Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lazio

Arkadaslar lazio maci biletlerini hangi siteden alicaz bilgi veren olursa tesekkurler

Yorum

• Tribün olacak Tribün biraz bakın izleyin ders alın adamlar 3-0 yenilirken bile nasıl bağırıyorlar.
      NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Trabzonspor - Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | 24.11.13 - 19.00

Maçın artıları ; İç saha performansımız ve içerde oynuyor oluşumuz, Milli maç arasından sonra oynuyor oluşumuz, birde Mustafa geliyor

Genel Toplama bakınca borçluyuz yani ...
        9 # Osvaldo'

Yorum

• Resmi siteyi genelde okurum,bakiyorum malouda ve bosingwa bircok kez izinli yaziyor.

Bu futbolculari takimin diger futbolcularindan ayiran fark nedir,ya da bu futbolcularin sözlesmesinde senede 60 gün izin hakki var ibaresi mi var acaba?
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ne çok büyütülmüş Eskişehir takımı. Madem o kadar iyiler neden ligde zirvede değiller?

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne çok büyütülmüş Eskişehir takımı. Madem o kadar iyiler neden ligde zirvede değiller?

mesele eskişehir değil bence, abartılmasının sebebi biziz. bu kondisyon düzeyiyle ligin ortalama takımları barcelona gibi gelir bize...takım güçsüz, mesele bu!
              Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
              my name is onur....
              Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk iç saha mağlubiyetimiz hayırlı olsun.
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• mutlaka kazanmamız gereken bir maç eğer bu maçı da kaybedersek bu sene ligden birşey beklemeyin çünkü puan farkı gittikçe büyüyor bu hafta dönüm noktası bence ama nasıl olacak

Yorum

• İlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mutlaka kazanmamız gereken bir maç eğer bu maçı da kaybedersek bu sene ligden birşey beklemeyin çünkü puan farkı gittikçe büyüyor bu hafta dönüm noktası bence ama nasıl olacak
                    Ligden bir şey bekleyen taraftar kaldığını zannetmiyorum. Varsa bir beklenti o da herhangi bir korku yaşamamaktır.
                    Oscar CARDOZO
                    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      orta alana acilen takviye çok iyi seçimle colmandan daha istekli daha iyi 2 oyuncu almak zorundayız bence bu iş maharet ister her yer taranmalı iyice araştırma yapılmalı 2 oyuncu her şeyi değiştirir forvetten bile önemli
                      işte benim gibi düşünen bir renktaş daha...bizim orta sahamız çok berbat o yüzden defans ve forvette kötü görünüyor...zokora diyoz o bile aksıyor ortasahada savunma yönünde...ne savanmaya yardım ediyorlar ne ileride çoğalabiliyorlar bizim orta sahamız..çok çıtkırıldım topçularımız var ortada...yalancıktan pres yapıyorlar...koşmuyorlar...bir takımın orta sahası koşmuyorsa gerçek pres yapmıyorsa çoğu maçta ezilmeye yenilmeye mahkumdur...
                      t.akyildiz

Yorum

• kafa kafaya oynarız....sonuçta da yeneriz....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Arkadaşlar bu ortasaha kurgusu ile biz hiçbir maçta üstün oynayan taraf olamayız. Colman, Zokora, Adrian, Malouda hatta Aykut, bu ortsaha oyuncuları rakibe malesef oyunu kabul ettiremeyiz. Takım direncimiz, mücadele gücümüz, pas sayısı yüksekliği ve kalitesi yerlerde.. Sorun Eskişehir'in güçlü olması değil, sorun herkesin bizden daha diri olması. Diğer 2-3 senede olduğu gibi takım dibe vurmuş durumda.. Konya maçı, Akhisar maçı vb. maçlarda bile üstünlük kuramayan, aciz oynayan bir takım izledim. Çünkü neden "Bizim oynadığımız bir yay var, bu yayın dışına çıkmadan, rakibe oyunu kurdurtmadan ve hata yapmasını sağlayarak oyunuyoruz" di mi Hocam da işte burada pres yapmayınca rakip hata yapmıyor, bizim stoperler zaten malum. Rakip oynuyor biz izliyoruz. Bu sadece tek başına oyuncuların suçu değildir. Hoca etkisinin ne demek olduğunu Mancini-Terim Galatasaray'ın dan anlayabiliriz..
                          İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Savunmanın göbeğinde Aykut-Mustafa oynamadıkça maç kazanabileceğimizi düşünmüyorum. Sol bekte de Kadir oynamalı, Olcan arada bir yedeğe çekilmeli, kulübeye bakınca birini görebilelim en azından (Olcan'ı beğenmediğim halde diyorum bunu), Yusuf dönebilirse tabi. Başkaları sakatlanınca şu zaman sahalara dönecek diye açıklama yapılır, bizde ''eh işte 2-3 haftaya dönebilir sanırım, heralde, galiba'' gibi laflar, bu nasıl bişeydir ya, bu nasıl bir ehliyetsizliktir.

Çok dar bi kadromuz, çok sıkışık bir programımız var. Nasıl altından kalkılır bilemiyorum. İdeal kadromuzla oynadığımızda aslında iyi bir takımız ama yedek kulübesi ''0''. Bu şekilde 3 kulvar nasıl gidecek? Allah bütün camiaya sabır versin...

Puan durumuna bakınca Galatasaray'ı görüyorum moralim düzeliyor biraz Biz özellikle mali açıdan bu zor şartlarda kendimizi yerken, onlar bu kadar bolluğun içinde bu sonuçlara karşılık ne gibi hisler içindeler merak ediyorum doğrusu...

Yorum

• Bu maçı süpriz bir şekilde kazanıcaz...Bakında görün

Yorum

• yenebileceğimizi düşünen var mı?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X