Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar 10 kişi kalmamız işimizi çok ama çok zorlaştırır.zokora glowacki giray dikkatli olmalı hakemler hemen çıkarıyorlar
    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• arkadaşlar youtube dan video eklemeyi bilmiyorum
      benden hepinize gelsin

İslam Yıldız - BİZE HER YER TRABZON

ÇİZMEYE GİDİYORUZ İNŞALLAH
      Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hacı, kalp dayanmaz kalp! Bugünleri de gördük ya, isterse kolbastı yapsın Milito
        Dayanmıyor zaten benim bu yaşlı yüreğim, bu akşam her türlü kolbastı olacak kim yaparsa yapsın
        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• lubeayar Lube Ayar
          bi sey sorabilir miyim? #oynadikoyna ne yaahu?

anlatsın birisi ççç
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Gönül her zaman Trabzonspor'un galibiyetini, atladığı turları, aldığı 3 puanları görmek istiyor.

Ama gel gelelim ki bu her zaman nasip olmuyor insana.

Bugün de büyük beklentiler içinde değilim, belki de sonuç için kalbimin en az şiddetle atacağı bir maç seyredeceğim.

Çünkü bu akşam ki maçı, o ligi hak etmiş bir takımın taraftarı olarak seyredeceğim. Sonuç ise ikinci planda olacak. Önemi asla ve asla olmayacak.

Takımımdan tek beklentim ise, geçen yılki Liverpool maçı gibi adam gibi oynamaları.

Yemişim sonucunu, bu taraftarın 27 yıldır ilgilenmediği tek şey sonuçlar zaten...

Yorum

• arkadaşlar ben çıkıyorum.... bu akşam ALLAH c.c. yar ve yardımcımız olsum inşallah en iyi skorla döneceğiz oradan hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz güzel haberlerle inşallah...
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Allah'ım oradan galibiyetle dönsek ne büyük sevinç yaşarız.İnşallah galibiyetle döneriz türkiye sallanır.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  lubeayar Lube Ayar
                  bi sey sorabilir miyim? #oynadikoyna ne yaahu?

anlatsın birisi ççç
                  Ömrü hayatı boyunca bir Fenerli olarak hiçbir zaman dik duramamış, namuslu işlerin içinde olamamış bu insanın bunu anlamaması çok da anormal olmamalı...

Yorum

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    spor sitelerini bi dolanin serefsizler haber yapmayacak nerdeyse,....alexin dogum günü bas sayfada.. Sampiyonlar ligi macimiz icin attiklari basliklar sanki biz yahudi takimiyiz...alayinin .....
                    aynen bu benimde cok dikkatimi cekti. sadece o degil spor kanallarinda bile esamemiz okunmuyor... bosverinnn... medya zaten istanbul köpeklerinin elinde... biz anlimizin akiyla cikalim bu mactan... onlar öyle bir yazmak zorunda kalirlar ki... suan yanli ist. medyasi pusuya yatti bizim ezilmemizi bekliyorlar..
                    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İnternet'ten bu maçı kaydetmenin bir yolu var mı?

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gönül her zaman Trabzonspor'un galibiyetini, atladığı turları, aldığı 3 puanları görmek istiyor.

Ama gel gelelim ki bu her zaman nasip olmuyor insana.

Bugün de büyük beklentiler içinde değilim, belki de sonuç için kalbimin en az şiddetle atacağı bir maç seyredeceğim.

Çünkü bu akşam ki maçı, o ligi hak etmiş bir takımın taraftarı olarak seyredeceğim. Sonuç ise ikinci planda olacak. Önemi asla ve asla olmayacak.

Takımımdan tek beklentim ise, geçen yılki Liverpool maçı gibi adam gibi oynamaları.

Yemişim sonucunu, bu taraftarın 27 yıldır ilgilenmediği tek şey sonuçlar zaten...
                        Recep abi facebookta alıntıladım izninle.
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• BİZE HER YER TRABZON!!!

Biraz gaza gelelim
                          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            spor sitelerini bi dolanin serefsizler haber yapmayacak nerdeyse,....alexin dogum günü bas sayfada.. Sampiyonlar ligi macimiz icin attiklari basliklar sanki biz yahudi takimiyiz...alayinin .....
                            hiç üzülme kardeş, o şerefsizlerin bizi sevmemesi, kabullenmemesi bizim için iyi olanıdır. evet biz onların ülkesinin takımı değiliz, onlar da bizim vatandaşımız değil. onlar öyleyse bizde böyleyiz.
                            Trabzonspor

Yorum

• Renktaşlar demin başlığım silindi ama uydudan maç şifreli yayınlanacak. Bi kaç haber okudum geçen sene alınan karara göre böyleymiş.

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Recep abi facebookta alıntıladım izninle.
                                reklamımı yaptığın sürece sıkıntı yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X