kesinlikle kazanıp ligdeki konumumuza yavaştan yerleşeceğimiz maç,takım fena gitmiyor tabi eksiklikler de var ama kazanmamaız için yeterli
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta
Daraltma
X
-
Onur'a ne kadar güvensemde bu maç gol yiyeceğimize dair bir his var içimde. Umarım daha fazlasını atabiliriz.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Peki siz inanıyomusunuz bu kadronun her çıktığı maçta 5'er gol atabileceğini?İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleligin 7. haftası averajımız -3. kazansak kaç yazar kazanmasak kaç yazar. mra ile futboldan soğudum.defansif futbolu seven barcelonanın oynadığı takımları tutsun. oynadığımız her rakibe Barcelona muamelesi yapılmasından yoruldum. adam gibi çık 5 tane at gel. çift forvet oyna, forvet oyundan alma. korkma zevk ver, yeniliyorsan da yenil alkışlayalım. akşam gs berabere kaldı ama 50 tane gol kaçırdı. bizse rizeyi yendik öylemi?
Şayet atabiliyorsa neden güneş ya da kafkas bu kadroya 5'er tane attıramadı?
Ya da attırabilecek hoca kim?
Yeniliyorsanda yenil alkışlayalım Türkiye sınırlarında gerçekleşmeyecek bir garp fantazisidir. 3 haftalık zevkli mağlubiyetlerden sonra eminim taraftarda mutlu mesut olur(!)
Bence eleştiri yapacaksak mantıklı olmalı.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
İnşallah kazanan biz oluruz... Unutulmadınız !!!
En son uzungöllü tarafından düzenlendi; 29.09.2013, 14:35.Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
Beste kötü değil ama maçta ninni etkisi yaratıyor.İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
2 maçta söylediler, uyuyordum o derece
Takım zaten oynamıyor bir de bu beste söylenirse
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
-
Konyaspor taraftarını unutma Trabzonsporlu !
http://s14.directupload.net/images/130526/yhujbjuc.swf
2010-2011 sezonu2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Torku deplasmanda hiç gol atamamış şimdiye dek. İlklerin takımıyız yeriz en az 1 tane
Maçın sonucunu kestiremiyorum. Ben olsam olabildiğince yedeklerle çıkarım. Janko-Soner-Giray falan oynasın bari. Madem iki maçta yoruluyorlar bahane kalmasın Lazio maçına."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
Vay helal olsun bunu bilmiyordum. Stada giden taraftarlarimiz bunu göz önünde bulundurmali ve mutlaka bunun karsiligini vermeli.İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonyaspor taraftarını unutma Trabzonsporlu !
http://s14.directupload.net/images/130526/yhujbjuc.swf
2010-2011 sezonu"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
konya taraftarı onurlandırılmalı...o davranışları dün gibi aklımda.maça gelirsek kazanmaktan başka çaremiz yok...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum