Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gözlerim doluyor videoları izlerken...
    Hiç böyle olmamıştım...
    Allahım sen bizleri utandırma!
    Hamiş

Yorum

• ya trabzonluyum diye demiyorum,sergenle bütün düşüncelerim örtüşüyor o anlattıkça ben şaşkınlıkla gülüyorum ben konuşsam bu kadar olur sinan engin gbi umut tacirliği yapmıyor , adam guti olsaydı bjk yenerdi diyor guti sahadayken 5 6 tane pozisyon yedi ilk pozisyonu 55de falan bjknin

Yorum

• - Spiker : Trabzonsporda böyle değil felan vs....

- Sergen : Trabzonsporu karıştırma , Trabzonsporun bu bahsettiğin takımlarla(ezikler) oynadığı futbol yada başka bişeyi kesinlikle benzemiyor ççç
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk defa bizim tribünler de bu kadar çok atkı görüyorum

Yorum

• Hadi herkese iyi Aksamlar....

Ben kaciyorum, bu arada Irfan Abi özelden görüntülerin oldugu linki at lütfen...
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Sergen'in yorumlarını ciddi ciddi referans gösterip ciddiye alıyorlar.Şaka gibi

Yorum

• Arkadaslar seyredemiyormusunuz ?

Yorum

• İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hasan Şaş: Şenol Güneş'e de karizması yok dediler. Ne adam Brad Pitt'mi olacak ne yapacak saçlarını arkaya mı tarayacak? Adama zorla saç taratacaklardı 50 yaşında adam. (Aykut Kocaman'ın çok sakin-ruhsuz- duruşuyla alakalı konuşurken)

Icinden nasil geliyorsa öyle konusuyor, helal be Hasan...!

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• ŞIMarmadan,şampiyonluğu garantiledim edasına bürünmeden,karşı takımlara saygıyı yitirmeden,maçta sova kaçmadan,patırtısız bi şekilde akıllıca yola devam etmeli....UNUTmayalım ki, yolu daha yarıladık...bir bu kadar daha yolumuz var...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      - Spiker : Trabzonsporda böyle değil felan vs....

- Sergen : Trabzonsporu karıştırma , Trabzonsporun bu bahsettiğin takımlarla(ezikler) oynadığı futbol yada başka bişeyi kesinlikle benzemiyor ççç
                      ..........................

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        acilmiyo hala abi//
                        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

Yok Abi. Olmadı Youtube'ye koyuver..

Yorum

• Muhteşem takım, muhteşem taraftar, muhteşem teknik yönetim. Emeği geçen herkese teşekkürler. Çalışan, üreten karşılığını alıyor. Ligde bulunduğumuz yeri fazlası ile hakediyoruz.
                            Bugün de ana sütü gibi helal üç puan aldık. Şampiyonluk önemli değil yeter ki biz böyle yürüyelim.
                            Trabzonspor camiasının büyüklüğünü bugün bir kez daha gördük. İnşallah hakettiğimiz mutlulukların hepsini yaşarız.
                            Yolumuz açık olsun.

Yorum

Pardon benden kaynaklanan bir hata vardi,
                              Link aktüel.

http://www.facebook.com/video/video....32077&comments
                              video için ''herkes'' seçeneğini seçip düzenlemeniz gerekiyor sanırım, arkadaş listenizde olmadığımız için göremiyoruz
                              TrabZonguldaklı...

Yorum

• maratona baktinizmi Sansal Büyüka Mustafa Denizliye öyle bir laf koyduki Mustafa Denizli bise diyemedi aha

Mustafa Denizli:Trabzonun kazandigi deplasman maclari su ana kadar kolay maclardi zorlari ikinci yari
                                Sansal Büyükaeresi kolay hocam Kayseri fenerlen Galatasarayi yendi,Antep Feneri yendi filan dedi Musafa denizlinin sesi hic cikmadi daha

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X