Aykut Akgün yine baya beğendim. Ara pasları, oyunun yönünü değiştirmeleri çok iyiydi. Ama yine de daha hücuma dönük Soner'i onun yerinde görmek isterim en azından evimizde oynadığımız maçlarda. Deplasmanlarda Aykut yine ilk 11 çıkar. Taraftar kesinlikle Aykut Akgün'e karşı inanılmaz ön yargılı. Aykut Akgün altın çağını yaşıyor. İddia ediyorum şu an boşa çıksa Fatih Terim kapar Aykut'u. Ondan sonra da elmas olur bazılarının gözünde.
2004 yunanistan taktigi savunma yap attin mi golu yat skora
Yatsak yine iyi, top çeviremiyoruz ki yatalım. Adamlar kaç tane korner kullandı kaç tane gol pozisyonu buldu. Defans yapmaya çalıştıkça iyice batırıyoruz çünkü öyle bi yeteneğimiz yok.
yahu azıcık takımı ateşleyin azıcık destek olun allah askına ya bu ne biçim ruh halidir hala anlamamakta neden direniyorsunuz arkadaş bişe dicem darılcaksınız neys ben bu yaşımda anlayabiilyorum ve duygu nun nekadar güçlü bir güç oldunu biliyorum kendi sahamızda oynadımız bir maçta en kötü durumda bile alkışlasak bu takım ayağa kalkıcaktır takım koşsa yemin ediyorum deli gibi top onar kondisyon yok ve kendini adamış adam sayısı cok az bunu attırmalıyız iş bize düşüyor
* Gol yediği halde 61. dakika jesti yapan taraftar adamdır, böylesini ben bile yapabilirmiydim bilmiyorum gerçekten o kutlama yapan arkadaşlar çok değerliler gözümde...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Sevının dıyenler var ya bu futbolla fazla gıtmez.ha sımdı sevınelım sonra ıstanbul takımlarına da boyle oynayalım sonra da husrana ugrayalım dıyorsanız o ayrı bır durum
Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
bu adam koskoca trabzonsporun nasil hocası olabilir ya uc onlibero nedir takim resmen yirmi dk ceza sahasindan cikamadi bu mu isiran heyecan veren takim.M.R.A. lutfen istifa
Yorum