Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kayserispor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sercan Kaya bizde olsaydı ...

Yorum

• İlk olarak Ömer_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kaç haftadır her oynadığımız maç öncesi fark yeriz nidaları atılıyor lakin ne hikmetse galip geliyoruz,konya ile fb'yi yeneceğiz.
      inşallah diyelim

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sercan Kaya bizde olsaydı ...
        Rize'de Sercan dahil Vierra-Slvestre-Ali Adnan bizde rahatlıkla ilk 11 oynar.Rıza bu isten anlıyor..

Yorum

• Zokora dün oldukça iyiydi.

Ben takımı eleştiremiyorum çünkü hocanın taktiğine göre gayet iyi oynadık. Sonuçta hoca ilk yarıda skoru bulamayınca ikinci yarı maçı tutup kontradan gol aramayı hedeflemiş. Bunu da başardık zaten.

Eleştirebilecek tek şey var biri Henrique( ilk yarı en az 1 golü yapmalıydı), diğeri gol öncesi yapmaya karar verdiği Henrique değişikliğiyle beraberliğe razı olması.
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Dün akşam gördük ki öne geçtiğimiz maç'larda geri yaslanacağız ve orta saha ile beraber barikat kurup kontra oyun anlayışını belirleyeceğiz.Bu anlaşıldı'da.
            Mağlup duruma geçtiğimiz vakit ne nane yiyeceğiz ben buna çözüm bulamadım.Sanırım toplu ! şuursuzca ataklar yapacağız ve kalemiz'de 3gol göreceğiz.Bkn AKHİSAR.

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sercan Kaya bizde olsaydı ...
              Oynatılmazdı

Yorum

• İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oynatılmazdı
                Ama yeterli değil, peh peh peh...
                Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• bazıları istiyorki maçları güle oynaya antrenman havasında kazanalım yok öyle birşey
                  her takımda iyi oyuncu var ve her takım herkesi yenebilir
                  rakipteki salih ,bisesvar ve mohce bizimkilerden iyiydi mesela
                  çok küçülttünüz kayseriyi
                  transfer sezonunda kayseri övülüyordu buralarda. adamlar işi biliyor süper takım yaptılar deniyordu.
                  biz yenince küçüldüler
                  kimi yensek böyle oluyor
                  takım hergün moral ve taktik anlayış olarak üzerine koyuyor
                  hoca takımına güvense sürekli hücum oynatır ama sürekli hücum oynayacak oyuncularımız yok
                  aykut colman zokora adrian maluda ile şu an saldırarak oynanmaz
                  fizik kondisyon artmalı ve orta sahaya daha hızlı güçlü çift yönlü oyuncu alınmalı
                  ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Alabildiğimiz kadar puan alıp, ilk yarıyı yukarılarda tamamlarsak ikinci yarı iyi bir golcü ile kabus görmeyiz.Bu şekilde kötü oynayarak ligin sonuna kadar kazanılmayacağını Akçay hocada biliyordur.Sanırım ilk maçlarda takım olana kadar kaybetmeyelim düşüncesi hakim.Geçen yıla göre önemli bir değişiklik var takımda, geçen yıl yanından geçen topa ayağını uzatmayan adamlar şimdi mücadele etmeye başladılar.

Adrian ve malouda nın dün akşamki görüntüsü çok güzeldi...
                    Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• İlk olarak ibilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alabildiğimiz kadar puan alıp, ilk yarıyı yukarılarda tamamlarsak ikinci yarı iyi bir golcü ile kabus görmeyiz.Bu şekilde kötü oynayarak ligin sonuna kadar kazanılmayacağını Akçay hocada biliyordur.Sanırım ilk maçlarda takım olana kadar kaybetmeyelim düşüncesi hakim.Geçen yıla göre önemli bir değişiklik var takımda, geçen yıl yanından geçen topa ayağını uzatmayan adamlar şimdi mücadele etmeye başladılar.

Adrian ve malouda nın dün akşamki görüntüsü çok güzeldi...
                      o görüntüyü nerde bulabiliriz
                      ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• dünkü maçın en kötü hareketi maç sonunda bize heryer Trabzon diye bağırılmasıydı. dost bildiğimiz takımlara deplasmana gittiğimizde bu sloganın kullanılması bizi antipatik yapıyor ve düşman kazanıyoruz. bunun önüne geçilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
                        nustafa hocaya sakızın ve o gözlüklerin hiç yalışmadığını söyleyebilecek biri varsa gecikmeden bunu yapsın lütfen
                        birde jankolu mutlu günler bizi bekliyor diye iyimser bir düşüncem var umarım yanılmıyorumdur. yusuftan sonra artık volkanın kadroya girmesi imkansız biran evvel elden çıkartılması hem bizim için hemde volkan için iyi olur, ancak kesinlikle kiralanması gerekiyor, 11 oynayacağı bir takımda tekrar yıldızlaşabilir.

