Rize bayadır galibiyet alamamış. Severiz böyle takımları. Tek korkum o açıkçası...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
rizenin durumu düşünüldüğünde çok zor bir maç hayırlısı olsun kazanırsak yukarıya daha sıkı tutunuruz kaybedersek yukarıdan biraz uzaklaşırız ama rize için çok daha önemli
onur
bosi-caner-aykut-kadir
zoko
olcan-colman-adrian-özer
emreEn son kudu_61 tarafından düzenlendi; 03.02.2014, 12:35.UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Bir deplasman klasiği olarak 3-2 yeniliriz.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Kesin kazanmamız gereken bir maç. Takım o hava ile hazırlanmalı.
Umarım dinamik ve istekli bir oyun izleriz, bu 3 puan kadar önemli."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
bu deplasmanda puan alamaszak hoca ve baskan Istifa etsin artik ligin en kötü deplasman takimiyiz mactan sonra oyuna forse ettik sacmaligini dinlemekden biktim. Bu mac ya hero ya meroYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
sezonun bizim adımıza en kritik dönemlerindeyiz.rize-akhisar maçlarında puan kaybını düşünmek bile istemiyorum.umarım mra farkındadır.zaten taraftar transfer konusunda ateş püskürüyor umarım maçtan sonra felsefe yapmaz...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Yine bekliyoruz Malouda reyiz
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum