hakem hatalarına tüpçüye oy verip de kimse bizim hakkımızı çalamayacak diyen yalan söyleme rekortmeni bakıyor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yönetim eleştirilebilir ama iki hafta önce bu sahada yine hakem maçı birinden alıp birine verdi...
Adam gibi bir yönetim olsa hakemler elini kolunu sallaya sallaya bunları yapamazlar...
Ki bu maçta hakem olmasaydı maçı zor kazanırdık, yenilmezdik ama beraberlik en güçlü ihtimaldiHürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
maçtan önce yazdığım mesaj.. bunu anlayabilmek için müneccim olmaya gerek yoktu halbu ki..İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemeha ve traore başımızı çok ağrıtacak yazıyorum buraya.. sürekli araya girmeyi deniyorlar.. kesinlikle ilk golü atan taraf olmalıyız.. yoksa kontradan 3 atarlar osmanlı gibi..
bizim stoperlerimize gol atmak için iyi golcü olmaya gerek yok.. azcık hızlı olmanız yeter de artar bile..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Ben o minvalde yorumda bulunmadım.Bu başkana tek güvenim şike konusuna sonuna kadar sahip çıkacağı yönündeydi.Trabzonspor'un masa başında hakkını koruyacak donanım bu ülkede bir tek Mehmet Ali Yılmaz'da var.gerisi tırı vırı.bundan sonra seçilecek başkan sadece masa başında güçlü olmalı,sahada kadro bir şekilde kurulur.İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaci bilmem ne oğlu baskan seçildiğinde bu takımın hakkını hiç kimse yiyemeyecek diyen siz değildiniz galiba.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
cincon maçı ve osmanlı maçıyla bayramımız zehir olmuştu.. bu maçla da hafta sonumuz zehir oldu.. bundan sonra bizim maçları pazartesi yapsınlar.. hiç değilse hatfa içi zehir olsun!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
şimdi gene birileri çıkıp yumluyu hain ilan eder aradan sıyırırlar.. asıl hainler en baştakiler.. tüpçüye destek verip de hakkımızın yenmeyeceğini iddia edenler bu camiaya ihanet etmişlerdir.. bu kadar net!!
kuzuyu kurda emanet ettin ondan sonra bu kurt bu kuzuyu neden yedi diye dövünüyorsun!!Attan inip eşeğe bindik!
Yorum
-
iki tane 1,92lik stoperin var .. ikisi de tank gibi ağır.. adam kendi sahasına çekilmiş tek yaptığı şey topu ileri şişirmek..senin hocan ise önlibero çıkarıp önlibero alıyor.. o stoperlerden birini forvete koyuyor.. tam fıkralık!!En son memozcan tarafından düzenlendi; 03.10.2015, 11:39.Attan inip eşeğe bindik!
Yorum
-
Yanindaki partner Mustafa olursa degil Douglas Ramos Olga ne Yazar...evet Hakeem rezil otesiydi. Ancak hakemden Daha rezil bir performans sergileyen birileri varsa o da basta sota olmak uzere yumlu lie ndoyedu...Trabzonsporun tek kurtulus umudu var; basta taraftar olmak uzere yonetenlerin karadeniz insaninin karakteristik ozellikleri olan isyankar, inatci, mert tavrinin tekrar ortaya koymasidir. Yoksa tribun gruplari ve bu yardakci Yönetici gurublari takmin uzerinden ellerini cekmezse ya da cektirtilmezse( gercek taraftarlar tarafindan) Yakinda ptt ligde boy gosteririz. Belki de hayirlisi bu olur
Yorum
-
Antonio Nickli Üyeden Alıntı 
şotanın gideceği maç.
yüksek ihtimal
İlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyüksek ihtimal
arkadaşta bende bu maçın böyle olacağını tahmin etmiştik
yazıklar olsun sana şota, şu takıma bi top oynatamadın, bi sistem kuramadın hakem hata yaptı evet doğru ama nereye kadar hakem hatalarının arkasına sığınacaksın takım 2 gol atamıyor sen daha neyden bahsediyorsun , 2 gol atamıyorsun nasıl kazanacaksın acaba merak ediyorum
süleyman hurma
şota
i.hacıosmanoğlu
bu üçü takıma mutlak suretle zarar veriyor derhal defolup gitsin, bazı hacıosmanoğlu yanlıları arkadaşlar var ölselerde tam destek diyorlar , takımın yenilmesi hiç umurlarında değil
bu kafayla bi 25 sene daha şampiyonluk zor, senelerdir bir adım ilerleyemiyoruz ..
haftalardır saçma bi şekilde medjani yi oynatmayan şota konya maçında medjaniyi havada uçarken gördü mü acaba , gördüyse ne hissetti çok merak ediyorum ... senden hoca falan olmaz eğer hoca olsaydın geçen senenin gizli gizli gölcüsü medjaniyi kulübeye hapsetmezdin.. mdjani şu anda benim gözümde ndoye ye on basar açık ve net...
Yorum
-
trabzonspor bütün değerlerini kaybederek giderek küçülüyor.
ortalama bir hakem avni aker de bu takımın kafasını ezip rahatça sahadan çıkabiliyor.
yedek kulubesinde hacının biri sabır tesbihi çekiyor.
oyuncular birbirini yumrukluyor.
oyuncun havaalanın da göz altına alınmış.
takımın kaptanı küstürülmüş ve psikolojik baskı altına alınmış.
ne bekliyorduk ki...
Yorum
-
Hakemlerin bizi doğradığını sağır sultan biliyor zaten de biz ne oynuyoruz ona da bakmalıyız. Koca ilk yarıları çöpe çeviriyoruz. İkinci yatı baskı kurmaya çalışınca da golleri yiyoruz bedavadan. Evimizdeki maçı ilk yarıda bitiremiyorsak burada teknik sorunlar da var demektir. Ama kim düşünüyor ki bunları ?
Bir hakem gelip de evimizde bizi doğrayabiliyorsa bunun en büyük sorumlusu da yönetici diye geçinen arkadaşlardadır.En son Oruç tarafından düzenlendi; 03.10.2015, 12:17.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Sota 3.maci da kaybettirdi bence. Yusuf'a 90 dakika nası dayandı anlamak mümkün değil. 1-1 den sonra Yusuf'u çıkarıp özeri alsaydı kazanmistik maçı. Bu Yusuf'un da sol ayağını baglican bi direğe sağ ayağıyla gelen topa orta yapacak sürekli. Başka türlü birşey olmaz bundanSamsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum