Sabır-sabır-sabır .Yepyeni bir takımda sabır gerek.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 3 - 1 Mersin İY | STSL 6. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Tek kale oynadık ve yendik.
Rıza hazmedemediği için hala "benim de kariyerim var", "Vederson sert faul yapacak çocuk değil" diyor.
Klasik Beşiktaşlı ağlaması...
Ek: An itibarıyla coştu küçük enişte: "Ben hakem olsam atardım onu". Hahaha
Ek 2: "Türkiye'yi karıştırdı demedim, Türkiye'yi başka yerlerle karıştırmasın". Çevir çevir...En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 20.10.2014, 18:36.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
vahit hoca'nın tepki göstermesi çok normal,pozisyon tam önünde oldu ve serdar'ın ayağının kırıldığını düşündü.bu duruma tepki göstermesi çok normal,hangi adam sakin oturur bu pozisyon karşısında.rıza yenilgiyi hazmedemeyerek olayı büyütüyor, önce kendi oyuncusunu eleştirsin,futbolda öyle bir müdahale mi var..
ayrıca vahid'in rıza'yı tanımaması çok normal,hangi yabancı teknik adam tanır ki bizim hocaları..hocalığı da ondan öğrenecek değil,vahid hoca megaloman birisi,morinho gibi..bence verdiği dik dik cevapların keyfini çıkarın,dalganızı geçin gitsin.
Yorum
-
Maçın başından sonuna kadar baskılı istekli oynadık Salih ve Ekiciyi şahsım adına tebrik etmeden geçemeyeceğim.
Beni en çok sevindiren heyecanlandıran olay ise Hocamızın Serdara yapılan faulden sonra inanılmaz derecede sinirlenmiş olması ve 5 dakika boyunca yerinde duramaması olmuştur. Teşekkürler sevdam teşekkürler Hocam!2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
https://twitter.com/U_TS1967
https://www.facebook.com/ugurodabas1967
Yorum
-
Hocayi fazla tutmam begenmem de ama dünkü macta serdara yapilan faulden sonraki hareketlerine destek veriyorum.
Bir Trabzonspor hocasi olarak oyuncumu yedirmem mesaji vermistir dogru yapmistir,kendi oyuncusun gözünde de degeri yükselmistir.
Kendisini tebrik ediyorum,bu hakemlere hakkimizin kolay kolay yenemeyecegini haykirmaya mecburuz baska türlü olmuyor bu isler."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Gözü önünde ayağı kırılacak oyuncusu için tepkisiz kalacak değildi ya Hoca.
Medya Hoca'yı eleştirmeye başladıysa bilin ki doğru şeyler yapılmıştır. Bu medyanın bizim iyiliğimizi düşündüğünü sanmak saflık olur.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalilhodzice terbiyesiz diyen hakan ünsalin Fatih Terime haysiy..z demesi lazim.Ayrica mac kazanildi diye hakem serefsi...ni es gectiniz.İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan ünsal rıdvan dilmen gibi asalakların yorumcu olduğu ülkede sonuna kadar milli takımın rakiplerini tutarım kimsede ağzını açamaz..İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmen adam TS hocasına terbiyesiz dedi ya bu hakkı ve haddi nerden buluyor anlayamıyorum.Kardeşim adam Çalımbay'ı nerden tanısın?Neden oraya buraya çekiyorsun ki siz daha Milli takım hocasına ELEŞTİRİ getiremiyorsun en doğal hakkın olan!İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamamen katılıyorum.hele ayağa kalk diyenlere çok sinir oluyorum.sanane kardeşim, ayakta izlenen bişey olsa koltuk koymazlar di mi oraya? kimse kimseye karışmamalı. ama bu çekirdeği nasıl yiyorlar maç sırasında anlamak güç.benim mesela burnum kaşınır çekirdek yerken, zaten maça da sinirliyoruz.cinnet geçirme sebebi olur benim için.İnadına Trabzonspor !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum