Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cska macı bence daha önemli gaziantep macının telafisi olur zaten o macada saglam zoko ve burak cıkacak inş burada eren aykut sercan oynarda halil colman falanda dinlenir hemde gençleri görmüş oluruz
    ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
    NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak hakankulacoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sevgili arkadaşlar
      Bu ligin maçlarının anlamı yok.
      Ligin ne olacağı bile belli değil.
      Yasal olmayan bir lig için çok kafa yormamıza gerek yok.
      Seyir zevki olsun yeter.

Önemli olan CL, CSKA maçı.
      O maçı almak için bugün sahaya eksik çıkmak gerekiyorsa, ona da razıyız.
      Yeter ki çarşamba gecei iyi oyansın, kazansın, bizi gururlandırsın bu takım.

Hepimiz eleştireceğiz ama en sonunda
      Şenol hocamıza destek gerek...

ARkadaşlar bilmediğimden soruyorum. Bu Hakan Kulaçoğlu O mu

Birde arkadaşlar öyle kesin yeniliriz filan yanlış düşünce. İstesek bu ligde bizi kimse yenemez. bu cümle size iddalı geldi elbette ama CL de interi lille i kitledik biz. biz maçı kilitlemeye oynasaka bu ligde her maç en az beraberlik alınır.

Ama bizim yenilmemizin sebebi bu oyun tarzını kendimize yediremeyip, oyunu forse eden, topa hakim olan, yaldır yaldır saldıran bir oyun oynamak isteğimiz.

Demek istediğim o ki hoca istese 90 dk orta saga mücadelesine kilitler maçı 0 -0 biter. öle bizi duman ederler filan cümleleri hikaye...
      Oscar CARDOZO
      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Antep'e 5-0 yenil, CSKA'yı 0,5-0 yen deseler 1 dakika düşünmem..

Yorum

• Bazen böyle fazla şey beklemediğimiz maçlar kolay geçer inşallah buda öyle olur formda olmayan futbolcularımız da kendine gelmiş olurlar..

Yorum

• Aslında şu sene tam da genç yetenekleri sahaya sürme onları kazanma belki de Trabzonsporumuzun geleceğini kurtarma senesiydi. Zaten ligin anlamı yok neyin ne olacağı belli değil, esas ligde CL de ise şansımız devam ediyor. Keşke Şenol Hocamız hem yaşananlara hem de hakim futbol güçlerine inat ve onlara tepki olarak, hani sizin liginiz çok da umrumda değil dercesine ,her maça elverdiğince A2 kadrosundan oyuncularla çıkabilse ne de güzel olurdu. Ama sanırım galibiyetin 750 bin Tl olduğu bir ligde, bu düşündüklerimiz sadece ütopyadan ibaret. Bu işin bir de mali yönü var. Gelir gider dengesi vs.

Yorum

• kadro belli mi arkadaslar yedeklerde kimler var?=
              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• valla buraya mesaj yazacaktım ama bendede heyecan yok. ben csk maçı sayfana gidip bişeler yazıcam kendinize iyi bakın
                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak hakankulacoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sevgili arkadaşlar
                  Bu ligin maçlarının anlamı yok.
                  Ligin ne olacağı bile belli değil.
                  Yasal olmayan bir lig için çok kafa yormamıza gerek yok.
                  Seyir zevki olsun yeter.

Önemli olan CL, CSKA maçı.
                  O maçı almak için bugün sahaya eksik çıkmak gerekiyorsa, ona da razıyız.
                  Yeter ki çarşamba gecei iyi oyansın, kazansın, bizi gururlandırsın bu takım.

Hepimiz eleştireceğiz ama en sonunda
                  Şenol hocamıza destek gerek...
                  Hakan abi,ben de sizin gibi düşünüyordum ama 3 takım iddianameden sonra düşürülse dahi neticede sezon sonunda ki sıralamaya göre takımlar avrupa kupalarına gidecekler..eğer tff türk takımlarının avrupadan men edilmesine varacak bir karara imza atmazsa-ki ben böyle bir şeyi isteseler de yapamayacaklarını düşünüyorum- CLye katılmak bu yıl olduğu gibi önemli olacak..o nedenle ligi boşlayamayız bana göre..
                  Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Antep'e 5-0 yenil, CSKA'yı 0,5-0 yen deseler 1 dakika düşünmem..
                    Ben 5-0 yenilip 2-0 kazanmaya da razıyım 1-0 olursa şans falan derler şimdi gene
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Maça 1 Sa 50 Dk Var. (17 Üye ve 3 Misafir)

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hakan abi,ben de sizin gibi düşünüyordum ama 3 takım iddianameden sonra düşürülse dahi neticede sezon sonunda ki sıralamaya göre takımlar avrupa kupalarına gidecekler..eğer tff türk takımlarının avrupadan men edilmesine varacak bir karara imza atmazsa-ki ben böyle bir şeyi isteseler de yapamayacaklarını düşünüyorum- CLye katılmak bu yıl olduğu gibi önemli olacak..o nedenle ligi boşlayamayız bana göre..
                        Boşlamak değil ama play-offa kalmak yeterli. Beyinsiz tff, fenerin pisliğini örteceğim diye bütün kulüpleri ateşe attı, Kırk yılın başı CL de oynuyoruz ama 2 günde bir maç yapmaktan takımın yarısı sakat diğer yarısı yorgun, bir seçim yapmak zorunda bırakılıyoruz.
                        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tolga - Celustka - Giray - Glowacki - Cech - Serkan - Aykut - Colman - Adrian - Halil - Pawel
                          bencede boyle çıkılmalı duruma göre alanzınhı sokulmalı..
                          ayrıca cl bızım ıçın onemlı lıge asılmaualım dıen arkladaşlara..
                          trabzonun puanı sılınıp cl den men edılme durumu var bıze duşen her platformda 3 puan..hele hele kadrosunun en onemlı 3 adamı santos,lugano,nıang giden fb lıderken bıs duşersek gerılere hıç yakışmaz bıze...

Yorum

• Şu Alanzinho forvet arkası oynatılsa dha verimli olacak.Kanat oyuncu olmadığını elli kere söyledik ısrarla kanatta deneniyor.
                            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• ................... edit
                              "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• çok zorlanıp kasılacak bir durum yok , kim ne derse desin haftaiçi maç varken konstre olunamıyor. Haftaiçi oynayacak futbolcular dursun genç çocuklar çıkıp formanın hakkını versinler , antepden bana 4 yıldız sayın desem kimse adını bilmez , bizim çocukların nesi eksik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X