Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kayip ilani

Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Malouda beni deli ediyor!
      Sen bu adamı savunanların başındaydın renktaşım. Artık sende bizdensin
      Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• olcan ve malouda çok etkisiz.
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Buyuk bi taktik hata var zokora onde Bource arkada ... Zokora da aldigini geri donuyor atqk filan hak getire

Yorum

• Ne zaman bitiyor bu lig ?

Yorum

• hamiye methiyeler düzen saygıdeğer renkdaşlarım nerde.bu takımın tamamen yenilenmesi lazım hoca değişmeyle olmuyor bu işler.

Yorum

• Trabzonspor vasat ve bir iki isim hariç ısırmayan topçulardan kurulu bir ekip...sorun hoca sorunu değil,aylardır yazıyorum burada..hala aslında kadromuz iyi felan deniyor...yok kardeşim kadromuzu iyi değil
                .....

Yorum

• Yarim saat oldu hala dogru durust iki uc tane ust uste pas goremedim.

Yorum

• Torku Konyaspor - Trabzonspor | 02.03.2014 - 16.00 | STSL 23. Hafta

Ligin en ruhsuz kadrosu 33 puanı nasıl toplayabildi ya, insan bazen hayret ediyor!

Yorum

• Maluoda siz takım biraz da olsa top oynuyordu, çünkü herkes yerinde oynuyor, mücadele etmeye çalışıyordu.

Yorum

• Torku Konyaspor - Trabzonspor | 02.03.2014 - 16.00 | STSL 23. Hafta

Ahahahaha henriye bak yazıklar olsun

Trabzonspor !!!

Yorum

• Adamlar top oynuyor bizde izliyoruz ligin açık ara en kötü takımıyız sadece ismimizin ağırlığı ve onur'un performansıyla bu kadar puanı çıkardık
                          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Takımın en iyisi akbaş. Düşünün işte. Maç öncesi yazdım, bu takımın maç kazanması için bazı kriterleri uygulaması lazım. Yoksa bile bile lades her maç!
                            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• bu arada küçük Mustafa Kadir'den daha başarılı. bir tek Zokora aynı düzeyde oynuyor, zaten herhangi bir düzeyi olmadığı için uzun zamandır.
                              Özgürlüğü elinden alınan hiç bir zümre sömürgecisiyle masaya oturarak zafer kazanamaz!!!

Yorum

• birdaha bu takima yasli oyuncu almasinlar...malouda bende hayal kirikligi yaratdi....

bourceanu cok iyi ama iki üc mac sonra oda takima uyum saglar...

bourceanu ve bosingwa haric tüm yabancilar cöp
                                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X