Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Trabzonspor - Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | 24.11.13 - 19.00

İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aykut Cezalı ve 3'lü defans için Olcan ve Malouda'nın sürekli gidip gelmesi gerek ki bu da çok zor
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Boşbakan maça mı gelecek ?
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Boşbakan maça mı gelecek ?
        öyle diyorlar

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• başbakan staddayken şikeyle ilgili hiçbir ses çıkmassa tirbünden çok büyük hayal kırıklıgına ugrıycam
          6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Ynt: Trabzonspor - Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | 24.11.13 - 19.00

İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            3 5 2 benimde görmek istedigim bi dizilis. Elimizde zokora gibi bi adam var 3 defans ve zokora ortadaki iki defans adamindan daha saglam olur. Keza sağda boss solda olcan. Tek sorun orta
            ( ゚д゚)

Yorum

• aykut kart cezalısı olmaz.....

emre hiç olmaz

Yorum

• az kaldı maça heyecan aşladı hahau

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  başbakan staddayken şikeyle ilgili hiçbir ses çıkmassa tirbünden çok büyük hayal kırıklıgına ugrıycam
                  kesinlikle çıkmayacak bi ses daha önce de oldu çünkü. maçta olacağım ve korkum şu ki tepkiyi geçtim alkış ve destek olacak özellikle şu trbzonlu gençler denilen çok takımına bağlı(!) grubumuzdan...hele bi de önde olursak her şey yine tozpembe olacak herşey unutulacak ve sinirden napcağımı bilemicem...

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    başbakan staddayken şikeyle ilgili hiçbir ses çıkmassa tirbünden çok büyük hayal kırıklıgına ugrıycam
                    Yanlis hatirlamiyorsam trabzonlu genclerin lideri ihoyla beraber basbakanin mitinginde yer almislardi. O yuzden pek sasirma derim. Belki normal taraftar tepki gosterir eger susturulmazlarsa

Yorum

• Mide ağrısından ölüyorum. Acillik haldeyim. Dersaneye bile gidemedim.
                      Ama kalktım zorla maça gidiyorum.
                      Umarım gülerek dönerim eve. Yine o berbat oyunu izleyeceksek bırakalım bu işi.

Yorum

• selam beyler aranıza yeni katıldım.

kesin ilk 11'i twitter'dan paylaştım;

Yorum

• başbakan legia maçında uğurlu gelmişti ancak herzaman papaz pilav yemez inşallah kazanırız
                          & ONUR RECEP KIVRAK &
                          ^^KELEBEK^^

Yorum

• Şu taraftar artık maça gitmesin. Bir kere de tepkinizi gösterin de maça gitmeyin. En azından lig maçlarına gitmeyin. 2-0 dan maç veren bir takımın maçına nasıl gidiyorsunuz hayret!

Bizim taraftarın kafası ne zaman çalışacak ? Kale arkasındaki tribün gruplarında biraz beyin olsa da takımı ve yönetimi protesto edebilse..

Yorum

• İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              başbakan legia maçında uğurlu gelmişti ancak herzaman papaz pilav yemez inşallah kazanırız
                              haha ugurlu gelmismis. 2:0 dan sonra herkes ugurlu gelirdi heralde

ilk önce adaleti getirsin. ve tertemiz trabzonsporumuzdan uzak dursun yeter

Yorum

• İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                başbakan legia maçında uğurlu gelmişti ancak herzaman papaz pilav yemez inşallah kazanırız
                                Kalsın onun uğuru zaten son 5 dk geldi o maça
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X