Yorum

• hoca jankoyu oynatsa eminim henrikeden çok katkı sağlar..çünkü artık kanattan bindirmeler ve ortalar gelmeye başladı..olcan ve bosingwa yusuf ve malouda orta kesebilirler tam jankoluk takım aslında hoca görse.
                          Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Durum 0-0 giderken Henrique'yi çıkartıp 0-0'a yatma planını itiraf eden,
                            Maçın son 30 dakikasını bizim ceza sahasında oynatan MRA galibiyetin tamamen hakemin vermediği penaltı ve Kayseri'nin beceriksizliği sayesinde olduğunun farkında mı acaba ? Ben bunu merak ediyorum..

Bugüne kadar Beşiktaş maçı hariç hep zayıf takımlarla oynadık. O yüzden bazı şeyler çok belli olmuyor ama malesef tablo hiç de pembe değil.. Yakında geliyor zor maçlar, bakalım o maçlarda böyle defansa yatabilecek miyiz ? Gs, Fener, Lazio maçlarını bırakın biraz hücum oynamasını bilen Anadolu takımları karşısında bile çok zor anlar yaşayacağız (bkz. Akhisar maçı).. Neyseki bu yıl Anadolu takımları kötü..

Kişisel tahminim devre olmadan MRA'nın istifa edeceği.. Yakındır kötü günler..

Ha isteğim bu değil, isteğim MRA'nın istifa etmesi değil daha cesur ve vizyonlu olması..
                            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              o görüntüyü nerde bulabiliriz
                              İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ankara'da bir takımı 4-0 yendiğimiz maç, 2011 senesindeki 3-1'lik İBB maçından sonra izlediğim en iyi Trabzonspor'u izledim. Takım oyunu çok hoşuma gitti, her oyuncu çok gayretliydi. Takımda psikolojik olarak ciddi bir iyileşme var bunu gözlemledim.

Dikkatimi çeken isimler şunlar:

Onur:
                              Mükemmel bir kurtarış yaparak maçın kazanılmasında önemli bir rol oynadı.

Aykut:
                              Kesinlikle takımda yeri doldurulamayacak oyunculardan. Kendinden emin oluşu ile bu formayı uzun yıllar taşır.

Bosingwa:
                              Bu transferden Malouda kadar emin değildim ama en az onun kadar faydalı olacağını düşünüyorum. Bu maçta hızı ve defansif yeteneği ile ön plana çıktı.

Yusuf:
                              Takımın özellikle ilk yarıdaki ofansif anlamda tek gücüydü. Yaklaşık 6-7 tane şut çekti. 1 tanesi direkten döndü. 2-3 tanesi kalecide kaldı. Ancak bu kadar şuttan sonra gol gelmeyince oyunda daha fazla gçze çarpmadı. Buna rağmen defansif anlamda çok olumlu işler yaptı.

Malouda:
                              Güçlü fiziği ile ileride yer yer takımın ayakta kalmasını sağladı.

Henrique:
                              Kulübenin hemen yanında maçı izlediğim için biliyorum. Mustafa Hoca henüz gol gelmeden Abdülkadir'i oyuna almak için yanında çağırdı. O arada gol geldi. Acaba zaten Henrique mi çıkacaktı yoksa gol gelince mi o çıktı bilmiyorum. Ama Trabzonspor'da Janko, Henrique'dan daha fazla şansı hakediyor.

Janko:
                              Yaklaşık 40 dakika kenarda ısındı. Isınırken özellikle izledim kendini. 15-20 dakika hevesle ısındı ancak sonrasında morali düştü. Bu gidişle Janko'yu kaybedeceğiz.

Adrian:
                              Bu takımda en sevdiğim futbolcu Maç içerisindeki heyecanı bir yana oyundan çıktıktan sonra da heyecanını korudu. Maçı kulübede değil şu şekilde izledi:

Adrian bu takım için her şeyini veren bir oyuncu. Malouda da öyle. Özellikle Malouda'nın aldığı her bir kuruş helal olsun.

Bu maçtan en keyif aldığım anlarsa aşağıdaki videoda. Zaten maçı bırakıp bu güzelliği izledim Adrian ve Malouda takıma o kadar kendini vermişler ki maçtan çıkmalarına rağmen maçı yaşıyorlar. Malouda o kadar kupa görmüş o kadar başarı yaşamış oyuncu burada gelip bir tek 3 puan için canını dişine takıyor takıma "İleri ! İleri !" diye bağırıyor. Maçın bitiş düdüğü ile desahaya fırlıyorlar.

Çok değişik bir duyguydu tam da ifade edemiyorum.

..
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bende oyunu begenmiyorum.Bende MRA yetersiz buluyorum.Ama ister sans degin ister rakibin beceriksizligi Cogu maclari aliyoruz ecel terleri dökerek.BJK beraberli büyük sans ve arti olurdu bize.Akhisar süpriz oldu.Bu sezon Gruplardan cikalim ligte 4-6 arasi yer alalim ve Kupa üzeri Avrupaya gidelim büyük basari olur.Devre arasi Kadro temiziligi devam etmeli ve 2 iyi yabancilar ile ecel terleri döke döke bunu yapabilirler.

Yukarda yazilmis.Asil Maclar Lazio Maci ile basliyor.k koyun Kara koyun orda belli olur.
                                En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 24.09.2013, 12:33.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X