Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 2.Hafta | TRABZONSPOR 2-0 Elazığspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ilk iki maçta ortalığı yaygaraya vermenin bi anlamı var mıymış. yok yönetim istifalar yok şenol istifalar. bitmez arkadaş bu bizim taraftarın açgözlülüğü bitmez. anlayın artık şunu bu profesyonel bir oyun ve herşey herzaman istediğiniz gibi gitmez.
    yalnız bayan ve çocuk taraftarlara hayran kaldım. keşke hep böyle olsa maçlarımız erkek taraftarlar oyuncuları strese sokuyor hem bağırırken hemde sessiz kalırken. kısacası bizim seyirci nin hiiiç bir faydası yok sahaya. istanbuldaki maçlar hariç

Yorum

• valla ankaragücü maçını saymazsak son 2 yıldır rakibi bu kadar ezip hiç pozisyon vermeden kazandığımız başka maç htırlamıyorum...özellikle soner ve henrige çok iyidi alan zaten oynayınca tutulmuyor...bambada açıkçası beklediğimden iyi çıktı...ama bu takım bizim hedeflerimize uygun kalitede değil... colmanın kazanılması ve kesinlikle 2 yıldız oyuncu transferi şart biri defansa diğeri forvete bu 2 transfer yapılırsa bu takım pekala şampiyonluğa oynar aynı mucadeleyi verirse tabi oyuncuların mucadelesini taktir etmek ve onların daha güvenli oynamasını sağlamalıyız...bu takımda parayla alınamayacak oyuncular çıkabilir...mesela soner ve henrige gibi burak yılmaz kesinlikle bir kayıp değil..şu an nurak takımda olsa dahi iyi bir forvet yine alınsın derdim

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Maçın tamamını televizyondan canlı olarak seyrettim. Görüşlerim:

1-) Karabük ve Videoton maçlarına göre takım oldukça toparlanmış. Ama oyun halen daha çok yetersiz (Son maddeye bakınız).

2-) Ben defansı genel olarak iyi buldum. Bamba gün geçtikçe oturuyor. Bir pozisyon hariç yüreğimiz ağzımıza gelmedi.

3-) Ataklar pek organize değildi. Alanzinho'nun kişisel becerisinden çok iyi faydalandık.

4-) Zokora'nın pozisyonu ilk seyrettiğimde penaltı ve dolayısıyla kırmızı kart gibi geldi ama tekrarında bu sefer de göbeğiyle kurtarmış gibi geldi. Yani hakemin kararı bence doğru.

5-) Soner... Allah nazardan saklasın.

6-) Yasin için geçen maçta yazdıklarım hâlen daha geçerlidir: Simâen de, mizâcen de Engin Baytar'a benziyor. Allah'ın yarattığına (simâ) elbet itirazımız olamaz. Ama mizacını bir an evvel düzeltmesi lâzım.

7-) Henrique'in golü tam bir kabiliyet göstergesiydi.

8-) Bu futbol ligdeki takımların üçte birine ve Videoton'u elemeye yeter. Ama üstüne koymazsak, ligdeki dişli takımlar, hele hele Avrupa Ligi'ne kalırsak grubumuzdaki takımlar bizi fena harcayabilir.

.
        Sayın h@msi61;

Bakın, Trabzonspor galip gelince de yorum yazıyorum .

Sonra bunları unutup

-"Sizi galip geldiğimiz maçlarda da görmek isteriz."

yazmayın.

.
        -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
        -"Burada klima yok mu?"
        -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
        WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
        Yükleniyor...
        X