Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şunu herkes anlasın güç güç güç para para para bu futbol denen uyutmacada kriterler bunlar bunu herkes görsün ve anlasın güçve para.

dünyada bir eşi benzeri varmı tüm yerel dünya mahkemeleri cas kas uefa fifa ülkedeki mahkemeler vb yani hepsidiyecek ki bu şikebahçe şike yapmıştır tasdikli onaylıdır biz bu şikecileri şampiyonlar liginden kovuyoruz ve yerine gerçek şampiyon şampiyonluğu gasp edilen çalınan trabzonsporıu şampiyonlar ligine alıyoruz .

aslında tüm dünya uefa fifa sas kas isviçre yerel mahkemeleri.hepsi dedi bu şikebahçe şike yapmıştır.

ama ne dedim güç güç para para (paranının satın alamayacağı şey çok çok nadir artık bu dünyada..

ceza verilemiyor her yünden her yerden suçlu sabit kılınan para ve gücünü devreye sokarak çalıyor ve gene suçsuz oluyor .

zaten bu sonuç dünyayı ele geçirmeye çalışanların kafadaki sonuç onların yardımı sayesinde bu iş çözüldü

sonuç olarak haklı olan hakka tapan kaybedebilir ama aslında kazanır.

kazananlar şikeciler dünyayı ele geçirenler (türkçe yazıyorum) yusevira tapıp kazandıklarını zannedebilirler ama aslında onlar kaybedenin ta kendileridir.
    En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 29.09.2015, 00:42.

Yorum

• Güc ve para degil, takim olmak esastir. gercek bir takim. iyi aksamlar.
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Güc ve para degil, takim olmak esastir. gercek bir takim. iyi aksamlar.

96 ve 2011 de gerçek bir takımdık.süper birtakımdık makina gbiydik özllikle 96 ne oldu haaa renkdaşne oldu takım oldukta ne oldu.

güç ve para şampiyonluklarımızı avucumuzun içinde aldı gitti.

sevgili renkdaşım bence sen olaya çok saf bakıyorsun.

30 yıldır çalınan şampiyonluklarımızdan sonra hala ne takım olmasından bahsediyorsun işi götürüen son noktayı koyan güç ve paradır.

emek değil bak emekçilerde işi sistemi öğrenmeiş davasını satmış çok koyu fanatik maça bjk formasıyla çıkan trabzonsporlu hocalar olmuş sen ne anlatıyorsun be renkdaşım uyan bu uykudan.
        En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 29.09.2015, 01:00.

Yorum

• Takımdaki gruplaşmalar olduğu sürece bizden bir halt olmaz.Takım yerliler yabancılar diye ikiye bölünmüş yetmemiş onlarda kendi içlerinde bölünmüş.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Takımdaki gruplaşmalar olduğu sürece bizden bir halt olmaz.Takım yerliler yabancılar diye ikiye bölünmüş yetmemiş onlarda kendi içlerinde bölünmüş.
            buda yanlış ve aynı zamanda doğru bir düşünce.yaa bu yerliler yabancılar neden ayrılır neden grup kurar bunların derdi neeeeeeeeeee.ç

ulaaaaaaaaaan bunların derdi nee beeeeee.mok gibi para kazan yedi sülaleni yedircek para kazan burda işçi memur yada cebindeki son 50 tl sii ile giden borç harç maça giden gerçek trabzonsporlulara ihanat et.

ya arkadaş Allahını seven kafası az çalışan biraz olaya şu yönden baksın futbolcu ne alıyor para alarak ne alıor.bakıyorsun 1.5 milyon ueor 3.5 milyon uerovb... yanlış anlamayın cahillee anlatıyorum 1.5 milyon uero demek eskiparayla 5 trilyon tl para demek.duydunmu gariban ve asla bu parayı ömrün boyunca çalışsan yüzde onunu kazanamıyacak olan taraftar.

ne yapıyor lan bunlar ne yapıyor top oynuyor be pardon oynamıyorlarda para ay sonu hesaba yatsın yeter.(nerde dozer cemiller turgaylar kemallervb hey bee nerde bunlar be sevdalılar beee Allahı kitabı para olmuş be bunların umrundamı trabzonsporun şampiyonluğu trabzonspor taraftarınının kahrı beee)spor yapıyor koşuyor zıplıyor bu para nedir arkadaş.para artık onların ilahı olmuş.düşünsene yıllık trilyon para kazanıcan arkanda milyonlarca sana umut bağlamış taraftar ve umrundamı daha ikinci ligden yeni çıkmış takımdan 3 yicen pozüsyonun bile yok bee yuuuuuuuuuuuh ulan beeeeeeeeeee yuhhhhhhhhhhhhh o biz taraftarın katığından feda ettiği paralar Allah nerenizden kiminizden çıkarıyyorsa çıkarsın.tek gerçek sonuç tek anlayacaklları dil sağlam dayaktır .evett çok sağlam dayaktır para tatmin etmiyor bunları başkan hurma hoca konuşuyor olmuyor taraftar trübünü dolduruyor olmuyor eeee ne olması gerek aklıbaşında biri yazsın ama saçmalamasın saçmalarsa cevabı yazarım.

ama yetmiyor bakın ne dedim 1.5 milyon euro 5 trilyon dedim 3.5 milyon euro ne demek 10 trlyonu geçen para kimse burda rüyasında hayalinde bile göremez b parayı.

peki bunlar ne yapıyor oynamıyor grup kuruyor komplo yapıyor taraftarı suçluyor vb............

tek ve net çözüm bunların ağzının burnunun kırılmasıdır.

adamın anasına küfredersin çok büyük bir küfürdür senin anana küfretseler ne yaparsın eyyyyyyy trabzonspor taraftarı.direk dalarsan demi.

peki bu futbolcular anaya küfürden katmerlisini yapıyor ben şimdi bunların ağzının burnunun kırılması lazım derken ben haksız suçlumuyum arkadaş Allahı olan söylesin.
            En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 29.09.2015, 01:49.

Yorum

• 8 kayıtlı üye var bu mesajım silinirse biz asla şampiyon olamayız sizde istesenizde istemesinizde bu yazdıklarıma şahitsiniz.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çoğu kişi saçmaladığını düşünecek ama katılıyorum özellikle 1996'dan itibaren çok ciddi maçlar verdik Avni Aker'de en kritik dönemeç maçlarımızı hep orada kaybettik.

Yaşı tutanlar hatırlayacaktır...

1996- Vanspor - FB

2000'lerde Dinamo Kiev, Villareal, Bilbao, Anorthosis.. (Tur gittiği için yazıyorum bu maçları tur avuçlarımızdayken hep kaybeden olduk son anlarda...)

03-2004.. 2-4'lük Gs maçı alsaydık şampiyon oluyorduk...

2004-2005.. B.B Ankaraspor maçı içeride 2-2 kaldık 26. haftalardaydı... Aynı sezon 17. Hafta İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldık içerde... Gol dakika 88'de geldi... Sonra FB bizi Kadıköy'de yendi iş bitti...

Geçtim bunları geldim 2011'e yine şampiyonluğa oynuyoruz... Manisa maçı Avni Aker'de 1-3... Eskişehir içerde 0-0... Üst üste 3 maç bu yazdıklarım... 1-1 A.Gücü.. 0-0 Antalya.. 3-3 Kayseri..

İlerle sar abi ileriye geldik 2015'e yine içerde Akhisar maçı.. Tek kale oynanan Gs maçı...

Nedense bu stadyumda gerçekten bir lanet var unuttuğum veya es geçtiğim maçlarda var ancak böyle bir kısmetsizlik başka hangi takımın başına geliyor?
                Belki bununla alakalıdır..

Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• ESTEBAN - CAVANDA - AYKUT - MUSTAFA - YUSUF - OKAY - CONSTANT - MEHMET - ERKAN - MARIN - ÖZER renktaslar yusuf kesinlikle bek oynamali daha verimli oluyor ayrica douglasi oynatmazdim aykut varken ,yusufu beke alirsak constanta ön liberoda yer acilmis oluyor sag sol erkan Özer oynar en Ileri ucta marko marin kesinlikle ndoye ve cardozodan basarili olur boyu ufacik olduguna aldanmayin ndoye ve cardozodan basarili olur bu benim düsüncem tekinik direktör olaydim kesinlikle golcüm marko marin olurdu osmanlispora atigi golü tekrar izleyin ndoye o positionda o golü atamazdi yazdigim onbirle oynarsak daha savasan takim cikiyor ortaya oynatigimiz golcülerle bir Adam eksik oynuyoruz birde hakemi katarsak iki Adam eksik oynuyoruz yazdigim onbir kesinlikle basari saglar.
                  BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Onurun bir-iki hafta dinlenmesi hem onun için hem de bizim için iyi olacak kafasının rahatlaması lazım bazen oynamayarak da futbolcu kazanılabilir.
                    defansda hocanın Douglasın yanında Aykutu oynatması kanatlarda Cavanda Consant ortada Medjani Aytaç Ekici Kanatlarda Özer Erkan Forvette N doye ile başlamalı hoca
                    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Meselenin özü orta saha kardeşim lafı uzatmaya gerek yok.

Dirençli ve pas yapabilen.

OKAY MBİA
                      EKİCİ

üst üste 10 maç oynadı mı tartışmasız en iyi orta saha olur.

Fantazilere gerek yok.

Ekici Marin orta sahada özellikle Kontralarda geriye koşamaz,

ikisininde özellikleri sürekli ileriyi düşünmeleri. Ekici asla bir Önlibero gibi oynamaz bu ciddi bir yanılgı.
                      3-5 atarız dağıtırız diyen arkadaşlara maç öncesi sorulduğunda

Cardozo
                      Yusuf Marin Ekici Erkan
                      Mbia

kadrosunun 5 atacağını savundular.

Halbuki yanıldılar

Mbia kontra ataklarda tek kaldı

hatırlayın Okayın nasıl kestiğini kontraları

Okay yoksa Medjani yada Aytaç az buçuk bişeler yapar.

Marin-Yusuf-Ekici-Erkan ilk 11 başlamaz geriye düşersin belki risk alman gerekir o zaman olur.

MRA'nın takımı orta sahası yumuşak olan takımlara "kompakt" savunmasıyla geçit vermeden ani kontralara vurma üzerine kurulu, başka da bir silahı yok

Osmanlıspor ne istediyse verdi Şota onlara.

Rakiplerini iyi analiz edemiyor bu net.

Konya maçı ne mi olur.

Şota rakibine ne koz verecek bilemiyoruz.

Berabere....
                      sakin olun...

Yorum

• İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Belki bununla alakalıdır..

bunu bozdurdular diye biliyorum
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İşimiz Cübbeli Hoca'ya kaldıysa vay halimize
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR - Torku Konyaspor | 02.10.2015 - 20:00

Bizim takim disinda aut cizgisine inmeyen kanat, ceza sahasi kosesine gelmeyen bek var mi? Bence kilit bu... Bunu basaramadikca olmayacak veya tesadufen olacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Mbia nın yokluğunda medjani yi orada oynatır heralde sota ama okay da yoksa ne yapacak merak ediyorum. salih i oynatsın razıyım ben ekiciyi oynatacağına
                              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ESTEBAN - CAVANDA - AYKUT - MUSTAFA - YUSUF - OKAY - CONSTANT - MEHMET - ERKAN - MARIN - ÖZER renktaslar yusuf kesinlikle bek oynamali daha verimli oluyor ayrica douglasi oynatmazdim aykut varken ,yusufu beke alirsak constanta ön liberoda yer acilmis oluyor sag sol erkan Özer oynar en Ileri ucta marko marin kesinlikle ndoye ve cardozodan basarili olur boyu ufacik olduguna aldanmayin ndoye ve cardozodan basarili olur bu benim düsüncem tekinik direktör olaydim kesinlikle golcüm marko marin olurdu osmanlispora atigi golü tekrar izleyin ndoye o positionda o golü atamazdi yazdigim onbirle oynarsak daha savasan takim cikiyor ortaya oynatigimiz golcülerle bir Adam eksik oynuyoruz birde hakemi katarsak iki Adam eksik oynuyoruz yazdigim onbir kesinlikle basari saglar.
                                Futbolu bulan adamların kemikleri sızlamıştır bence
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X