arkadaşlar 10 kişi kalmamız işimizi çok ama çok zorlaştırır.zokora glowacki giray dikkatli olmalı hakemler hemen çıkarıyorlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Dayanmıyor zaten benim bu yaşlı yüreğim, bu akşam her türlü kolbastı olacak kim yaparsa yapsınİlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacı, kalp dayanmaz kalp! Bugünleri de gördük ya, isterse kolbastı yapsın Milito
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
Gönül her zaman Trabzonspor'un galibiyetini, atladığı turları, aldığı 3 puanları görmek istiyor.
Ama gel gelelim ki bu her zaman nasip olmuyor insana.
Bugün de büyük beklentiler içinde değilim, belki de sonuç için kalbimin en az şiddetle atacağı bir maç seyredeceğim.
Çünkü bu akşam ki maçı, o ligi hak etmiş bir takımın taraftarı olarak seyredeceğim. Sonuç ise ikinci planda olacak. Önemi asla ve asla olmayacak.
Takımımdan tek beklentim ise, geçen yılki Liverpool maçı gibi adam gibi oynamaları.
Yemişim sonucunu, bu taraftarın 27 yıldır ilgilenmediği tek şey sonuçlar zaten...
Yorum
-
arkadaşlar ben çıkıyorum.... bu akşam ALLAH c.c. yar ve yardımcımız olsum inşallah en iyi skorla döneceğiz oradan hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz güzel haberlerle inşallah...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Ömrü hayatı boyunca bir Fenerli olarak hiçbir zaman dik duramamış, namuslu işlerin içinde olamamış bu insanın bunu anlamaması çok da anormal olmamalı...İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelubeayar Lube Ayar
bi sey sorabilir miyim? #oynadikoyna ne yaahu?
anlatsın birisi ççç
Yorum
-
aynen bu benimde cok dikkatimi cekti. sadece o degil spor kanallarinda bile esamemiz okunmuyor... bosverinnn... medya zaten istanbul köpeklerinin elinde... biz anlimizin akiyla cikalim bu mactan... onlar öyle bir yazmak zorunda kalirlar ki... suan yanli ist. medyasi pusuya yatti bizim ezilmemizi bekliyorlar..İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülespor sitelerini bi dolanin serefsizler haber yapmayacak nerdeyse,....alexin dogum günü bas sayfada.. Sampiyonlar ligi macimiz icin attiklari basliklar sanki biz yahudi takimiyiz...alayinin .....Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Recep abi facebookta alıntıladım izninle.İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGönül her zaman Trabzonspor'un galibiyetini, atladığı turları, aldığı 3 puanları görmek istiyor.
Ama gel gelelim ki bu her zaman nasip olmuyor insana.
Bugün de büyük beklentiler içinde değilim, belki de sonuç için kalbimin en az şiddetle atacağı bir maç seyredeceğim.
Çünkü bu akşam ki maçı, o ligi hak etmiş bir takımın taraftarı olarak seyredeceğim. Sonuç ise ikinci planda olacak. Önemi asla ve asla olmayacak.
Takımımdan tek beklentim ise, geçen yılki Liverpool maçı gibi adam gibi oynamaları.
Yemişim sonucunu, bu taraftarın 27 yıldır ilgilenmediği tek şey sonuçlar zaten...Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
hiç üzülme kardeş, o şerefsizlerin bizi sevmemesi, kabullenmemesi bizim için iyi olanıdır. evet biz onların ülkesinin takımı değiliz, onlar da bizim vatandaşımız değil. onlar öyleyse bizde böyleyiz.İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülespor sitelerini bi dolanin serefsizler haber yapmayacak nerdeyse,....alexin dogum günü bas sayfada.. Sampiyonlar ligi macimiz icin attiklari basliklar sanki biz yahudi takimiyiz...alayinin .....Trabzonspor
Yorum
-
reklamımı yaptığın sürece sıkıntı yokİlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRecep abi facebookta alıntıladım izninle.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum