Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk gölü yersek gol atma özürlüsü olduğumuz için vede taktik nedir bilmeyen hocalıkla uzaktan alması olmayan bir hocamız olduğu için 2-0 yeniliriz gol yemezsek 0-0 biter....
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Maalesef takım Akhisar ve GS maclarinda extra oynamış.Yine bildiğin kötü takım.2 pas yapmayı bilmeyen,organizeden yoksun.Yine kayıp bir yıl daha.Oysa umutlanmıştık.Resmi olarak oynadığımız iyi maç 2 tane idi.Gs ve akhisar ikisinide kazanamadik.Diger bütün maçlarda kötü oynadık.
      iho istifa.

Yorum

Osmanlıspor maçı öncesi Şota ile beraberlik kârdır demiştim, 3 attılar. Şota'nın Trabzonspor'una göre Torku Konya bizim ayarımızda bir takım. Üst biter, kim yener bilemez. Şota hazretlerine bağlı.

Yorum

Mac 70'e kadar berabere gider,Sota cavandayi cikartir Marini oraya ceker,Salih Dursun sol aciga gecer Ndoye sag aciga,Cardozo Yumlu forvet olursa maci aliriz.

Yorum

şotanın gideceği maç.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Geçen iki haftadan sonra rutine bağlariz artık ...

Yorum

İnşallah Şotanın son maçı olur, tarihimizin en iyi kadrosuyla 45 dakika boyunca 10 kişi oynayan, başında mra gibi vasıfsız yetersiz bir adamın takımına değil üstünlük tek 1 pozisyona bile giremeyen hicbir şekilde hücum organizasyonu üretemeyen bir takımdan 3-1 lik bir hezimetle ayrılan Shota Konya gibi Osmanlıdan en az 2 kat güçlü bir takımdan kaç yer ben bilemedim hele mekan birde Avni Aker olunca rezilliğin seviyesi daha bir artar.
                En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 26.09.2015, 21:20.
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

5 atarız.
                  konya bizim dengimiz değil.
                  bir de ne ne vardı. ha buldum.
                  vurur geçeriz...

Yorum

bugünki yenilgiyi hala unutamıyorum derbi haftası tokat yemek havayı tam tersine çevirdi, bjk en kötü berabere kalırsa milli araya en kötü liderin 4 puan gerisinde girmiş oluruz

bu maçta puan kaybı olursa birileri artık hesap ödemeli
                    En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 26.09.2015, 21:23.

Yorum

Biz değil x bir takım dahi olsa sota,giray bulak,güvenç kurtar,tolunay,mra bunlar başarısız olurlar bunlar hoca değiller vede hiçbir zaman olamayacaklar .Eline imkan ve iyi bir kadro veridiği zaman başarılı olacak 2 adam hikmet karaman ve yılmaz vuraldır.....
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

marin orda olmuyor, mehmet te daha ileride kullanılmalı. okay yoksa medjani oynar. mwhmwt v marin i ortada oynatıp bu kadr ofansif oynamanın anlamı yok... bu maç m bia olmayacak. okay ın durumuna göre defansın önünde medjani aytaç ya da okay medjani olmalı. bu ikilinn önünde mehmet oynar. marin ise sağ kanatta yusuf un yerine oynar...

-----------------------onur-------------------------

cavanda----yumlu---------------douglas----castant

------------okay(aytaç)---medjani-----------------

-----------------------mehmet---------------------

marin---------------cardo-------------------erkan

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Uğur Meleke'nin güzel bir sözü var. Uzun yıllardır Trabzonspor'un oynadığı bütün maçlar üç ihtimalli. Oysa eskiden öyle miydi...
                          geldiğimiz nokta ve sözün bittiği yer
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

Şotanın son şansı ve istemeyen biri olarak 3-0 yeniliriz diyorum.

Yorum

Kaç atarız?

Yorum

Şota gitse ne olacak? Aralıkta üzerimize kara bir lanet gibi çöken bela gidecek mi? Göreceğiz.
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X