Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
-
Hemen belirteyim;
Gruptaki en zor macimiz bu mac olacak. Kontrollü, sakin, sabirli ve disiplinli bir oyun sart.
Full pres ile oynamaliyiz.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
- Durdurmamız gereken adam Dzagoev , CSKA'daki bildiğin alex eleman...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Eger olmuyorsa Celutska oynasın göbekteİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYatıp kalkıp Glowacki'nin maça yetişmesi için dua etmek lazım...
Yorum
-
Glowacki sakatmi su anda?İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYatıp kalkıp Glowacki'nin maça yetişmesi için dua etmek lazım...
Eger oynayamazsa dedigin gibi gercekten kötü olur bizim icin."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Dinlendirildi ama hazır olmadığı için. Milli takım kadrosunda sakatlığı sebebiyle iki maçın da kadrosuna alınmadı. İnşallah CSKA maçına yetişir yoksa Vagner Love karşısında Mustafa'yı düşünmek bile istemiyorum...İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGlowacki benim bildiğim sakat değil,dinlendirildi...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum