Onura sallayanların miladı onur-hurma-iho tartışmasına dayanıyor, ihoya gider yaptığı için bu kadar sallamalar, gün sizin gününüz sallayın bakalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Evet kapatalım ve bu akşama konsantre olalım.İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Onur mevzusu bitse de maçı konuşsak artık. Gerçekten sıkmaya başladı artık. Haftalardır maç başlıklarında maçtan başka her şey konuşuluyor.
Taraftarın takıma kırgın olduğunu görüyorum.
Anlaşılan o ki, Avni Aker dolmayacak. Hava da yağışlı gözüküyor.
Oysa GS maçındaki ambians ne güzeldi, 2 haftada eridi takım ve taraftar küstü.
Bu akşam kazanırsak milli maçtan sonra MİY ile seriyi devam ettiririz diye bekliyorum.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İki büyük temel sorunumuz var.
1. Oyunu hızlı onayamıyoruz. Bir oyuncu diğer oyuncuya pas atarken en az 10 saniye bekliyor. Bu da rakibin işini kolaylaştırıyor.
2. Kanat oyuncularımız Adam eksilterek sıfıra inemiyorlar bu da cardozo gibi bir gol silahını kullanmamızı engelliyor.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Tşkler 😊İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMutlu yıllar
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Ortasaha okay medjani baslamali..icerde de cardozo 11 baslamali..constant mecburiyetden yine sol beke..yusuf yedek oturtulmali marin yada ozer yerine oynamali..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet kapatalım ve bu akşama konsantre olalım.
Taraftarın takıma kırgın olduğunu görüyorum.
Anlaşılan o ki, Avni Aker dolmayacak. Hava da yağışlı gözüküyor.
Oysa GS maçındaki ambians ne güzeldi, 2 haftada eridi takım ve taraftar küstü.
Bu akşam kazanırsak milli maçtan sonra MİY ile seriyi devam ettiririz diye bekliyorum.
Evet GS maçındaki ambians çok güzeldi ama işte hep kırılma maçları aleyhimize çalışıyor. O maçta biz kazasaydık (Erkan boş kaleye kaçırmayıp, Onur da topu düzgün yumruklasa, çok şey değil yani) çok şey değişebilirdi. Bir defa bugün GS yarışa ortak olamazdı bu kadar ve hatta iyice karışmış olurdu. Biz Osmanlı maçında bu kadar ruhsuz oynamazdık. Bugün lider bile olabilirdik, bugün de tribünler dolu olurdu.
Ama tribünler yine boş olacak, sahada ruhsuz bir futbol belki 2-1 'lik bir galibiyet.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
Çok iyi yerli ve yabancı orta sahalarımız var. Futbol zekası denen şey bu adamlarda yok mu anlamadım. Şu topu hızlıca oyuna sokup kanata inmek ya da göbekten hamle yapmak çok mu zor gerçekten. Trabzonspor gibi transferde milyon Eurolar harcayan bir kulüpte artık ligin 7. haftasında bir oyun sistemi ve bir hücum biçimi oturmuş olmalı. Ben Erkan'ın Yusuf'un atacağı çalımlara umudumu bağlamamalıyım. Adam gibi paslaşıp orta açamıyorlarsa gitsin 1461 de oynasınlar diyeceğim ama orda bile daha iyi orta açan futbolcular vardır bence.Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
bu sene daha duran toptan golümüz yok...haklısınİlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEk olarak takımda Ekici hariç kimse etkili orta yapmayı da bilmiyor. ben olsam takıma 1 sene sürekli orta çalıştırırım.
Arzuladığım Trabzonspor ise dünkü Celtic takımıdır. Dünkü celtic i her gün shotanın takıma izlettirilmesi lazım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum