenen ve penaltı verilmeyen) oyun kale atışıyla Aykut tarafından tam 15 m ileriden başlamış.

LİG TV bunu iyi yakalamış.

Hiç sevmediğim ve hakemliğini çok kötü bulduğum Özgür YANKAYA, dünkü idaresiyle 2. yarıyı katletti.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Tolga Okumuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sadi Hocaya en başından beri ısınamamıştım.
                          İlerleyen dönemlerde de baktığımda kendi adıma haklı olduğumu gördüm.
                          TS dergisindeki açıklamaları ile kesinlikle uymayan hareketleri var.
                          Orada övdüğü Mertcan,Oğuzhan,Muhammet,A.Kadir gibi gençlere yeteri kadar şans vermedi.Halbuki Cardozo'dan eksiği yok dediğin Beşir'e böylesi bir maçta şans vermiyorsun.Madem böyle bir düşüncen var Deniz'i hafta içi kupa maçında oynat adam eksikliğini bir nebze kapatsın.
                          Avrupa'ya baktığımızda gençlerin 18-19 yaşlarda ilk onbirde oynadıklarını,kıran kırana mücadele ettiklerini görüyoruz.Artık 24-25 yaşındaki oyunculara genç muamelesi yapmaktan vazgeçmek lazım.

Maç içerisinde birçok futbolcunun TRabzonspor için gereksiz oldğunu hepimiz gördük.Özellikle benim hiç ısınamadığım Erkan Zengin! Maalesef ilk golde de en büyük hata onun.Sonra Okay'ın.

Benim özellikle değinmek istediğim konu Onur Kıvrak.
                          Yediği hatalı gollere takılmıyorum.Fakat maç içerisinde çok fazla teknik hata yapıyor.Ve bunu her maç istikrarlı bir şekilde devam ettiriyor.

Bir kere yan topları inanılmaz zayıf.Yan toplarda çizgide kalıyor.Çıkıp alması gereken bir çok topa bu eksikliğinden dolayı rakip hamle yapıyor.
                          Kale vuruşları rezalet ötesi.Hadi aut atışlarını geçtim galiba bir sakatlığı varmış.Gerçi sakat olmadan önce de çok kötüydü. Degajları tamamen şişirme.

Artık Avrupa'da kaleci kavramı çok değişti.Kaleciler bile oyunun içerisinde.Büyük takımlar, topu karşılama dahil olmak üzere topu oyuna sokmada ve yan toplarda iyi olan kalecilere yönelmeye başladılar.

Scarione'nin ilk frikiğinde ezbere gitti uzak köşeye, hatta fazla gitti topu geriden çıkarmak zorunda kaldı.İkincisinde yine ezbere gitti-Scarione uyanık- bu sefer Onur'un savunduğu tarafa vurdu az farkla dışarı çıktı.

Valle'nin Yumlu ile mücadesinde-penaltı pozisyonunda- kalesini terkedip topu alması lazımken yine çizgide izledi posizyonu.

Scarione'nin kale dibinden dışarı attığı pozisyonda extra iş bekledim ama sıfıra yakın yerden arka direğe gönderilen topa hamle yapmadı.Aynısını çok iyi oynamasına rağmen Trabzondaki Juventus maçındaki 2.golde yaptı.

Onur'u gerçekten çok seviyorum ama sanırım kendisini Trabzonspor'a yeterli görüyor.Fakat benim istediğim Onur'un hem milli takımda hem de Avrupa'da kabul görmesi.Çünkü o potansiyel kendisinde var.Ama haftalar geçtikçe unutlarım eriyor.

altına imzamı atıyorum yıllık benim kulübümden sekiz trilyon kazanan kalecinin oyun görüşü tekniği hisleri bu denli kötü olmamalı ona verilen para ne yazık çok onurun bu şartlar altında alacağı para en fazla 1. 5 milyon euro dur. ötesi çöpe atılmış bir paradır. futbolcuların yıllıkları gözden geçirilmeli çünkü hiçbiri aldığı parayı hak etmiyor. onur'un bütün degajları bize atak olarak geri döndü orta sahayı geçmeyen kaleci degajı mı olur yazık diyorum onuru severiz kaptandır ama herkes kendisine çeki düzen verecek aldığı parayı verilen değeri hak edecek....

Yorum

• Başımızda antrenör olsa bu maçı kazanacaktık. Antrenörün takıma ne derece katkısının olduğu, ülkemizde zaman zaman tartışılan bir konudur. Kimisi %20 der, kimisi %30-40... Bana göre %100 dür. En somut örneğini dün yaşadık.

Forvetsiz sistem diyeceğim ama ortada sistem bile yoktu, halı sahaya çıkar gibi çıktık. Halı sahada bile golcümüz defansımız kanatlarımız bellidir, dün izlediğim takım Kasımpaşa yı Real Madrid yaptı. Sebebi kim ? Antrenörüm diye geçinen Sadi aga.

Oyuncu değişiklikleri zaten felaket. Rize maçına kaza diyelim, hakem diyelim, forvetlerimiz beceriksizdi diyelim ama şu maçın affı yok. Kasımpaşa karşısına 1 puan için çıkan adam 15 yıldır alt yapıda görev yapıyor. Köy kahvehanelerinde okey oynayacak adama kulüp ayda 15 bin TL para veriyor. TS ile zengin olan şanslılardansın Sadi, dua et seni alt yapıdan kovmasınlar. Bulamazsın böyle rahat meslek.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Onur'n yan topları hep kötüydü, ancak sakatlıklar sonrası iyice kötüleşmiş, çizgiyi hiç terketmiyor. Arka veya ön direğe yapılan ortalarda kalecinin yapabileceği birşey yok, çıkmaması normal. Zaten o yüzden arka ve ön direğe birer adam konuyor. Ama merkeze gelen toplara çıkmazsan eninde sonunda golü yersin.

Onur şu haliyle eleştirilecek sırada değil çünkü bir alternatifi yok. Ve son dönemde işler çok karmaşık bir hale geldiği ve piyasa değeri de eskisi gibi olmadığı için onunla devam etmek zorundayız, akılcı hamle bu olur.

Ancak Hakan Arıkan bu takımda olsaydı kalede çok daha güven verirdi, bunun da farkındayız.
                              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şimdi, Barcelona ve Bayern'le ortasaha kurgumuzu ve kalitemizi bir tutarsak acayip büyük yanılgı olur bu

Bizde olmaz o taktik. Gerek de yok böyle bir maceraya...
                                sadece örnek verdim belli bir kadro kalitesiyle öyle oynamak mümkün. Bizde bu imkansız, bunu bilmek icin futbol profesörü olmak gerekmiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X