Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kayserispor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu taktikle daha da tırmanırız yukarılara.
    Sıradaki takım Lazio...
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Resmen yenilmek için her türlü taktiği uyguladık.

Yani sahadan beraberlikle veya mağlubiyetle ayrılmak için yapılabilecek en son şeyleri yaptık ve 11 kişi defans yaptık.

Bizim takımın kafası çok iyi ya...
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Aykut Akgün yine baya beğendim. Ara pasları, oyunun yönünü değiştirmeleri çok iyiydi. Ama yine de daha hücuma dönük Soner'i onun yerinde görmek isterim en azından evimizde oynadığımız maçlarda. Deplasmanlarda Aykut yine ilk 11 çıkar. Taraftar kesinlikle Aykut Akgün'e karşı inanılmaz ön yargılı. Aykut Akgün altın çağını yaşıyor. İddia ediyorum şu an boşa çıksa Fatih Terim kapar Aykut'u. Ondan sonra da elmas olur bazılarının gözünde.

Yorum

• Dizilişimiz 7-3-0 bu anlayışla şikeciler bizi mahveder
          http://twitter.com/atkntpc

Yorum

• aykut demir yerine giray olsa kaç yerdik ?

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ilk defa takım gibi oynadık aslında iyi oynamasak da.

takım halinde iyi savunma yaptık, kademeleri iyi yaptık.

bulduğumuz 3 tane gol pozisyonunu Henrique ezdi, en sonunda golü yaptı üç puanı aldık.
              Evet takım gibi oynadık.
              volkan ve alandan kurtulunca takım daha birlik oldu. olcan da bencilliği bıraktı.
              bi henriden kurtulmak lazı artık.
              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Hoca 1-0'a degil 0-0'a yatacakti.

Abdulkadir oyuna girmeye hazirlaniyordu cikacak isim belliydi Henrique ancak gol atinca 1-0'a yatmis gibi gözüktü hoca

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu sezon zaten yeni yapılanma ile ligde 3.lük, Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmak benim için üst düzey başarıdır.
                  Aynen benim icinde.

..
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak BİGSTAR61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2004 yunanistan taktigi savunma yap attin mi golu yat skora
                    Yatsak yine iyi, top çeviremiyoruz ki yatalım. Adamlar kaç tane korner kullandı kaç tane gol pozisyonu buldu. Defans yapmaya çalıştıkça iyice batırıyoruz çünkü öyle bi yeteneğimiz yok.
                    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• yahu azıcık takımı ateşleyin azıcık destek olun allah askına ya bu ne biçim ruh halidir hala anlamamakta neden direniyorsunuz arkadaş bişe dicem darılcaksınız neys ben bu yaşımda anlayabiilyorum ve duygu nun nekadar güçlü bir güç oldunu biliyorum kendi sahamızda oynadımız bir maçta en kötü durumda bile alkışlasak bu takım ayağa kalkıcaktır takım koşsa yemin ediyorum deli gibi top onar kondisyon yok ve kendini adamış adam sayısı cok az bunu attırmalıyız iş bize düşüyor

Yorum

• * Gol yediği halde 61. dakika jesti yapan taraftar adamdır, böylesini ben bile yapabilirmiydim bilmiyorum gerçekten o kutlama yapan arkadaşlar çok değerliler gözümde...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Sevının dıyenler var ya bu futbolla fazla gıtmez.ha sımdı sevınelım sonra ıstanbul takımlarına da boyle oynayalım sonra da husrana ugrayalım dıyorsanız o ayrı bır durum
                          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            pozisyon vermiyor diyemeyiz, belki daha az pozisyon veriyordur ama neredeyse tüm maç 2-3 tane pozisyon üretebiliyoruz sadece...
                            e ilerde top tutamayan, pas veremeyen bir sumocu varken bu normal.
                            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• bu adam koskoca trabzonsporun nasil hocası olabilir ya uc onlibero nedir takim resmen yirmi dk ceza sahasindan cikamadi bu mu isiran heyecan veren takim.M.R.A. lutfen istifa
                              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                MRA bu takımın td si olamaz ama ortada yaptıkları var öyle ya da böyle
                                bence istifa etmeli çok geç olmadan ya da kendini değiştirecek
                                Emredersin.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X