Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Internete birileri yazmis.. cumhurbaskanin torunu : dedem tsi kurtar ben agliyorum demis )

Yorum

• Bu forumun kaç üyesi var? Herkesin muhtemel ki Twitter adresi var. Burdan 5000 kişi aynı anda tüm Trabzon vekillerine twitterdan sövsek. Ne olur? Karaktersize karsktersiz demekten mi çekineceğiz.

Yorum

• Arkadaslar bu konuyla alagasi yok belki ama, kafama takildi, gecende fanatikte okudum
        tesislerden ugursuzluk getiriyor diye kara kedileri uzaklastirmislar. Muhtemelen o kara kediler
        IHO dan öncede vardi, fakat ugursuzluk bu kadar hat safaya ulasmamisti, acaba yanlis mahluklarimi
        uzaklastirdilar oralardan?
        insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Hakemin etrafını saran oyuncularımızı oyundan atamaması ne kadar acı değil mi? Yaptığı şeyin farkında olduğu için oyuncuların tepkisine karşılık veremedi. Pozisyonu gerçekten görmeseydi ve penaltı olmadığını düşünseydi 1-2 oyuncuyu atardı orada.

Bu maçın tekrarı oynanırsa daha sonra olacak şeyler için endişeleniyorum açık açık söyleyeyim. Bizi çok daha fazla utandıracak siyasi şirinlikler görebiliriz bazı kişilerden. Şunu bile düşünmemi sağladıkları için tekrar kutluyorum kendilerini.

Ülkenin ve ülke futbolunun geldiği hali görünce neden bir İskandinav ülkesinde veya bir Güney Amerika ülkesinde yaşamıyorum diye düşünüp hüzünleniyor insan. Yazıklar olsun ne diyeyim.
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Su an cumhurbaskan baskanla telefond görüsüyormus

Yorum

• valla bence tesislerde değil ama bu avni aker stadında büyük bir karabüyü var.

en büyük yıkımları burda yaşıyoruz bu stadta taa 96 da başlayan kahır devam ediyor.

bu stadta hep direklerden dönüyoruz.

saçma gelebilir ama bu stadatta gerçekten büyü yapılmış .

en basiti 96 yılı 100 atak yapıyoruz 99 gol pozüsyonuna giriyoruz ve van bir kere geliyor ve maçı 0-1 kazanıyor şikebahçe ikikere geliyor önde olduğumuz maçı 1-2 kaybediyoruz bu karabüyü değilde nedir arkadaş.

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Internete birileri yazmis.. cumhurbaskanin torunu : dedem tsi kurtar ben agliyorum demis )
                Kurtar dememiş de GS maçındaki hakem hatasından dolayı isyan etmiş. Geyik değil yani torunun diğer dedesi Sadık Albayrak geçen haftaki divan kurulu toplantısındaki kürsü konuşmasında anlattı...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kurtar dememiş de GS maçındaki hakem hatasından dolayı isyan etmiş. Geyik değil yani torunun diğer dedesi Sadık Albayrak geçen haftaki divan kurulu toplantısındaki kürsü konuşmasında anlattı...
                  utanmadan bir de camiyla böyle resmen t.. geçiyolar.. sadık albayrak bilmiyor mu bu kulübü bu hale getiren şeye kimin sebep olduğunu?
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Çok da şanssızız be. Yediğimiz gollerin çoğu bireysel hatalar sonucunda oldu.
                    Bjk maçı hakem hatası ile gol yedik.
                    Akhisar maçı Constant ın gereksiz penaltısı
                    gs maçı Onur un hatası
                    Konya maçı 2 gol de hakem , Cavanda ve Yumlu organizasyonu
                    Mersin maçı 2 gol Cavanda nın bariz hatası
                    G.antep maçı 1. gol Constant , 2. gol Okay ın bireysel hatası.

Saçma sapan goller hepsi. Hani rakip organize gelir de gol atar, yok. Bireysel hatalar sonucunda yenen goller. Genelde çıkarken kaptırılan toplar falan. Ugursuz luk var bir yerde ama nerde?

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Su an cumhurbaskan baskanla telefond görüsüyormus
                      Nihayet kupanin istenecegi dogru adresi buldu...
                      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Telefon gelince ne de güzel taraftarlık yapıyorsunuz, hakem hala çıkamamışmışmışmış!

Uu beybi çok korkunç!
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Hala hakemler dışarı çıkamamış.Trabzondaki taraftarın çoktan eve gidip uyuması gerekirdi bu işte bir gariplik var.gösterilen tepki çok normal hatta geç bile kalındı ama son yıllardaki Trabzon taraftarının davranışlarıyla uymuyor.acaba yarın bir gün bir siyasi parti Trabzonsporu ezdirmeyiz deyip maçı tekrarlatır da seçim öncesi son showunu yapar mı? Kaç maçtır hakkımız yeniliyor bu maçın bu kadar gündeme oturması garip değil mi? Paranoyak oldum vallahi

Yorum

• Bu takım beni kahrediyor.
                            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              utanmadan bir de camiyla böyle resmen t.. geçiyolar.. sadık albayrak bilmiyor mu bu kulübü bu hale getiren şeye kimin sebep olduğunu?
                              Açıkçası özel hayatlarında kendisinin ve oğlunun Cumhurbaşkanı ile bu konu hakkında ne konuştuklarını çok merak ediyorum. Berat Albayrak'ın aslında bu konuda hakkını yemek istemem A Haber'de çıkıp herkes şike yapıldığını biliyor bu kupa Trabzonspor'un hakkı deme cesaretini göstermişti...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak zx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hala hakemler dışarı çıkamamış.Trabzondaki taraftarın çoktan eve gidip uyuması gerekirdi bu işte bir gariplik var.gösterilen tepki çok normal hatta geç bile kalındı ama son yıllardaki Trabzon taraftarının davranışlarıyla uymuyor.acaba yarın bir gün bir siyasi parti Trabzonsporu ezdirmeyiz deyip maçı tekrarlatır da seçim öncesi son showunu yapar mı? Kaç maçtır hakkımız yeniliyor bu maçın bu kadar gündeme oturması garip değil mi? Paranoyak oldum vallahi
                                bu ülkede herşey mümkün.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X