Kasimpasa, Sivas ve Eskisehirin puan kaybettigi bu haftada bu galibiyet cok önemliydi. Oyun rezaletti ama kazandikca sorun yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 0 Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
yarişmaci arkadaşlara başarilar dilerim onemli olan 3 puandi takim olarak milli mac arasini tatil yaparak gecirdik onun icin galibiyet sevindiriciydi bizim acimizdan oyun pek onemli deyil artik kritik haftalara girdik oyunumuz seneye iyi olucak iyi aksamlar
)))
Yorum
-
Hiç beklemediğin bir anda, hiç beklemediğin bir yerden para gelse sen sevinmez misin?İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye bu kadar sevindi bizimkiler anlamak mümkün değil.

Yorum
-
Trabzonspor hocasızda oynasa bu kadar oynar hoca yatsın kalksın onura dua etsin rezil etti takımı hocamız saolsunİlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMRA büyük adam,kimse boşa hoca tartışmasın...bu lülük takımın aldığı puanlar hoca nın eseriİnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!
Yorum
-
Hocaya kabahat bulmaya gerek yok. Bu takımı Şenol Hocada oynattı, Tolunay Hocada, Mustafa Reşit Akçayda. Eldeki malzeme bu kadar.Kimse Trabzonspora yerli kalitesini artıracak transfer yapmadı son iki sezonda. Yabancılar desen vasatı aşamıyor.Elinde kadroyla en iyisini yapmaya çalışan hocaya kimsen kızmasın. Takımın rakibe mahkum oynaması elbet kabul edilebilir değil ama yapacak da bir şey yok açıkçası.Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...
Yorum
-
Hala mı kadromuz kötü muhabbeti?Evet rakipler hep Barcelona biz ise Osasuna.İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMRA büyük adam,kimse boşa hoca tartışmasın...bu lülük takımın aldığı puanlar hoca nın eseriTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNEYSE 3 PUAN ÇOK İYİDİR..
AMA SON POZİSYONU MUTLAKA İZLEYİN ARKADAŞLAR..
çok değişik birşeyler oldu...
molouda neden durdu anlamadım
Ne yapsın Maluda...
Onun mantığına göre pas atılması gerekiyor.
Ama adam oradan kaleyi vuruyor... Bu Henri adam değil zaten topçu hiç değil...
Adam yine de koştu.''Terketmedi eziyetin beni''
Yorum
-
Adrian'a güveniyordum ama onunla olmayacak gibi bu is. O bölgeye kesinlikle bir oyuncu lazim. Yerli mi olur yabanci mi olur bilemem ama Adrian'a hem alternatif hemde rakip olacak bir oyuncu lazim."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Güzeldiİlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç beklemediğin bir anda, hiç beklemediğin bir yerden para gelse sen sevinmez misin?

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum