Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbolda şans olacak. O kadar yıkıyorsun oyunu bir gol atamıyorsun. Yusuf'un frikik girmeliydi. Öne geçemiyoruz resmen. Bir Haftasonumuz daha karardı.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Mental olarak sifir takim.rakibi degil kendini zora sokuyor.taraftar da ozune dondu.

Yorum

• Ersun yanal kalsaydı şimdi farklı şeyler konuşacaktık

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Cardozonun oynayacagi dakikalarda ndoye oynarsa olacagi o...Azicik haysiyetleri Varsa basta iho olmak uzere herkes defolup gider

Yorum

• Yan hakemler dahil olmak uzere verdikleri kararlar ile maci katlettiler. Yusuf Yumlu falan bunlar ilk11 adami degil.Sota cok uzuluyorsun farkindayiz ama lutfen gerekenleri yap.Duygusal olma.Bu son maglubiyet!Böyle gitmez.
            Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• trabzonspora yapılacak en büyük iyilik altyapı ve 1461 in kapatılması olacak çıkanlar yeterince zarar verio
              Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• şotanın misyonu bitmiştir

3 kez üst üste mağlubiyet ile olmaz bu işler
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Şota istifa etmezsen adam degilsin
                  Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• hakemin allah bin belasını versin...

mhk başladı yine bir kaç hafta iyi gittik diye...

yeter artık ya maç izledikçe küfür ediyorum...

Yorum

• iho gider şota gider hurma gider. başka çözüm yok.milyonlarca avro zarar edildi son 2 transfer döneminde.
                      TEKKEBALL

Yorum

• şota bu akşam bırakmalı .ama istifda etse devam ettirilicek orası ayrı.

bu beceriksiz trabzonsporu dinamitleyen yönetimin bu akşam YILMA VURAL la anlaşması lazım eli sopalı manyak bir hoca lazımbu takıma.

ve birde bu ruhsuz futbolcuların alayını zopadan geçiricen oynamıyorlar bunlar bilerek oynamıyorlar arkadaş.

bu takımda büyük bir komplo var ve bu stad büyülü.çok büyük bir büyü yapılmış bu stada.

yusufun topu direkten dönüyor dönen topta gol yiyoruz.

Yorum

• İho ve yalakaları yüzünden bu takımdan soğudum O penaltı maçı mafetti

Yorum

• şansına bjk yi kayseriyi bursa yı yendikten sonra şampiyonluk hayalleri görenlere şaşıyorum. ortada oyun mücadele mi vardı heveslendiniz. golu yedik mi bitiyoruz

Yorum

• ------okay----medjani---mbia---

---------ekici------marin-----

---------------cardozo------------

bu takım boyle oynar baska turlusu zor.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Hoş geldin Ertuğrul Hocam
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X