Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yumlunun yapmaya calistigi ofsayti gordukten sonra bikere daha nefret ettim futboldan.
    İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
    ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Yusuf, Kadir ve biraz daha güçlü Soner kazanımlarımız. Devamı gelsin. bu çocuklara şans verelim ve güvenelim.

Yorum

• mustafa--onur---colman---kadir--

bu maç gerisi hikayeydi..ben anlamam....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• O değilde Mustafa Yumlu baya bi yol kattetti İnek şabanımız

Yorum

• Agaoglunu kullanarak iyi adamlar alsak bi işe yarasa
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 4 kişi maç izledik, golde çıt çıkmadı evden. Maç bitti yendiğimize sevinemiyorum hala.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocanın dahiyane taktiği ve Rabbimin Onur a verdiği yetenek ile bir maçı daha kazandık Futbol oynayıp gibi yapıp kaos a benzer bişey yap böylece rakibide boz sonlara doğru bulacağın golle maçı kazan zaten kalene gelen tehlike sorun değil ülkenin en iyi kalecisi sende , olur ki maç 0-0 berabere biterse yenemiyorsan yenilme dersin yenilirsen de gereken dersi çıkarttık zaten rakip puan cetvelinde üstümüzde dersin , vaaayyy be 33 yaşındayım avni aker de ayağı titreyen rakipler gördüm , ortasahayı geçemeyen korner kullanmadan giden rakipler vardı ve şimdi ki zihinsel çöküşe rağmen burda bazı kendini bilmezlerin hala hocayı ve sistemi savunmasını hazmedemiyorum , biz bu takımı kazanıyor diye değil , dik oynuyor ve duruyor diye sevmiştik...
                Ağzına sağlık kardeşim.
                Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Ben genel anlamda sorunumuzun orta saha ve kanatlarda oldugunu düsünüyorum.

Colman-zokora ideal bir ikili degil zokora topu tasima ve hücum anlaminda katki yapamiyor colmanda istikrar yok.

Colman bu aksam begenilmis ama ben genel anlamda cok begenmedim tamam istekliydi ama cok top kayiplari yapti bazen cok agir kaliyor.

Orta sahaya oyunun cift yönünü oynayabilen bir oyuncu ve gercek anlamda iyi bir kanat oyuncusu alirsak forvet alinmasa bile bu takim ilk 4 icinde yer bulur.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Maraton tribününde izlidim maçı ne bende nede tribünde bir heyecan yoktu. İlk yarı futbol yok.
                    Sonradan yalandan bir açılma oldu pozisyonlsr falan derken gol geldi yalandan ayağa kalktım sevindim falan ya bende sorun var ya takımda eskiden pozisyonlara bağırıp çağırırken şimdi gole sevinmeye üşeniyorum.
                    Soğuyorum galiba futboldan.
                    En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 24.11.2013, 22:15.

Yorum

• İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Siz hangi maçı seyrettiniz yahu, Barçayı parçalık, şampiyonlar liginde biz tur arladık Barça elendi tabiki delirecekler!!!!
                      Ulan arkadaş 36 yaşındayım bu takımın neredeyse küme düşeceği sezonu bile gördüm ama gel görki bu kadar küçüldüğümüzü, alçaldığımızı ilk defa görüyorum inşallah ta bu son olur. Bu takımı bu hale getirenlerinde ALLAH belasını versin.
                      Anladık kötü futbol oynuyoruz da yapcak bişey yok. Bu kadro ile bu kadar. Kazandık sevinmesinlermi. Bunun neresi utanılacak bir durum ki. bunun neresinde küçüklük yapmayın allah aşkına yaaaa. Eleştirininde bi adabı olmalı.

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Devre arasında alınacak iyi bir forvet ve 10 numara ile biraz daha toparlarınız.
                        Forvet alınmayacağı için bir şey değişmeyecek.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Forvet alınmayacağı için bir şey değişmeyecek.

Devre arasında alınacak diyordu İho. Çok kesin konuştun ama. hayellerimizi yıkma yahu.

Yorum

• arkadaş taraftar da bir tuhaf

sanki müthiş bir oyuncu kadromuz var da oyun oynanmıyor

bu takım geçen sene küme düşen takımdan daha az oyuncu portföyüne sahip

sol bek yok forvet yok alternatifi de yok

sağ bek var ama alternatifi yok

kale var alternatif yok

bilemiyorum belki de alternatifsiz ya da oyuncu sayısının azlığı daha mı iyi

ama tarihimizin en iyi avrupa sonuçlarını alıyoruz

ligde de bursa,gs hariç büyük maçlar bitti sanırım

bjk,fb,kasımpaşa, evinde iyi oynayan akhisar maçlarını hep deplasmanda oynadık

ne bileyim oyunu hiç görmeden sonuçlara bakarsak süper duruyor

ama oyunun da iyileşmesi gerekiyor du şimdiye kadar

devre arasını beklemek gerek

Yorum

• şikebahçenin arkabahçesi ezikşehire gömmek başka bir zevk. eskişehirlilerden çok şikebahçeliler üzüldüler
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Devre arasında alınacak diyordu İho. Çok kesin konuştun ama. hayellerimizi yıkma yahu.
                                Abi ben alınacağını sanmıyorum.

En son Oruç tarafından düzenlendi; 24.11.2013, 22:26.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X