Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 74 faal hakem var

25 aktıf süper lig hakemi

bizim maçı yönetebilecek seviyede hakem sayısı 16
    hadi bu sayıyı da üst düzey maçlar olarak ayıralım 8 oluyor
    bu 8 hakem arasında azıze sorsalar hangisini seçersin diye

anıra anıra Bülent der.

Fırat Aydınus
    Yunus Yıldırım
    Bülent Yıldırım
    Cüneyt Çakır
    Halis Özkahya
    Hüseyin Göçek
    İlker Meral
    Mete Kalkavan

Mustafa Kamil Abitoğlu
    Özgür Yankaya
    Tolga Özkalfa
    Çağatay Şahan
    Süleyman Abay
    Mustafa İlker Coşkun
    Ali Palabıyık
    Barış Şimşek
    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya arkadaş maç biletleri bugün çıktı taraftar kartı olmayanlara nasıl tükeniyor maraton ve kale arkaları. Toplu alım oluyor sonra karaborsadan millete geçiriyorlar. Kale arkası karaborsa fiyatı 40 tl ayıptır. Normali 10tl.
      Vurgun yapıyorlar resmen.
      al sezon başı kombineni dert etme .)

Yorum

• Ynt: Trabzonspor - şikebahçe | 10.03.2014 - 20.00 | STSL 24. Hafta

İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ''2011'de Eskişehirspor maçından sonra "Bizi şampiyon yapmayacaklar hanım" deyip hayatını kaybeden Mustafa Çelik'in katilidir Bülent Yıldırım''
        Yorumsuz...
        Aynı sezondaki Karabuk- Fb maçında son adam olan Selçuk u atmayan hakemdir Bülent Yıldırım. Ama bütün hakemlerin bir vukuatları var. Fırat in Gs maçındaki yönetimini hatırlayın. Veya Cüneyt in bizim maçlarda ki performansını hatırlayın. Teker teker bütün hakemleri de analiz edebilirsiniz. Bu sezon itibari ile konuştum, yoksa hepsi aynı.

Yorum

• Bu maça gelecek her hakemin sonu aynı olacaktı. Benim içimin en çok rahat edeceği hakem Abitoğlu idi .

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu maça gelecek her hakemin sonu aynı olacaktı. Benim içimin en çok rahat edeceği hakem Abitoğlu idi .
            Zokora'nın Emre'ye tekmesine vermediği kart yüzünden bu maça hiç düşünmemişlerdir bile..
            www.x.com/zykmda

Yorum

• Trabzonspor - şikebahçe | 10.03.2014 - 20.00 | STSL 24. Hafta

Emre yok, fakat her işte bir hayır vardır. Bi bakmışız Henricik hayatının topunu oynamış

Yorum

• Başka hakem yokmuş gibi bunu verdiler maça şerefsizler.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Henrique ile cikacagina forvetsiz cikalim. Cok ciddiyim.
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şikebahçe li bir arkadaş bu gün benle öyle bir dalga geçti ki sinirden gözlerim yaşardı.

"Aziz başkanımız gene ağırlığını koydu hakemi evden atadı" diyor

Hakem bi şerefsizlik yaparsa o maç yarıda kesilir diyorum adam pişkin pişkin sırıtıp

"Çok da tın, ya biz kazanacaz yada olay çıkacak hükmen gidecek birde üstüne 5 hafta ceza alacaksınız" diyor.

"Sizin evinizdeki maça bile biz bu hakemi ataya biliyorsak bana büyük takımız, camiayız ayağı yapma" dedi

Sustum ! sadece sustum !!!

Çünkü adamlar sonuna kadar haklı.

Allah belanızı versin.
                    Susmakmi ah benim karsimda olcaktiki o ezik agzini actigina pisman olcakti..susturamicaksin niye tartision itinayla ezik susturulur..buyuk takimmis la bi trabzonla basa cikmak icin dunya futbol tarihinde gorulmemis sikeye imza attiniz butun ligi bagladiniz nerdeyse yinede puan olarak one gecemediniz diycektin agzini acamicakti..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Maçın pazartesi akşamı oynanacak olması, şikecilerle oynayacağımız(!) maça bülent yıldırım denen dansözün verilmiş olması, yıllardır hakkımızın yenildiği bir ortamda fırsatı varken emri vaki nedenlerle ve çingene pazarlıkları nedeniyle susuluyor olması...
                      Sorarım sana ey yönetim: "O koltukta ne diye oturursun?"
                      Fanki tonki zonki...

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şikebahçe li bir arkadaş bu gün benle öyle bir dalga geçti ki sinirden gözlerim yaşardı.

"Aziz başkanımız gene ağırlığını koydu hakemi evden atadı" diyor

Hakem bi şerefsizlik yaparsa o maç yarıda kesilir diyorum adam pişkin pişkin sırıtıp

"Çok da tın, ya biz kazanacaz yada olay çıkacak hükmen gidecek birde üstüne 5 hafta ceza alacaksınız" diyor.

"Sizin evinizdeki maça bile biz bu hakemi ataya biliyorsak bana büyük takımız, camiayız ayağı yapma" dedi

Sustum ! sadece sustum !!!

Çünkü adamlar sonuna kadar haklı.

Allah belanızı versin.

Hepsini anladık da ''adamlar sonuna kadar haklı'' ne demek onu anlamadık

Adamlar güçlü ...desen neyse. Hem suçlu hem güçlü hem namussuz!

Ayrıca herkesten daha şerefsiz olabilmeleri hele ki bize karşı her türlü katakulli yapabilme imkanları bizim camianın küçüklüğünü mü gösteriyormuş?

O arkadaşınız beynini güle güle kullansın.
                        En son Courage tarafından düzenlendi; 06.03.2014, 17:52.
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Umutlu olmak istiyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şikebahçenin tetikçi hakemleri sırasıyla aşağıdadır.

1-Cüneyt Çakır
                            2-Bülent Yıldırım
                            3-Fırat Aydınus

Şikeciler şiddetle kazanmaya ihtiyaç duyduğunda özellikle deplasmanlardaki maçlarına atanırlar ve verilen ''tetikçi'' görevini layıkıyla yerine getirirler.
                            oovvv mama miyaaa!

3'üde birbirinde muannat ( Şener Şen'e saygılarımla) ama Fırat Aydınus benim listemde 1. sıradadır tetikçilik açısından.
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              oovvv mama miyaaa!

3'üde birbirinde muannat ( Şener Şen'e saygılarımla) ama Fırat Aydınus benim listemde 1. sıradadır tetikçilik açısından.
                              Yerleri değiştirilebilir
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bu da güya Trabzonspor'lu işte.. Bi de utanmadan zorla değil yazmış..
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X