İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Heee 8jk maclarinda fernandesi sen kitliyordun zaten senin yüzünden cildiriyordu.
arkadaşım ne kitlemesi adamın 10 metreden attığı fake çalımı yiyordu ben yanlış maç mı izledim fernandez kaç kere ceza sahasına girdi şut çekti yada çekme fırsatı buldu. maçın yıldızı seçilen ben miydim, bjk lilerle fenerlilerle izledim maçı fernandez i övdük maç boyunca. tam bir maestroydu, bizdeki gibi çin malı değil adam.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
arkadaşım ne kitlemesi adamın 10 metreden attığı fake çalımı yiyordu ben yanlış maç mı izledim fernandez kaç kere ceza sahasına girdi şut çekti yada çekme fırsatı buldu. maçın yıldızı seçilen ben miydim, bjk lilerle fenerlilerle izledim maçı fernandez i övdük maç boyunca. tam bir maestroydu, bizdeki gibi çin malı değil adam.
Bu Maci söylemiyorum tabi adam istedigi gibi gezebildi aykut sayesinde.
Ama Avni Akerde ve özellikle Inönüde iyi kitliyordu onu.Dün gibi hatirliyorum fernandes zokorayla hakemle kavga etmekten baska birsey yapamiyordu.
Böyle Adamlarin önüne koyacaksin hürriyet zokora gibi Adamlari 90 dakika onu kitleyecek.Hemen pes ediyorlar zaten.
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
olcan ve soner dışında kadroya alınan yerli oyuncuların hepsi trabzon orjinli.olcan da trabzonsporu bu sene en benimseyen oyuncu zaten.kadroya alınmayan yerliler ise ; batuhan giray ve volkan...üçünün de ortak noktası var...
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Maça baktıgımızda sonucu kestirilemeyecek bir oyun. Bence en buyuk dezavantajımız 2 senedir deplasmanda yaşadıgımız büyük sorunlar. İçerdeki maçlarda bir şekilde takımı taraftar hizaya getirse de deplasmanda o da olmayınca takımın ne yaptıgı belli deil. Malum kayseri deplasmanı hep zordur zaten. tek avantajımız kotu kayseriyi yakalamış olmamız. Ama belki onlar da bu maçı çıkış maçı olarak görüp ekstra yuklenirler o zaman da bize geçmiş ola. Beraberlik agır basıyor ama.
Jankonun ilk onbir cikmasina hic ihtimal vermiyorum.Ciksa bile eger kötü oynarsa hemen cöpe atar hem taraftar hem teknik ekip.Sonra Henriqueye 40 mac sans verilir ama yine tahammül edilir.
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Ben yine de Janko'nun 11'de başlayacağına inanmıyorum. 2 günlük çalışmayla hocanın bir anda tüm oyun planını Janko üzerine kurması sürpriz olur. İlerliyen dakikalarda gol gerekirse (ki gerekecek) şişirme toplarla rakibin sahasına oyuna yıkacağımız için şans bulacaktır. Janko oyuna girdiğinde galip durumdaysak Henrique, değilsek de Adrian çıkar diye tahmin ediyorum...
6 yabancı 18 oyuncu tribüne çıkacak olan yok buda iyi
Bence bu durum iyi değil kötü. Büyük takımlara bakın deplasmanlara sürekli 20 kişi giderler. Bunun nedeni de ısınma sırasında sakatlanan veya maç günü rahatsızlık geçiren bir oyuncuyu yedeklemek içindir. Hadi normal bir oyuncu sakatlansa çok sorun değil yedek kulübesi 6 kişi de olabilir. Ancak kaleciler için aynı durum söz konusu değil. İki kaleciden birine maç öncesinde bir şey olsa, diğeri de maç içerisinde sakatlansa veya kırmızı kart görse kaleye oyuncunun geçecek olmasıyla büyük bir skandal yaşanabilir...
olcan ve soner dışında kadroya alınan yerli oyuncuların hepsi trabzon orjinli.olcan da trabzonsporu bu sene en benimseyen oyuncu zaten.kadroya alınmayan yerliler ise ; batuhan giray ve volkan...üçünün de ortak noktası var...
Giray ve Volkan sakat. Giray'ın sakatlığı kesin de Volkan için sakat diye resmi açıklama yapılsa da Hacıosmanoğlu'nun talimatı gereği kesik yeme ihtimali de var...
Henrike baya bi yiprandi mac trafiginden Janko baslarsa surpriz olmaz ama deplasmanda iyi performans gosteremeyebilir keske icerde bir macta baslasa da kendini bulsa...
Yorum