şenol güneş teknik direktörlüğü bıraksın hemen filozof olsun yada başkan ama kesinlikle takımı kurmasın maç içinde oyuncu değiştirmesin.. 2 senedir takımın başında bir tane olumlu oyuncu değişikliğini görmedim.. oyuna serkanla başlaması yetmiyomuş gibi sonradan serkanı değilde volkanı alıyo oyundan sağbek koyuyor bir tane olumlu hareketi yok serkanın maçta tek bir tane yok.. adrianı alıp alanziniyayı koyması ne peki.. bu takımdan serkan ve alan gitmedikten sonra çok çekeriz biz.. ha bu arada devamlı yabancı doldurup kadroyu 2 tane adam gibi türk almayan yönetmede yazıklar olsun.. şampiyonlar ligi şampiyonu oluruz artık sınırsız yabancı futbolcularımızla..
maçı hakeden kazandı tekbir olumlu atağımız bilinçli hazırlanmış pozisyonumuz yoktu.. helal olsun belediyeye futbol oynadılar..
En son Ahmet ÇOLAK tarafından düzenlendi; 17.09.2011, 22:14.
yahu oraya buraya hakeme pfdk ya bahane bulmayın hatta direklere bile bahane bulmayın ! trabzonspor gibi bir takımın takır takır oynayıp maçı alması lazımdı. Messi nin şutu da direğe çarptı ama 5-0 skor.
Vittek kalsaydı belki daha çok baskı kurabilirdik. Umarım birşeyi yoktur.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
hücum hattı çok zayıf, henrique ve alan vasat ki vasat. webo da tolgaya haddini bildirmştir. E sen oynamazsan rakibin de durmuyor ,gollerini attılar ve kazandılar helal olsun.
Ne haddini bildirmesi be!
Tolga Kaptan orada demekki bir yamukluk gördü ve müdahele etti!
Allahin webosunu savunmayin LÜTFEN!
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
avrupayla ligi birarada götüremiyoruz anlaşılan. iki maç arasında abes bi fark var. yorgunluk var.. ama ne olursa olsun aşırı fark var, yorgunluk var..
inşallah daha iyi olur. çok karamsar olmayın. hemen havlu atmayın.. şenol güneşi takımdan atmatyın arkadaşlar...
mesele trabzonsporu tutmak değil yeğen... mesele trabzonsporu sevmek....
Yorum