İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kayserispor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Dostum ne içtiysen söyle de ben ondan içmeyeyimİlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı kazandık biraz sevinelim dedik ama foruma girmez olaydım yine sinirlerim tepeme çıktı. Neyi beğeneceksiniz merak ediyorum. Hocaya istifa diyorsunuz ya siz istifa edin taraftarlıktan ve bu forumdan da biz de rahat edelim. 8 senedir bu takımı yenememişiz. Son 2 senedir ben bu kadar ısıran bir takımımız olduğunu hatırlamıyorum. Hocanın dediği gibi lütfen biraz saygı.
Biz bazıları gibi skor taraftarı değiliz. Yendik mi lay lay lom, yenildik mi tu kaka diyenlerden değiliz. Hangi ısıran takımdan bahsediyorsun onu de hele? Maç boyunca takım top kapmak için ne yapmış? Ligin vasat takımlarından Kayseri, bizim 2 katımızdan fazla isabetli pas yapmış. 10 tane defansif oyuncu oynatıp hala pozisyon veriyosun, hangi ısıran takımdan bahsettiğini bi söyle hele...
Bazı taraftarlar şunu hala anlamamışlar: Biz TRABZONSPORUZ!!! Bizim rakibimiz Kayseri, Akhisar, Kasımpaşa DEĞİL!!! Bizim rakibimiz Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe! Bi onların futbolunu izle, sonra bir de bizimkini izle. 3-0 önde olan Fenerbahçe 4 kişiyle pres yapıp top kapıyor, 4. golü atıyor. Biz de 1-0 öne geçince gol yemeyelim diye 3 ön liberoyla oynuyoruz!!!
Trabzonspor'u küçültmekten VAZGEÇİN! Siz küçük başarılarla mutlu oldukça Trabzonspor değil 30 sene, 300 sene daha şampiyon olamaz!!!
Yorum
-
Olacak,yavaş yavaş.Bu maçın psikolojisini iyi düşünelim,hafta içi deplasmanda Avrupa Kupası maçı,galibiyet ve dönüş,tekrar deplasman ve tam anlamıyla kırılma maçı denecek bir maç.Oyunu kontrollü oynamak ve mümkün olduğu kadar sakin oynamak durumundasın.İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoşan takım istiyorummmm...savaşsın yenilsin sesim çıkarsa namertim...ama mücadele etsin....
Yani bu maçın bir savunması olur.
Kaldı ki Hoca da oyunun kötü olduğunu kabul etmiş.Hocanın bunu söylüyor olması özgüvenini tekrar kazandığı şeklinde yorumluyorum.Bundan sonrası için biraz daha sabır.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
Abi ben hayatımda rahat maç izlediğimi bilmem tek tükİlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekötümüyüz neyiz anlamadım valla.her maç karın ağrısı çekiyorum....
Bizim kaderimiz bu.
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
imzamı atarım..İlk olarak Lazrandir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostum ne içtiysen söyle de ben ondan içmeyeyim
Biz bazıları gibi skor taraftarı değiliz. Yendik mi lay lay lom, yenildik mi tu kaka diyenlerden değiliz. Hangi ısıran takımdan bahsediyorsun onu de hele? Maç boyunca takım top kapmak için ne yapmış? Ligin vasat takımlarından Kayseri, bizim 2 katımızdan fazla isabetli pas yapmış. 10 tane defansif oyuncu oynatıp hala pozisyon veriyosun, hangi ısıran takımdan bahsettiğini bi söyle hele...
Bazı taraftarlar şunu hala anlamamışlar: Biz TRABZONSPORUZ!!! Bizim rakibimiz Kayseri, Akhisar, Kasımpaşa DEĞİL!!! Bizim rakibimiz Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe! Bi onların futbolunu izle, sonra bir de bizimkini izle. 3-0 önde olan Fenerbahçe 4 kişiyle pres yapıp top kapıyor, 4. golü atıyor. Biz de 1-0 öne geçince gol yemeyelim diye 3 ön liberoyla oynuyoruz!!!
Trabzonspor'u küçültmekten VAZGEÇİN! Siz küçük başarılarla mutlu oldukça Trabzonspor değil 30 sene, 300 sene daha şampiyon olamaz!!!
Yorum
-
Ne diyeyim haklısın. 4-5 haftada anladın her şeyi helal olsun müthişsiniz.İlk olarak Lazrandir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostum ne içtiysen söyle de ben ondan içmeyeyim
Trabzonspor'u küçültmekten VAZGEÇİN! Siz küçük başarılarla mutlu oldukça Trabzonspor değil 30 sene, 300 sene daha şampiyon olamaz!!!Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İmza...İlk olarak Lazrandir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostum ne içtiysen söyle de ben ondan içmeyeyim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum