Rastgele oynayıp maç kazanan ender takımlardanız.Umarım ders alınacak bir sonuç çıkar.Birde 7'den 70'e herkeste bir furya 3 ihtimalli maç,diğerleri kaç ihtimal arkadaşlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta
Daraltma
X
-
ben bu maclara kazanmak yada kaybetmek olarak degılde ıyı trabzonsporun hazırlanma macları olarak bakıyorum evet kazanabılırız ama ıyı futbol oynayacagımızı hıc sanmıyorumTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Hem Henrike hem Janko sahada olsun daha rahat kazanırız diye düşünüyorum ama futbol tarihine yeni bir anlayış getiren hocamız son yarım saat forvetsiz oynadığını da düşününce bırak Janko'yu Henri sahada olsun yeter diyorum,forvetsiz oynamayı kabullenemiyorum.
Forvetsiz oynamak hem TS nin şanına yakışmaz hem rakibe cesaret verir,turboya geçerler,kazanman,gol atman zorlaşır.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Tam bu fotoğrafı atmaya gelmiştim bu neyin kafası yaİlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Onur'u kaleye yazmışlar Allah'tan
7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
allahtan hava durumunu pamuk yağacak kırmızı kar yağabilir dememişler hey allahım yaaİlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam bu fotoğrafı atmaya gelmiştim bu neyin kafası ya
Onur'u kaleye yazmışlar Allah'tan
& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^
Yorum
-
Şaşırmayız, MRA alıştırdı bize herkes her yerde oynayabilir. Onur forvet bile denenebilir.İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Bu maçı almak 12 puan yapmak demek
Şahlan Trabzonum, al şu maçı
Bugün sezonun en iyi oyununu bekliyorum
Haydi Avni Aker, susma, destekle takımını coşkuyla,
Haykır sonuna kadar haksızlığa
34'de, 45'de aklına ne zaman şike olayları düşerse haykır
PARA PARA PARA
ŞİKE ŞİKE ŞİKE
o......Ç.........
İ.......F.........
O........Ç........
A........Y........2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Çok şanslısınızİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaça gelmeyen kalmasın. Hayde!
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum